Skocz do zawartości

Sklepy Rodbuildingowe - info / promocje / gdzie kupic

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Takie luźne pytanie czy ktoś w Was orientuje się w kosztach oraz możliwosciach sprowadzenia blanku (ST CROIX). ew może ktoś sam planuje coś zamowic i dopuszcza opcje dorzucenia się do zamowienia :)

Z góry dzięki za odpowiedź :)

Sprowadzałem blank 15' ST CROIX do float, po naliczeniu koniecznych opłat (kurier) + łącznie z polskimi, cena na finale wyniosła ponad 1300,00 gdzie goły blank kosztował w granicach 650,00 zł. Cena dolara na poziomie 3,00 zł. Bardzo droga zabawa, pomagał mi w tym znajomy zorientowany w temacie, nie pytaj o szczegóły... Zamówienie było realizowane 4-5 tygodni, może ze względu na specyfikę blanku.

• Like 1

Sprowadzałem blank 15' ST CROIX do float, po naliczeniu koniecznych opłat (kurier) + łącznie z polskimi, cena na finale wyniosła ponad 1300,00 gdzie goły blank kosztował w granicach 650,00 zł. Cena dolara na poziomie 3,00 zł. Bardzo droga zabawa, pomagał mi w tym znajomy zorientowany w temacie, nie pytaj o szczegóły... Zamówienie było realizowane 4-5 tygodni, może ze względu na specyfikę blanku.

Ten blank?

3CP150MLM3

Sprawa była narzucona odgórnie - bierzesz albo spadaj, przy tym raz wypadłem z kolejki. Ktoś podebrał mój blank, czekałem na kolejną sztukę aż ukręcą. Całość koordynowała osoba mająca bardzo dobre rozeznanie w amerykańskich realiach sprzedaży komponentów, blanków. Na finale padło jedynie stwierdzenie - już nigdy z MUDHOLE...

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Wzorem ubiegłego roku dla wszystkich którzy chcą przetestować:

W imieniu sklepu BEST RODS CENTER i producenta lakieru firmy RodDancer rozdajemy próbki lakieru.

Oto moja propozycja:

Mam do rozesłania 20 próbek lakieru ThreadMaster firmy Roddancer. Lakier jest całkowicie za darmo.

Jedyna opłata to 9 zł za przesyłkę.

Jedyny warunek - lakieru nie wolno odsprzedawać.

Próbki zawierają dwie strzykawki 10ml lakieru, czyli w sumie 20 ml (rozlewane z dużych opakowań zbiorczych).

Jednemu chętnemu przysługuje tylko jedna próbka.

Lakier wysyłany jest w kopercie bąbelkowej i zabezpieczony kartonem przed uszkodzeniem.

Chętni zgłaszają się na adres:      testy@brc.com.pl      żeby nie śmiecić na forum tam też dostaną dane do wpłaty.

Proszę nie pisać na PW.

W opisie przelewu bardzo proszę wpisać hasło "PRÓBKI", ORAZ ADRES NA JAKI MAM WYSŁAĆ lakier.

Promocja trwa maks do piątku lub do wyczerpania zapasów.

O wyczerpaniu próbek poinformuję.

uwaga! Maks jeden zestaw na osobe.!!

post-48013-0-85562400-1415027738_thumb.jpg

• Like 8