Mekamil Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 KDPS17 Black: https://www.tackle24.de/index.php?a=639〈=engA skeletona możesz zrobić ze zwykłego DPSa, to żadna filozofia przeciąć w dwu miejscach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Potrzebuję set fuji t2-attg128 ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Koledzy poszukuję przelotek FUJI SIC SLIM PKLSG #16 i #12 ma ktoś jakiś pomysł gdzie takie mógł bym dostać.Nadmienię że chyba jest spory problem z dostępnością w PL i poza granicami.Jeśli zna ktoś miejsce gdzie takie mogę kupić będę wdzięczny i proszę o pomoc w ogarnięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zadzwoń do Fishing Center Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Koledzy poszukuję przelotek FUJI SIC SLIM PKLSG #16 i #12 ma ktoś jakiś pomysł gdzie takie mógł bym dostać.Nadmienię że chyba jest spory problem z dostępnością w PL i poza granicami.Jeśli zna ktoś miejsce gdzie takie mogę kupić będę wdzięczny i proszę o pomoc w ogarnięciu.Niestety z przelotkami w PL jest masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Co się dzieje z Mudhole że nie można otworzyć stron sklepu? Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Co się dzieje z Mudhole że nie można otworzyć stron sklepu? Ktoś coś wie??? Można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Hej. Ktoś wie kiedy w BRC coroczny black friday ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Hej. Ktoś wie kiedy w BRC coroczny black friday ? Od piątku 29/11 do końca poniedziałku 02/12 (do północy).-20% na hasło: BW12BRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulo79 Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Witam serdecznie Szanowne Grono Mam pytanie - gdzie w PL można kupić cały potrzebny sprzęt do budowy naszych patyków?Mam na myśli coś bardziej profesjonalnego.Będę wdzięczny za każdą podpowiedź Wiem, że można również kupić coś od prywatnych rzemieślników - robią sami dobry sprzęt.Szukałem w popularnych sklepach i niestety nie mają nic lepszego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
replay17 Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Sprawdź w brc.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Ja bym jednak szukał za granicą.Np tu:https://mudhole.com/products/core-rod-building-start-up-kit Zazwyczja wychodiz z 20% taniej jak u Nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Ja bym jednak szukał za granicą.Np tu:https://mudhole.com/products/core-rod-building-start-up-kit Zazwyczja wychodiz z 20% taniej jak u Nas.Jak dowalą cło i VAT, to już nic nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Caly watek mamy na ten temat https://jerkbait.pl/topic/5549-sklepy-rodbuildingowe-info-promocje-gdzie-kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi