fishfighter Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Chodzi Ci o pracownie ? Tak jak pisałem wolałbym gdzieś kupić minimalna ilość i zrobić to sam aby zminimalizować wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 www.sklep.brc.com.pl możesz kupić 5 ml najmniej w strzykawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Szukam Shakespeare Ugly Stick szczytówki 9' 15-40 i 10' 15-45 Mam dolne części po przejściach może ktoś podpowie rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ugly stiki polamales? To musialo byc grubo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Może ktoś wie gdzie można kupić inserty z drewna różanego do DPS17 takie jak miał kiedyś PB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) może tu, popytaj.http://lprods.pl/ Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 skrobnij na priv do @ark70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jaka średnica zewnętrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 około 20mm a masz takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nie mam.Albo zachodnie sklepy RB np Tackle24.de ,albo Artur to dorobi.Pytałem o średnicę gdyż powyżej 20mm należy już frezować wpust pod stopkę kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Tu masz link do tego insertu PacBay ale jakbym miał robić to Artura są ciekawszehttp://tackle24.de/index.php?a=567 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 O właśnie o takie mi chodziło, ale przy różanych jest out of stock. Dzięki Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam, czy moze ktos podpowiedziec gdzie w PL mozna nabyc takie pierscienie?Ewentualnie gdzies w Europie?Uprzedzajac sugestie- polskie pracownie nie maja w sprzedaży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Prosze bardzo http://www.guidesnblanks.com/product/6703/category/329 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) W każdym sklepie wędkarskim , kupując podlodówkę będziesz miał takie pierścienie .http://allegro.pl/wedka-podlodowa-do-kiwoka-50cm-mistrall-fish-i6637671743.html - np. TU. Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Gdybyś potrzebował to mam 2 komplety metalowych (aluminiowych) kpl.srebrnych i kpl.czarnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 W Art-Rod jeszcze niedawno mieli na stanie. Dzwoniłeś do nich? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Gdybyś potrzebował to mam 2 komplety metalowych (aluminiowych) kpl.srebrnych i kpl.czarnych.Zobacz Tomek tu ,może coś znajdziesz pasującego http://tackle24.de/index.php?k=168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zobacz Tomek tu ,może coś znajdziesz pasującego http://tackle24.de/index.php?k=168 Artur dzięki, mam właśnie nadwyżkę i odstąpię dwa komplety, różne wzory, kpl srebrniaków i czarnych , gdyby ktoś chciał proszę pisać na pw. dużo nie chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Witam czy ktoś doradzi gdzie zakupić a może ma piankę czarną b. dobrej jakości ca 20/25 cm z otworem 6 mm lub i bez otworu ....? w BRC niestety niedostępna pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) www.bbcustomrods.plwww.rodmas.plwww.spinningshop.pl A na forum masz Skałka, Hubertusa, Yglo i kilku innych rodbuilderow, którzy często robią w piance. Zapewne reszta pracowni ma tez w swojej ofercie. Napisz do nich. Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Dzięki Żbiku za kontakt ta pianka z małym otworem jest nieco deficytowa ale udało się już namierzyć z otworem 7 mm w fishingcenter okazało się że ten wymiar jest też ok pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Aloha, Szukam: Pac Bay Model DC stripping guides with zirconia ring, light smoke, size #12, dwie sztuki Jakby ktos mial na zbyciu, lub wiedzial gdzie kupic w ejropie najlepiej, i owszem, kolor jest wazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Panowie szukam pierścieni wcs 16 7.5mm. Obecnie nie mogę nigdzie takowych dostać. Z góry dzięki za pomocPozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Panowie szukam pierścieni wcs 16 7.5mm. Obecnie nie mogę nigdzie takowych dostać. Z góry dzięki za pomocPozdrawiamDaniel A wstaw linka albo foto jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi