Voldemort Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mam pytanie do Kolegów posiadających kołowrotek Penn Slamer 360 - czy da się ten kołowrotek zamocować w uchwycie Fuji VSS17 (DPS17) ? Czy stopka tego kołowrotka będzie jednak za duża ?Proszę o odpowiedź osoby które to sprawdziły organoleptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mam zarówno slamerka, jak i wędkę z takim uchwytem.Nie wchodzi.Nawet na siłę gniazdo łapie tylko rogi stopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jeśli ustrzegłem Cię przed piłowaniem stopki, to bardzo się cieszę. Ja niestety kupiłem kołowrotek, zanim sprawdziłem, czy będę mógł go do wędki przykręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jeśli ustrzegłem Cię przed piłowaniem stopki, to bardzo się cieszę. Ja niestety kupiłem kołowrotek, zanim sprawdziłem, czy będę mógł go do wędki przykręcić.wtedy z pomocą przychodzi okuma salina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Też dobre rozwiązanie. Ja jednak poszedłem inną drogą i od tamtej pory przykręcam retro brzydala do wędek z klasycznymi uchwytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi