mrWhite7 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Miałem taki uchwyt w ręku i nawet połowiłem sobie z pół godzinki Abu Garcia Fantasista Oren'Ji. Troszkę trzeba się przestawić bo normalnie łowiąc kciuk jest przesunięty do przodu i spoczywa na Fore a palec wskazujący obejmuje przedni pierścień mocowania kołowrotka w Skeletorze to wskazujący jest wysunięty do przodu obejmując od dołu blank a kciuk cofnięty i położony z góry na blanku. Tym sposobem trzymania uchwytu lepiej i precyzyjniej podbija się gumę (przynajmniej dla mnie lepiej )nie mówiąc już o polepszeniu "czucia" , bo właśnie tylko dlatego zamontowałbym coś takiego aby stworzyć perfekcyjnie czułe " narzędzie do polowania" Względy estetyczne nie grają tu takiej roli aczkolwiek uchwyt mi się podoba . Jest nowoczesny , zgrabny i ciekawie to wygląda , wagowo musi być ok bo nie widać metalu a ozdobny pierścień można pominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Szkoda ,że nie pisałeś wcześniej.Miesiąc temu sprzedałem całego , używanego jeden sezon szkieletora za 120zł.Nowe miałem po 220zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Szkoda ,że nie pisałeś wcześniej.Miesiąc temu sprzedałem całego , używanego jeden sezon szkieletora za 120zł.Nowe miałem po 220zł .Możesz może załatwić 1-2 sztuki lub chociaż daj namiar gdzie można kupić taki uchwyt. Nie chodzi o wędkę tylko o "goły" uchwyt.Wędkę dopasuję do uchwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Raczej nie bo już poznikały ze sklepów wszystkie.Koleś ma w Szczecinie jeden w wersji drop shot.Podam Ci jego nr telefonu na priv to może się dogadacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam, jak w temacie szukam przelotki ( dokładnie trzech szt. ) BSVAG Black czyli Hardloy w rozmiarze 40, czy ktoś z Was wie gdzie takie można kupić w Polsce? Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Może Gumofilc ma, on takie nietypowe rozmiarówki ściągał bo potrzeby miał mało typowe - zapytaj go EDIT: mogło się też coś zostać w FC, to byś musiał zadzwonić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Może spróbój w w Fishingarcie. Tam duży wybór wszystkiego jest, a nie wszystko pokazane na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) BSVAG to jest raczej alconite, hardloy to BSVLG. Akurat wczoraj zamawiałem przelotki,ale już za póżno. Edytowane 1 Grudnia 2012 przez pstrągman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 BSVAG to jest raczej alconite, hardloy to BSVLG. Akurat wczoraj zamawiałem przelotki,ale już za póżno. Ups pomyłka, tak chodzi mi właśnie o Hardloy .Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Witam,mam takią przelotkę zdjętą z wędziska karpiowego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witam.Potrzebuję przelotki szczytowej do spinningu- Fuji SIC FST 07 (może być 08); 2,6 mm. Gdzie to kupić? Próbowałem w Art Rod, ale coś mi nie idzie (przelotki nie było na stanie, teraz nie mogę się tam dodzwonić itp.)Podjąłem się wstawienia przelotki do spinningu, w którym odłamała się część szczytówki. Stara przelotka nie pasuje, tulejka ma zbyt małą średnicę. Czas mija, kolega się niecierpliwi ... proszę o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 U Krzyśka pytałeś?http://www.fishingart.pl/komponenty/przelotki-fuji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Może w BRC zapytaj - brc.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 http://www.tackle24.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 @herman w art-rod właśnie wszedłem na sklep i pisze że są dostępne. Właśnie z tego sklepu ostatnio brałem. Spróbuj jeszcze raz się dodzwonić do chłopaków pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Cześć. Dzwoniłem do ArtRod, przelotki mają być czwartek/piątek. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Cześć. Dzwoniłem do ArtRod, przelotki mają być czwartek/piątek. Zobaczymy A Kraków obdzwoniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Do p. Zielińskiego zadzwonię jak w ARTROD nie będzie dostawy w ustalonym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2ama2 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Do MieczysławSCzy jeszcze aktualne? A przy okazji: jakie ma średnice (wewnętrzna i zewnętrzna) przelotka 40?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam, nadal aktualne, wymiary przelotki Fuji BSVLG40 są następujące:- średnica wewnętrzna wkładu ceramicznego - 28,3mm,- średnica zewnętrzna wkładu ceramicznego - 35,4mm,- średnica zewnętrzna stalowej ramki - 38,9mm. Dla porównania podam także wymiary przelotki Pacyfic Bay, o tej samej wielkości również w czarnej ramce z wkładką SiC w kolorze ciemnego grafitu, wynoszą one odpowiednio: 28,1/36,0/40,0. To zupełny przypadek, że tu dziś trafiłem, lepiej pisz bezpośrednio na pryw. jeśli potrzebujesz szybkiej odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Czekała Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Mam również jedną z odzysku jest do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Czekała Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Pilnie poszukuję blanku Batsona IST1141F lub dolnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Musze sprawdzic jak bede w domu - zdaje mi sie, ze mam dokladnie ten blank jeszcze nie wykorzystany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Czekała Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 To czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Niestety, to tylko IST993F... Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi