Skocz do zawartości

Sklepy Rodbuildingowe - info / promocje / gdzie kupic

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Po 3 kilkugodzinnych wyprawach pierścienie są jak nowe (oglądałem je z 10-cio krotnym powiększeniem).

... to za krótki okres..... po takim czasie nie będzie śladu nawet na najtańszych chininach  ;) ; ale po 2 miesiącach wędkowania plecionką będzie już można coś powiedzieć  :)

• 3 miesiące temu...

Cześć

Witam ponownie , mam pytanie gdzie mogę kupić  insert grafitowy pod uchwyt DPS 17 o średnicy zew.20mm? myślałem tak aby insert zlicował się z uchwytem a nie wchodził w środek uchwytu , problem w tym że w sklepie BRC i Rodshop posiadają tylko inserty o średnicy zew.17mm wydaje mi się że trochę cienko jak uważacie?

pozdro.....!

Cześć

Witam ponownie , mam pytanie gdzie mogę kupić  insert grafitowy pod uchwyt DPS 17 o średnicy zew.20mm? myślałem tak aby insert zlicował się z uchwytem a nie wchodził w środek uchwytu , problem w tym że w sklepie BRC i Rodshop posiadają tylko inserty o średnicy zew.17mm wydaje mi się że trochę cienko jak uważacie?

pozdro.....!

Przeniesione do odpowiedmiego watku

• 1 miesiąc temu...

Hej, może mi poradzicie - szukam twardej pianki na rękojeść do kija swimmbaitowego.

Dolnik - 50 cm, foregrip  - 15 cm.

Znalazłem takie komponenty w tackle.24  :

1. foregrip

https://www.tackle24...p?a=314&a2=3689

2. dolnik

https://www.tackle24...?a=560〈=eng

...o ile o dolnik jestem spokojny ze powinien być twardy i dobry do toczenia o tyle w przypadku tego duplonu na foregrip mam duży "?". Może ktoś z Was rozwieje wątpliwości ew zaproponuje alternatywe

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...