Leadrock Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Właśnie o to chodzi, że nie bardzo mam ochotę w ten sposób podchodzić do sprawy. W zwykłym sklepie zapłacę za taką przyjemność parę złociszy i mogę dowolnie przerabiać. Z uchwytem wyjdzie drożej i mniejsze pole manewru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ale po co wyważać otwarte drzwi? Weź albo od matagi, PBay zdaje się też muchowe takie robi i paru innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Uchwyt na allegro najtańszy za 5 pln kupisz a jak poszukasz dobrze to i amelinowy się znajdzie a w sklepie to nie wiem... u mnie przy mopie rurka jest podobnie nagwintowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ale po co wyważać otwarte drzwi? Weź albo od matagi, PBay zdaje się też muchowe takie robi i paru innych. Wyważam, bo nie chcę tego używać bezpośrednio, ale mocno przerabiać... Nie pomyślałem o All... Nie najgorsza opcja. amelinowyNiemniej jednak takie badziewie ze sklepu dla ludzi pracy chyba dawałoby więcej możliwości. Uchwyt to zawsze uchwyt i żeby z niego zrobić to co chcę musi najpierw przestać być uchwytem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A sprawdź w Fishingart ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A sprawdź w Fishingart ...Sprawdzałem w wielu pracowniach. Wszędzie uchwyty z prawdziwego zdarzenia... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 W Fishingarcie mają bardzo podobne uchwyty. Może tuleje od nich pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Nic takiego nie znalazłem. Poza tym nie chodzi mi o uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Szukam takiej przelotki rozmiar oczka 4-4,5mm najlepiej fuji sic lub alconite,ma ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 A coz Ty tam Wobi produkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 wklejka na mikro jigi na blanku muchowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 To pewnie tak od 0.5g przynete obsluzy? Teraz tylko trzeba poczekac na wynik pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wobi da się ponoć samemu zrobić z igły o odpowiedniej grubości i zwykłej przelotki w rozmiarze jaki potrzebujesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Dzięki Tomek jak nie znajdę to będę kombinował tak,ale wiem że są takie oryginalne fuji Toro ma obsługiwać od 0,8g Edytowane 12 Czerwca 2014 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 sa sa http://www.guidesnblanks.com/product/593/category/254 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wobi taka przelotka na rurce 1mm alkonaitowa jest na CMW do kupienia za 2.5 eur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Tylko cena przesylki boli przy jednej pierdolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 sa sa http://www.guidesnblanks.com/product/593/category/254No i uprzedził mnie Następnym razem muszę się zrewanżować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No i uprzedził mnie Następnym razem muszę się zrewanżować Tomek, najlepiej sie zrewanzujesz jak wstawisz foty tego Hersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 myślałem ze może ktoś odsprzeda na miejscu,bo jednej pierdułki to mi się nie opłaca ciągnąć z niemcowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Szukam gdzies w Polsce nakretki KDPS i gotowego piankowego fore takiego jak na zdjeciu ponizej Ewentualnie ktos kto by wykonal taki element z pianki Edytowane 22 Czerwca 2014 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A to chyba nie problem znaleźć w Polsce http://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Nakretka-KDPS-16-Silver-Quick-Lock/686 Zadzwoń o pianke albo napisz meila. Dorabiali mi zawsze takie pianki jakie chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 dzieki napisalem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Witam,czy możecie mi doradzić gdzie i czy w ogóle, powyższe przelotki są w Polsce dostępne od ręki?Chodzi mi o TATSG i TLSG. Pozdrowienia,Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 a dzwoniłeś do FC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi