ŁukaszKowalski Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 WitamPiszę ponieważ staję przed trudnym zadaniem- wyboru plecionki jaką użyć przy łowieniu na boczny trok.Jaka plecionka wam się najlepiej sprawdza? jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Minimum 60lb, firmy nie podam bo nie mam japońskich znaczków na klawiaturzeJak byś już miał plecionkę i za chwilę pytał o kołowrotek to bierz multik z silnikiem elektrycznym, a akumulator Ci chłopaki doradzą w dziale o sprzęcie elektronicznym.No i doszliśmy do wędki, bo zapewne też spytasz - tu mam wyjątkowo jeden model, wiec pójdzie łatwo - bambus. Na górze strony masz pole "Wyszukiwanie" - tam znajdziesz odpowiedzi na pozostałe pytania! Połamania! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nickris Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Minimum 60lb, firmy nie podam bo nie mam japońskich znaczków na klawiaturzeJak byś już miał plecionkę i za chwilę pytał o kołowrotek to bierz multik z silnikiem elektrycznym, a akumulator Ci chłopaki doradzą w dziale o sprzęcie elektronicznym.No i doszliśmy do wędki, bo zapewne też spytasz - tu mam wyjątkowo jeden model, wiec pójdzie łatwo - bambus. Na górze strony masz pole "Wyszukiwanie" - tam znajdziesz odpowiedzi na pozostałe pytania! Połamania! .... a już myślałem, że mnie nic nie zaskoczy.... Edytowane 22 Marca 2015 przez nickris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 A jaki wybrałeś ciężar pałeczek do troka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Na poważnie nie widziałem aby ktoś łowił na troka z plecionką. Może mało widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jako główną można stosować plecione bo w niczym nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi