Skocz do zawartości

Sklepy Rodbuildingowe - info / promocje / gdzie kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem taki uchwyt w ręku i nawet połowiłem sobie z pół godzinki Abu Garcia Fantasista Oren'Ji. Troszkę trzeba się przestawić bo normalnie łowiąc kciuk jest przesunięty do przodu i spoczywa na Fore a palec wskazujący obejmuje przedni pierścień mocowania kołowrotka w Skeletorze to wskazujący jest wysunięty do przodu obejmując od dołu blank a kciuk cofnięty i położony z góry na blanku. Tym sposobem trzymania uchwytu lepiej i precyzyjniej podbija się gumę (przynajmniej dla mnie lepiej )nie mówiąc już o polepszeniu "czucia" , bo właśnie tylko dlatego zamontowałbym coś takiego aby stworzyć perfekcyjnie czułe " narzędzie do polowania" Względy estetyczne nie grają tu takiej roli aczkolwiek uchwyt mi się podoba . Jest nowoczesny , zgrabny i ciekawie to wygląda , wagowo musi być ok bo nie widać metalu a ozdobny pierścień można pominąć.

Szkoda ,że nie pisałeś wcześniej.

Miesiąc temu sprzedałem całego , używanego jeden sezon szkieletora za 120zł.

Nowe miałem po 220zł .

Możesz może załatwić 1-2 sztuki lub chociaż daj namiar gdzie można kupić taki uchwyt. Nie chodzi o wędkę tylko o "goły" uchwyt.Wędkę dopasuję do uchwytu :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam.

Potrzebuję przelotki szczytowej do spinningu- Fuji SIC FST 07 (może być 08); 2,6 mm. Gdzie to kupić? Próbowałem w Art Rod, ale coś mi nie idzie (przelotki nie było na stanie, teraz nie mogę się tam dodzwonić itp.)

Podjąłem się wstawienia przelotki do spinningu, w którym odłamała się część szczytówki. Stara przelotka nie pasuje, tulejka ma zbyt małą średnicę. Czas mija, kolega się niecierpliwi ... proszę o pomoc :)

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Witam, 

nadal aktualne, wymiary przelotki Fuji BSVLG40 są następujące:

- średnica wewnętrzna wkładu ceramicznego - 28,3mm,

- średnica zewnętrzna wkładu ceramicznego - 35,4mm,

- średnica zewnętrzna stalowej ramki - 38,9mm.

Dla porównania podam także wymiary przelotki Pacyfic Bay, o tej samej wielkości również w czarnej ramce z wkładką SiC w kolorze ciemnego grafitu, wynoszą one odpowiednio: 28,1/36,0/40,0.

To zupełny przypadek, że tu dziś trafiłem, lepiej pisz bezpośrednio na pryw. jeśli potrzebujesz szybkiej odpowiedzi.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...