Skocz do zawartości

Sklepy Rodbuildingowe - info / promocje / gdzie kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, temat przelotek cały czas aktualny :)

Pytanie do wszystkich oblatanych. Czy ktoś znalazł jakieś ciekawe miejsce z promocjami na Black Friday lub Cyber Monday? :) Ewentualnie czy ktoś chce się podłączyć lub szuka kogoś do podłączenia się do zamówienia :)?

W BRC(po wpisaniu kodu) jest -15% z okazji BF.

Wystarczy, że podasz KOD RABATOWY przy zamówieniu, a dostaniesz 15 PROCENT ZNIŻKI NA CAŁY NASZ ASORTYMENT (nie dotyczy produktów w promocji). Oferta ta obowiązuje od piątku (27.11) i trwa do końca poniedziałku do północy (30.11). Jest aktywna WYŁĄCZNIE DLA PŁATNOŚCI Z GÓRY, (Przelew, przelew natychmiastowy, BLIK, Paypal, itp). Zakupiony w promocji towar zostanie dostarczony w ciągu max 14 dni roboczych.

*promocja dotyczy tylko klientów indywidualnych, nie łączy się z innymi rabatami.

Edytowane przez vako
  • Like 2

• 2 tygodnie później...

Cześć, mam kilka starych, w tym 1- częściowych  batsonow RX7 i RX8. Kije uzbrojone z 10 lat temu w ciężkie przelotki. Chcę się pobawić w ich wymianę na lżejsze w stylu Fuji K. Budżet 150zl za komplet - nie będę inwestował więcej bo mam jeszcze inne, nowoczesne konstrukcje z FishingArt i Fenwicka etc... Tu chcę się pobawić w DIY ;-)

Pomyślałem, ze znajdę coś w dalekowschodnich sklepach - czy Aliexpress to dobry kierunek? Ewentualnie jaki sklep polecacie do zakupu przelotek?

Cześć, mam kilka starych, w tym 1- częściowych  batsonow RX7 i RX8. Kije uzbrojone z 10 lat temu w ciężkie przelotki. Chcę się pobawić w ich wymianę na lżejsze w stylu Fuji K. Budżet 150zl za komplet - nie będę inwestował więcej bo mam jeszcze inne, nowoczesne konstrukcje z FishingArt i Fenwicka etc... Tu chcę się pobawić w DIY ;-)

Pomyślałem, ze znajdę coś w dalekowschodnich sklepach - czy Aliexpress to dobry kierunek? Ewentualnie jaki sklep polecacie do zakupu przelotek?

Jak chcesz mieć ringi z plasteliny to Aliexpress. Jak coś przyzwoitego to z pewnością zmieścisz się w tej kasie za Fuji Fazlite.

Jak chcesz mieć ringi z plasteliny to Aliexpress. Jak coś przyzwoitego to z pewnością zmieścisz się w tej kasie za Fuji Fazlite.

Dzięki - właśnie o takie opinie mi chodzi. A gdzie kupujesz przelotki? Kiedyś wszystko kupowałem w Mudhole ale dziś widzę, że i w PL jest sporo sklepów z częściami do rodbouldingu.

Dzięki - właśnie o takie opinie mi chodzi. A gdzie kupujesz przelotki? Kiedyś wszystko kupowałem w Mudhole ale dziś widzę, że i w PL jest sporo sklepów z częściami do rodbouldingu.

Osobiście Fazlite kupuje w spinningshop.pl lub brc.com.pl 

Mudhole też ma Fazlite.

Edytowane przez dziurban

Cześć, mam kilka starych, w tym 1- częściowych batsonow RX7 i RX8. Kije uzbrojone z 10 lat temu w ciężkie przelotki. Chcę się pobawić w ich wymianę na lżejsze w stylu Fuji K. Budżet 150zl za komplet - nie będę inwestował więcej bo mam jeszcze inne, nowoczesne konstrukcje z FishingArt i Fenwicka etc... Tu chcę się pobawić w DIY ;-)

A ja poleciłbym Ci przelotki Sea Guide Ls.

W tym budżecie się zmieścisz a jakością wg. mnie lepsze jak Fuji fazlite.

Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Piotrek Milupa
To nie giełda
  • Like 1

W Mudhole komplet Fuji KLH Alconite w srebrnej ramce do kija 8' to koszt ok 32$ Jak chcesz ściągać sam to koszty wzrastają (przesyłki), ale na spokojnie to przy okazji można zrobić większe zakupy z kimś kto tam czy w DE (przelotki Seaguide) kupuje i koszty maleją. W DE (Tackle24.de) jak chcesz to pisz, kumpel może mi przywieść. Oczywiście wysyłki do niego jak i moje do Ciebie zdobią również pewny koszt.

• Like 1

• 1 rok później...