Wojtek B. Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Albo źle szukam, albo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Szukasz pojedynczych czy komplet? Fuji? Inne? Jakieś wymogi co do koloru ramki? Używane/nówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Fuji Kolor ramki czarny albo jakiś "siwy" Raczej komplet do wędzisk 2,70-2,90 Może być z demontażu, jeśli są w bardzo dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Prędzej pojedyncze nazbierasz niż komplet. Napisz w dziale "Kupię" i może ktoś pozbędzie się kompletu. Często ostatnio przelotki zdjęte z fabrycznych kijów szły na giełdę. Moda na "K". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat1404 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Ja chyba mam komplet od 25 z demontażu. Ale na 100% nie jestem pewien. Za 3tyg bede mogl Ci dać pełne info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Poszukuję przelotek Fuji SVSG #30 ktoś coś lub wie gdzie można kupić oczywiście wchodzi pod rozwagę z demontażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Poszukuję przelotek Fuji SVSG #30 ktoś coś lub wie gdzie można kupić oczywiście wchodzi pod rozwagę z demontażu .czesc, chyba mam ,jutro sprawdze Edytowane 20 Listopada 2020 przez ryba1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Będę ściągał przelotki z Robinsona Diaflex 2,7 10-30g stary model tylko nie jestem pewien czy to sic. Jak cos to bede mial do oddania za jakiegos fajnego wobka Na kropki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Będę ściągał przelotki z Robinsona Diaflex 2,7 10-30g stary model tylko nie jestem pewien czy to sic. Jak cos to bede mial do oddania za jakiegos fajnego wobka Na kropki Daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) W tym tygodniu będą sciagniete. Edytowane 20 Listopada 2020 przez Łowca.b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Wojtek z uwagi na to że kotwice ogarneliśmy paczkomatowo ,Masz mój tel. na priw .Daj swój nr . podeślę ci zdjęcia kompletu zciągniętego z jakiegoś Robinsona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Cześć, temat przelotek cały czas aktualny Pytanie do wszystkich oblatanych. Czy ktoś znalazł jakieś ciekawe miejsce z promocjami na Black Friday lub Cyber Monday? Ewentualnie czy ktoś chce się podłączyć lub szuka kogoś do podłączenia się do zamówienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Co chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 2-3 blanki, uchwyty, przelotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) W BRC(po wpisaniu kodu) jest -15% z okazji BF. Wystarczy, że podasz KOD RABATOWY przy zamówieniu, a dostaniesz 15 PROCENT ZNIŻKI NA CAŁY NASZ ASORTYMENT (nie dotyczy produktów w promocji). Oferta ta obowiązuje od piątku (27.11) i trwa do końca poniedziałku do północy (30.11). Jest aktywna WYŁĄCZNIE DLA PŁATNOŚCI Z GÓRY, (Przelew, przelew natychmiastowy, BLIK, Paypal, itp). Zakupiony w promocji towar zostanie dostarczony w ciągu max 14 dni roboczych.*promocja dotyczy tylko klientów indywidualnych, nie łączy się z innymi rabatami. Edytowane 26 Listopada 2020 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) @vako już podpowiedział. Z blankami zawsze jest mały problem z wysyłką. Do tego niebezpieczeństwo uszkodzenia i nie jest już tak zabawnie. ______ Edytowane 26 Listopada 2020 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Cześć, mam kilka starych, w tym 1- częściowych batsonow RX7 i RX8. Kije uzbrojone z 10 lat temu w ciężkie przelotki. Chcę się pobawić w ich wymianę na lżejsze w stylu Fuji K. Budżet 150zl za komplet - nie będę inwestował więcej bo mam jeszcze inne, nowoczesne konstrukcje z FishingArt i Fenwicka etc... Tu chcę się pobawić w DIY ;-)Pomyślałem, ze znajdę coś w dalekowschodnich sklepach - czy Aliexpress to dobry kierunek? Ewentualnie jaki sklep polecacie do zakupu przelotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurban Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Cześć, mam kilka starych, w tym 1- częściowych batsonow RX7 i RX8. Kije uzbrojone z 10 lat temu w ciężkie przelotki. Chcę się pobawić w ich wymianę na lżejsze w stylu Fuji K. Budżet 150zl za komplet - nie będę inwestował więcej bo mam jeszcze inne, nowoczesne konstrukcje z FishingArt i Fenwicka etc... Tu chcę się pobawić w DIY ;-)Pomyślałem, ze znajdę coś w dalekowschodnich sklepach - czy Aliexpress to dobry kierunek? Ewentualnie jaki sklep polecacie do zakupu przelotek?Jak chcesz mieć ringi z plasteliny to Aliexpress. Jak coś przyzwoitego to z pewnością zmieścisz się w tej kasie za Fuji Fazlite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Jak chcesz mieć ringi z plasteliny to Aliexpress. Jak coś przyzwoitego to z pewnością zmieścisz się w tej kasie za Fuji Fazlite.Dzięki - właśnie o takie opinie mi chodzi. A gdzie kupujesz przelotki? Kiedyś wszystko kupowałem w Mudhole ale dziś widzę, że i w PL jest sporo sklepów z częściami do rodbouldingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurban Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Dzięki - właśnie o takie opinie mi chodzi. A gdzie kupujesz przelotki? Kiedyś wszystko kupowałem w Mudhole ale dziś widzę, że i w PL jest sporo sklepów z częściami do rodbouldingu. Osobiście Fazlite kupuje w spinningshop.pl lub brc.com.pl Mudhole też ma Fazlite. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez dziurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć, mam kilka starych, w tym 1- częściowych batsonow RX7 i RX8. Kije uzbrojone z 10 lat temu w ciężkie przelotki. Chcę się pobawić w ich wymianę na lżejsze w stylu Fuji K. Budżet 150zl za komplet - nie będę inwestował więcej bo mam jeszcze inne, nowoczesne konstrukcje z FishingArt i Fenwicka etc... Tu chcę się pobawić w DIY ;-)Pomyślałem, ze znajdę coś w dalekowschodnich sklepach - czy Aliexpress to dobry kierunek? Ewentualnie jaki sklep polecacie do zakupu przelotek?A ja poleciłbym Ci przelotki Sea Guide Ls.W tym budżecie się zmieścisz a jakością wg. mnie lepsze jak Fuji fazlite. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Piotrek Milupa To nie giełda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 W Mudhole komplet Fuji KLH Alconite w srebrnej ramce do kija 8' to koszt ok 32$ Jak chcesz ściągać sam to koszty wzrastają (przesyłki), ale na spokojnie to przy okazji można zrobić większe zakupy z kimś kto tam czy w DE (przelotki Seaguide) kupuje i koszty maleją. W DE (Tackle24.de) jak chcesz to pisz, kumpel może mi przywieść. Oczywiście wysyłki do niego jak i moje do Ciebie zdobią również pewny koszt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurban Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Jak ktoś chce koniecznie Seaguide to faktycznie można kupić u chińczyka. https://pl.aliexpress.com/item/4001162321992.html?spm=a2g17.12010612.8148356.1.7d376f08oS9nb9 Za takie pieniądze można ryzykować. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez dziurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Panowie gdzie w dzisiejszych dziwnych czasach można dostać Fuji KDPS 17 black i DPS Skeleton 17 black?A może ktoś ma na sprzedaż? Edytowane 16 Stycznia 2022 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymar Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Panowie gdzie w dzisiejszych dziwnych czasach można dostać Fuji KDPS 17 black i DPS Skeleton 17 black?A może ktoś ma na sprzedaż? Też tego wypatruje od jakiegoś czasu. Dziś już w desperacji daleko na wschodzie.Jak znajdziesz albo ktoś wie proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi