pitt Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 chcialem sie zapytac o dostep (robuilderow) do nastepujacych blankow: st.croix o symbolu 3SC86HF2 i lamiglas GSA1023H, GSH102-2HX i RR102 2MTa uzytkownikow o krotka charakteryzacje wedek zbudowanych na tych blankach ... jezeli to mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 GSA-1023H mnasz tutaj w promocyjnej cenie: http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/Lamiglas-Liquidation -Blanks ...i jak widze w trójskładzie, więc przesyłka powinna wyjść kransnoludzko Może się nadać do tego co myślisz Gumo coś chce ciągnąć zza wody, jak jest zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 widzialem to w mudhole juz wczesniej, dzieki za wskazowke 3-akladzie ...tego akurat nie widzialem z zamawianiem zaczekam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art-Rod Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Z wymienionych blanków korzystam systematycznie jedynie z RR1022MT,a więc mamy go w pracowni. Jego opis fabryczny jest złudny, nienagannie obsługuje przynęty w granicach 10-35gr, moc to takie klasyczne 10-20lb.. akcja-ugięcie nie ma nic wspólnego z ideą Magnum Taper. Blank jest smukły, o łagodnej zbieżności, pracuje więc całą swoją długością, moc przyrasta bardzo płynnie. Świetnie spisuje się na szczupakach, zwłaszcza z plecionką. STC 3SC86HF2 i Lamiglas GSH102-2HX to już realne blanki 2oz i 25lb. Avid jest wyraźnie lżejszy i subtelniejszy. Lami to już pacyficzna łososiówka, grubościenny blank na duże uciągi.Z tego travela nigdy nie korzystałem.. Pitt, jeśli to miałaby być wędka na szczupaki, pod większe gumy, to wg mnie, najciekawszy jest Lamiglas Certified Pro Ron Arra XRA 1022M - 2,6m 20-60gr 25lb. Bardzo szybki blank stworzony do dalekich rzutów sporymi wabikami za stripped bassami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Pitt, jeśli to miałaby być wędka na szczupaki, pod większe gumy, to wg mnie, najciekawszy jest Lamiglas Certified Pro Ron Arra XRA 1022M - 2,6m 20-60gr 25lb. Bardzo szybki blank stworzony do dalekich rzutów sporymi wabikami za stripped bassami.dzieki, to bardzo cenna informacja mozesz troche rozwinac temat i opisac jezcze blizej ten blank, porownujac go np. do avida i tak, to ma byc kij na szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 witamPlanuję zakupić wieksza ilośc komponentów do zbrojenia wiedzisc,jak i same blanki.czy ktoś z was sna sklepy akceptyjące forme płatnosci paypal?jakieś sprawdzone sklepy może?pozdrawiam KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Hej, Sid Green Customs Rods na e-bay. To co wytargujesz to Twoje. Karl jest super kolesiem- kupuje od niego od bardzo dawna i jestem zadowolony. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Sid Green Customs Rods na e-bay. To co wytargujesz to Twoje. Bujo jeśli byś mógł to poproszę Cię o link do sklepu , bo nie mogę znaleźć. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 to ja pomogę http://stores.ebay.com/Sid-Greens-Custom-Rods-and-Tackle nistety same muchowe komponenty tu z innymi komponentami http://www.seaisletackle.com/browse.cfm/2,2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dzęki Hasior.Szukałem na .co.uk nie .com Trochę mają rodbuildingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Hej, Nie patrzcie na to co jest w sklepie. Wiadomosc do Karla i bedzie to co jest potrzebne. Podobnie z Anglers Habitat Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 witammam pytanko do doswiadczonych monterów z forum,gdzie moge kupić blanki batsona i Croixa wiem ze w USA ale może znacie jakieś sklepy które wysyłaja do Polski?,niechcę płacić prawie drugie tyle za blanki w polsce,a kupując kilka w USA i tak mi sie opłaca koszt wysyłki.pozdro KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jeśli kupujesz kilka blanków to proponuję zacznij od rozmowy w Fishing Center - być może dystrybytor da Ci jakiś rabat albo cene hurtowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam,Przy zakupie kilku blanków będzie oczywiście rabat. Rabat będzie od cen które pojawią się na stronie FC w przeciągu kilku następnych dni. Blanki tanieją do cen sprzed podwyżki. W pracowni od dziś już stosujemy nowe ceny.Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 witam interesuja mnie blanki .kilka szt 1cz i 2szt travel.sprawdzę dokładnie symbole i prześlę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam,Przy zakupie kilku blanków będzie oczywiście rabat. Rabat będzie od cen które pojawią się na stronie FC w przeciągu kilku następnych dni. Blanki tanieją do cen sprzed podwyżki. W pracowni od dziś już stosujemy nowe ceny.Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Dobre wiesci dla fanow Batsona w obliczu nowego sezonu Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 No i zgodnie z informacja nowe ceny już widnieją na stronie FC.Akurat ten blank co mnie interesuje obniżony jest o 70zł.W tygodniu bedzie kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Faktycznie, powróciły do starych cen dla mnie wskaźnikiem jest zawsze ten model: CB66MH RX7 1 1,98 10-28 10-20 Mod/F Med/H 150,00.- śmieszne pieniądze a blank super, zwłaszcza jak ktoś szuka uniwersalnego kija castingowego. Było dla mnie nierozwikłaną zagadką dlaczego kosztował tak mało ale dzięki temu zapamiętalem starą cenę - wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 ceny I klasa,oj się coś łyknie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acylpyrin Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 gdzie kupit blank TORAY ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Chyba coś nie tak - TORAY raczje nie robi blanków, a jedynie maty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 wyszperałem dziś taki oto zestaw dla początkujących...Przy okazji może zawodowcy się wypowiedzą czy warto w taki zestaw inwestować? http://cgi.ebay.com/FLEX-COAT-SMALL-BUSINESS-START-UP-KIT-fo r-Rod-Building_W0QQitemZ390097781579QQcmdZViewItemQQptZLH_De faultDomain_0?hash=item5ad3a3c34b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 NO i widzisz niektórzy w pracowniach zbroja do dziś na takim zestawie i twierdza ze jest dokładniejszy,precyzyjny wiec starczy nie tylko dla początkującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Początkującemu nawet kartonowe pudło wystarczy PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam, Będzie mi bardzo miło jeżeli kogoś z użytkowników Forum zainteresuje ta wiadomość: http://www.fishingcenter.com.pl/forum/viewtopic.php?t=419 Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi