zetika16 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Myślę że fajna szczupakowa wędka może na tym powstać ... do mniejszych woblerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Jest 6 szt kto sie pisze i ile mozna zaoferowac za taki blank?raczej nie ta cena o której kolega pisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 raczej nie ta cena o której kolega pisalcena ostateczna to po 30eu za sztuke jesli by bylo 5 chetnych to ja wezme szosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 cena ostateczna to po 30eu za sztuke jesli by bylo 5 chetnych to ja wezme szostyJak by co to ja chętnie zabiorę jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Przeznaczenie? Średni/lekki troll. Mój Fenwick jest jednak trochę dłuższy. Ciepła akcja, bardzo płynne ugięcie z lekkim przesztywnieniem na spigocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Chodzi Ci o nakrętkę ? mogę spróbować wyciąć coś z aluminium tylko jak by to miało wyglądać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Takie luźne pytanie czy ktoś w Was orientuje się w kosztach oraz możliwosciach sprowadzenia blanku (ST CROIX). ew może ktoś sam planuje coś zamowic i dopuszcza opcje dorzucenia się do zamowienia Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ja bym chętnie sie przyłączył chce scIv 6,6ft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Zamawiałem kilka razy blanki 240cm (Phenix) przez BRC. Edytowane 18 Października 2014 przez Kilobear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Sprowadzałem blank 15' ST CROIX do float, po naliczeniu koniecznych opłat (kurier) + łącznie z polskimi, cena na finale wyniosła ponad 1300,00 gdzie goły blank kosztował w granicach 650,00 zł. Cena dolara na poziomie 3,00 zł. Bardzo droga zabawa, pomagał mi w tym znajomy zorientowany w temacie, nie pytaj o szczegóły... Zamówienie było realizowane 4-5 tygodni, może ze względu na specyfikę blanku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Sprowadzałem blank 15' ST CROIX do float, po naliczeniu koniecznych opłat (kurier) + łącznie z polskimi, cena na finale wyniosła ponad 1300,00 gdzie goły blank kosztował w granicach 650,00 zł. Cena dolara na poziomie 3,00 zł. Bardzo droga zabawa, pomagał mi w tym znajomy zorientowany w temacie, nie pytaj o szczegóły... Zamówienie było realizowane 4-5 tygodni, może ze względu na specyfikę blanku.Ten blank? 3CP150MLM3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Tak, to jest ten blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Kuuurza twarz!Ten dolnik to do kolan! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Tak, to jest ten blank. No to przynajmniej 350 za duzo. Kupując bez kombinowania po dolarze 3,05.Wliczając przesyłkę 70usd (co i tak jest ceną zawyżoną) i opłaty importowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Obowiązkowo przesyłka kurierem, koszt ponad +100$. Mam na to całą dokumentację, gdzieś schowana, innej drogi nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Obowiązkowo przesyłka kurierem, koszt ponad +100$. Mam na to całą dokumentację, gdzieś schowana, innej drogi nie było.Drogi kurier. Wiem coś o tym. W USA nikomu nie chce się szukać tańszego przewoźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Sprawa była narzucona odgórnie - bierzesz albo spadaj, przy tym raz wypadłem z kolejki. Ktoś podebrał mój blank, czekałem na kolejną sztukę aż ukręcą. Całość koordynowała osoba mająca bardzo dobre rozeznanie w amerykańskich realiach sprzedaży komponentów, blanków. Na finale padło jedynie stwierdzenie - już nigdy z MUDHOLE... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wzorem ubiegłego roku dla wszystkich którzy chcą przetestować: W imieniu sklepu BEST RODS CENTER i producenta lakieru firmy RodDancer rozdajemy próbki lakieru. Oto moja propozycja: Mam do rozesłania 20 próbek lakieru ThreadMaster firmy Roddancer. Lakier jest całkowicie za darmo.Jedyna opłata to 9 zł za przesyłkę. Jedyny warunek - lakieru nie wolno odsprzedawać. Próbki zawierają dwie strzykawki 10ml lakieru, czyli w sumie 20 ml (rozlewane z dużych opakowań zbiorczych). Jednemu chętnemu przysługuje tylko jedna próbka. Lakier wysyłany jest w kopercie bąbelkowej i zabezpieczony kartonem przed uszkodzeniem. Chętni zgłaszają się na adres: testy@brc.com.pl żeby nie śmiecić na forum tam też dostaną dane do wpłaty.Proszę nie pisać na PW.W opisie przelewu bardzo proszę wpisać hasło "PRÓBKI", ORAZ ADRES NA JAKI MAM WYSŁAĆ lakier.Promocja trwa maks do piątku lub do wyczerpania zapasów. O wyczerpaniu próbek poinformuję.uwaga! Maks jeden zestaw na osobe.!! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) zamawiam. Sorry nie doczytałem do końca WYKASOWAĆ Edytowane 3 Listopada 2014 przez yankis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Zostało jeszcze 8 próbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 poprosze dorzuc do blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Próbki te służą do lakierowania blanku czy omotek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Omotek, ale oczywiście na małych odcinkach i blanku.Do lakierowania całego blanku nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Mam nadzieję, że tym razem się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 zostało 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi