radekc1991 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Batson-Piank-EVA-Fighting-Butt%2C-koncowka/365 https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Pianka-na-foregrip-KSKSS-17/444 W każdym sklepie rodbuildingowym dostaniesz je gotowe, taniej niz miałby ktoś je ręcznie robić ok, patrzałęm chyba wczoraj i było brak towaru przy tej piance Batsona a w korku ??tylko za oceanem widziałęm ... a tokarki nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Zobacz w Fishing Center, Fishing Art, Art-Rod czy BRC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 ta pianka batsona nie będzie pasowała, to jest końcówka w rozmiarze XL do konkretnych wędek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Ma może ktoś na stanie? Ewentualnie fuji alconite srebrne w ramce LN lub MN? Wiem ze seymo można kupić np. w UK,ale nie mam tyle czasu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 ...i kijek na wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Daj fotkę tej przelotki mam jakieś z oznaczeniem s kolor srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 http://www.guidesnblanks.com/product/615/category/261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Niestety ja mam na jednej stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Hejj Panowie! Poszukuje kawałka rurki najlepiej zniebieskim oplotem która to rurka pasowalaby jako insert do kskss 16 Wiecie może gdzie to dostać w PL ?Dziękuję z góry za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 W BRC patrzyles? Kiedys byly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Patrzyłem, są tylko do tvsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 A od tvsa 17 nie pasują? Zdaje sie ze idealnie do Skss 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Patrzyłem, są tylko do tvsa Spojrze wieczorem, bo pare roznych rurek mam, to zobacze ktora bedzie pasowac do SKSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Dobra, to tak. Otwor w SKSS 16 to tak kolo 15.4mm a rurki z BRC pod TVS 16 maja tak od 14.6 do 14.9mm. Tak to wyglada w porownaniu z WC do SKSS 16 (rurka zlota 14.6mm) Edytowane 22 Września 2015 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 To 17 mm powinna być w sam raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Tvs 16 ma "tunel" na blank czy insert o średnicy 15mm,tvs 17 natomiast 17mm,więc nie podejdzie.Zagadaj z kolegą skałek-77,w swoim wątku pokazywał niedawno fajne inserty z wovenu do skss. Edytowane 23 Września 2015 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 To 17 mm powinna być w sam raz? Do SKSS 16 idealnie pewnie by pasowala rurka 15.5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Faktycznie pomierzylem. Najlepsza srednica to 18 mm na zewnatrz do uchwytu 16. Od biedy 17 tez bedzie. Awaryjnie. Trzeba szukac rurek 18 mm.Widzialem jeszcze gdzies insert z rurki 15 mm z pierścieniami WCS 15. To jakieś wyjście jest. Edytowane 23 Września 2015 przez pwizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Dziękuję panowie Zamówione od 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Koledzy orientuje się ktoś czy jest odpowiedni zamiennik do sica lv tytanium coatet zgodny kolorem i budową .Ewentualnie Proszę o jakieś info gdzie zdobyć takowe przelotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Oj chyba kolorem nic nie dobierzesz... Szukałem dla siebie ale nic sensownego nie znalazłem. W razie co mam kilka titanium coated na zbyciu (4szt Y8 i 2szt szczyt 6/1.6) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Wiem Kuba ze jest problem ale może ktoś coś ma z demontażu itp.tylko 20 szukam szczytowych nie potrzebuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) moze taka przypasuje: http://tackle24.de/index.php?a=901〈=eng nie wiem juz czy chodzi o LV czy Y? Tak czy siak - sa i te i te http://tackle24.de/index.php?a=6437〈=eng Edytowane 29 Września 2015 przez madmatt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Gadałes z Kamilem @kotwitz? On ogarnia takie sety i pojedyncze sztuki titanium coated ale zazwyczaj są w układzie Y25-Y16, ciężko zapewne będzie o 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Przepraszam, że się wtrącę , ale chodzi o taką: z drugiej strony jest opis Fuji 20podobnie jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi