Skocz do zawartości

Sklepy Rodbuildingowe - info / promocje / gdzie kupic

Rekomendowane odpowiedzi

GSA-1023H mnasz tutaj w promocyjnej cenie:

http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/Lamiglas-Liquidation -Blanks

...i jak widze w trójskładzie, więc przesyłka powinna wyjść kransnoludzko :D Może się nadać do tego co myślisz :unsure: Gumo coś chce ciągnąć zza wody, jak jest zainteresowany...

Z wymienionych blanków korzystam systematycznie jedynie z RR1022MT,

a więc mamy go w pracowni. Jego opis fabryczny jest złudny, nienagannie obsługuje przynęty w granicach 10-35gr, moc to takie klasyczne 10-20lb.. akcja-ugięcie nie ma nic wspólnego z ideą Magnum Taper. Blank jest smukły, o łagodnej zbieżności, pracuje więc całą swoją długością, moc przyrasta bardzo płynnie. Świetnie spisuje się na szczupakach, zwłaszcza z plecionką.

STC 3SC86HF2 i Lamiglas GSH102-2HX to już realne blanki 2oz i 25lb. Avid jest wyraźnie lżejszy i subtelniejszy. Lami to już pacyficzna łososiówka, grubościenny blank na duże uciągi.

Z tego travela nigdy nie korzystałem..

Pitt, jeśli to miałaby być wędka na szczupaki, pod większe gumy, to wg mnie, najciekawszy jest Lamiglas Certified Pro Ron Arra XRA 1022M - 2,6m 20-60gr 25lb. Bardzo szybki blank stworzony do dalekich rzutów sporymi wabikami za stripped bassami.

Pitt, jeśli to miałaby być wędka na szczupaki, pod większe gumy, to wg mnie, najciekawszy jest Lamiglas Certified Pro Ron Arra XRA 1022M - 2,6m 20-60gr 25lb. Bardzo szybki blank stworzony do dalekich rzutów sporymi wabikami za stripped bassami.

dzieki, to bardzo cenna informacja :D mozesz troche rozwinac temat i opisac jezcze blizej ten blank, porownujac go np. do avida :D

i tak, to ma byc kij na szczupaki

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

witam

mam pytanko do doswiadczonych monterów z forum,gdzie moge kupić blanki batsona i Croixa wiem ze w USA ale może znacie jakieś sklepy które wysyłaja do Polski?,niechcę płacić prawie drugie tyle za blanki w polsce,a kupując kilka w USA i tak mi sie opłaca koszt wysyłki.

pozdro KM

Witam,

Przy zakupie kilku blanków będzie oczywiście rabat. Rabat będzie od cen które pojawią się na stronie FC w przeciągu kilku następnych dni. Blanki tanieją do cen sprzed podwyżki. W pracowni od dziś już stosujemy nowe ceny.

Pozdrawiam,

Ireneusz Matuszewski

Witam,

Przy zakupie kilku blanków będzie oczywiście rabat. Rabat będzie od cen które pojawią się na stronie FC w przeciągu kilku następnych dni. Blanki tanieją do cen sprzed podwyżki. W pracowni od dziś już stosujemy nowe ceny.

Pozdrawiam,

Ireneusz Matuszewski

Dobre wiesci dla fanow Batsona w obliczu nowego sezonu :D

Guzu

Faktycznie, powróciły do starych cen :D dla mnie wskaźnikiem jest zawsze ten model:

CB66MH RX7 1 1,98 10-28 10-20 Mod/F Med/H 150,00.-

śmieszne pieniądze a blank super, zwłaszcza jak ktoś szuka uniwersalnego kija castingowego. Było dla mnie nierozwikłaną zagadką dlaczego kosztował tak mało :o ale dzięki temu zapamiętalem starą cenę - wróciła

• 1 miesiąc temu...

wyszperałem dziś taki oto zestaw dla początkujących...

Przy okazji może zawodowcy się wypowiedzą czy warto w taki zestaw inwestować?

http://cgi.ebay.com/FLEX-COAT-SMALL-BUSINESS-START-UP-KIT-fo r-Rod-Building_W0QQitemZ390097781579QQcmdZViewItemQQptZLH_De faultDomain_0?hash=item5ad3a3c34b

• 2 tygodnie później...