Friko Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Wow 20 % rabatu to już prawie hurt piękny sposób na uczczenie XX-lecia firmy muszę przyznać, gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 O ho ho! Tyle % rabat to naprawde frontem do klienta. Milo przeczytac a moze i skorzystac z oferty.. Ta wiadomosc to dla mnie taki kontrast do sytuacji o ktorej sie dowiedzialem niedawno a dotyczacej cen na pewne wyroby z rynku wedek na zamowienie.... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Łeeee, ale to tylko przy zamówieniu całego kija w pracowni A już się napaliłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 No niby tak, ale jak się policzy różnice w cenie na droższym blanku, to montaż wyjdzie (prawie?) gratis A wtedy - z pewnego punktu widzenia - po co się męczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Łeeee, ale to tylko przy zamówieniu całego kija w pracowni A już się napaliłem ... Noo, jakby jeszcze ceny komponentów były przyjazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Nie, no bez przesady...To by pewnie pracownia Pana Irka poszła z torbami... A tak swoją drogą, to złoty cały czas się umacnia. Myślę że kwestią 6-8 miesięcy jest znacząca poprawa sytuacji- zwłaszcza dla tych którzy kupują niekomercyjnie za oceanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Pamiętam czasy kiedy Blue Rapidy kosztowały coś pod 1200 zł, teraz 2.5 metrowy blank w dwuskładzie można kupic za 500zł bez zadnej w promocji, a w promocji za 400zł. ... o ile jeszcze jakieś zostały myślę że ta promocja ma szanse skończyć się przed czasem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jak kupić/sprowadzić RodMakerMagazine? Jak w temacie. Potrzeba mi kilka numerów i jedno z wydań na CD. Na stronie RMM jest tylko opcja wysyłki w USA. Może znacie jakiś sklep online gdzie w europie można zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Zdaje się że dystrybutorem na Europę jest/był Timo Keil. ps. mam w dnomu jakieś dwa roczniki RM, jak Cię interesuje konkretny artykuł to podaj mi numer, jeśli akurat będe miał mogę przesłać skan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiat Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 może znajdziesz tu: http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=RodMaker+Magazine&_saca t=0&_odkw=RodMakerMagazine&_osacat=0&_trksid=p32 86.c0.m270.l1313wysyłka - worldwide pzdrkwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dzięki , ale widziałem, akurat nie ma tego czego szukam. No i przydałaby się od razu dostępność wydań na CD, żeby nie zamawiać po kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adatom Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam wszystkich serdecznie. Właśnie dojrzałem do decyzji że czas zrobić samemu parę kijków na własny użytek. Takich jak najbardziej dopieszczonych i dopasowanych. Po wielu latach łowienia i przerobionych kijów, wiem już co od danego kija oczekuję. problem polega na tym że nie ma takich na rynku. A i miałem w ręku kije z tzw. rodbuildingu i też mi nie leżały. Gdzie najtaniej moge zdobyć czyste blanki: sage, lamiglas, batson itp. Bardzo proszę o informacje. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-K2- Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/Blanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Przynajmniej jeśli chodzi o Lamiglasa i Batsona moim zdaniem nie ma sensu kupować tych blanków w USA. O dziwo ich ceny w Polsce są całkiem sensowne, w porównaniu z amerykańskimi.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Fatso dobrze Ci podpowiada. Trzeba się trochę nagimnastykować, albo mieć kogoś na miejscu w USA, żeby wyszło naprawdę dużo taniej. Skoro zaczynaszto te kilka blanków kup w PL. Pamiętaj, że w jednej serii też blanki się różnią, jedne jakoś dziwnym trafem zostają u sprzedawców a reszta idzie w świat. Na miejscu w pracowni, możesz wybierać i wybrzydzać do woli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiat Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 tutaj regularnie masz nawet o 50% tańsze markowe blanki (muchowe rzecz jasna ) , często z dożywotnią gwarancją, trzeba tylko czekać aż wymarzona seria wypada z produkcji....http://www.mrfc.com/MadisonRiverShopping/SearchResult.aspxno i trochę gimnastyki żeby nie płacić vatu...kwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Pozwalam sobie odświeżyć wątek. Czy ktoś z Szanownych już zetknął się w praktyce z Lamiglasem GSA1023H? Czy toto jest cokolwiek podobne do GLB902ML? I jeszcze Talon 86MHFT4. Jakie toto jest? Potrzebuję wieloskładu do spiningowania w ciepłym morzu z brzegu, ze skał. Przynęty nie będą zbyt ciężkie (gdzieś do 30g), ryby po kilka kilo (rzadko coś większego), ale z powerem. Potem ma mi to się przydać w Polsce, np. do trociowania, albo co ... Aha! Nie chcę wywalać majątku. Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://www.fishingart.pl/promocja/Jak ktoś by był zainteresowany, szukam kręćka muchowego i wpadło mi w oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 a jakiego młynka szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Już mam ugruntowane zapotrzebowanie .Jeszcze muszę przemyśleć temat ale prawdopodobnie w wysokie koszty nie będę wchodził . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A ja myślałem że szukasz muchowego kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Tak szukam, ale nie będę prawdopodobnie robił w parku maszynowym - muchowym zamieszania tylko wybiorę tanią opcję zakupu - okuma aiframe z zapasową szpulą =100zł i nasze pstrągi tym obskoczę .Może mi hamulca nie spalą A Fishingart ma gudeline (sprzęt muchowy) i zobaczyłem promocje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Mam mały problem. Nie potrafię/ nie umiem znaleźć jakiegoś oficjalnego catalogu dot. przelotek. Znalazłem tylko to: http://www.rodbuildingtutorials.com/Papers%20charts%20tables /RECOIL%20GUiDE%20SPECS.pdf Interesuje mnie rozmiarówka pętli/ pierścieni szczytowych RSCT i w tej tabelce to jest (zamienione jest tylko I.D z O.D), ale dziwne są te dane, bo niektóre się wykluczają. Dlatego prośba o namiar na taki katalog, lub też stwiedzenie ewnetualnie czy to zestawienie jest prawidłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmio Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Mam takie pytanie gdzie mozna kupic szczytowa przelotke do Aspire 300H Shimano lub moze ktos wie czy cos podobnego wystepuje w wedkarskim swiecie przelotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi