Friko Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 nie ma czegoś takiego jak przelotka do Shimano - przelotka to przelotka. Przelotki szczytowe różnią się rozmiarami tuby ( to ta rurka którą nasadza się na blank ) oraz rozmiarem pierścienia i kształtem metalowej ramki. W pierwszej lepszej pracowni rodbuildingowej powinienes kupić od reki to czego będziesz potrzebował, najlepiej zabierz ze sobą kij to moze od razu Ci zamontują przelotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam.Czy ktoś z kolegów robił zakupy w ACIDROD, bo jakoś nie mogę nic kupić u nich ,na żadne zapytania nie odpisują a wysłałem z 5 maili i zero odpowiedzi,po zaporowych cenach wysyłek z mudhole trzeba coś innego poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 witam!tzn, jak nie możesz kupić? ja wiele razy u nich kupowałemodbywa się to tak że płacimy najpierw za towar, a potem dostajemy polecenie zapłaty paypal za wysyłkę. nigdy nie miałem żadnych problemów.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Tak też robiłem,płaciłem paypalem ale jakoś nic z konta mi ściągneło .A jak z wysyłkami koszt, czas realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 wsyłka drobnicy ( nie brałem nigdy od nich blanków) do irlandii to średnio 15-17usd, realizacja 2 tygodnie.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 OK, dzięki za info raczej też drobnica głównie przelotki i uchwyty, blanki raczej w 4skłdzie muchowe, będę próbował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Będę ogromnie wdzięczny za jakiekolwiek informacje gdzie nabyć ww przelotki interesują mnie wyłącznie te z SIC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Z tego co w katalogach sklepów wysyłkowych widać PST zaczynają się od rozmiaru 8 tuba 2,2mm , są bardzo podobne do FST więc nie będzie różnicy jak wkleisz FST a te zaczynają się rozmiarem 5,5 a w rozmiarze 6 masz pięć sztuk w zależności od rozmiaru tuby . Zaczynają się od 1,4 mm a kończą na 2,2 mm .Gradacja co 0,2 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 no nie do końca tak jest jak piszesz bo jak po LV-6 wkleisz FST-6 to masz dodatkowa załamanie stożka i optycznie też to wyglada nie za fajnie. Po prostu PST daje wieksze odsadzenie od blanku dlatego jej szukam ale jak nie znajdę założę przelotke pośrednią co do wspomnianego parametru i zobaczymy co się będzie działo,- myśle tu o MNST 6. Pewnie, że mozna było calkiem przejśc w szczycie na L i FST na końcu ale ja nienawidzę L które przy wietrze i wilgoci którą tu mam bezprzerwy na poziomie 50-80% nie dość że kleją linkę do blanku co ewidentnie skraca rzuty to jeszcze potrafią splątać linke wokół szczytówki w miejscach gdzie są L. Jednak te dwa małe druciki podtrzymujące pierścień przelotki to jest to ale może to tylko moja fanaberia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 http://www.fishingart.pl/komponenty/przelotki-s6-tytanowe/Arku a z tego nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Bedzie Józiu pasować i nawet o tym myslałem, tylko kolor wyraźnie inny,- a wiesz, że ja Monk jestem Zdecydowałem się na MNST-6 i po sprawie a jak gdzieś dostanę PST-6 to kupie i niech leżą.Jakos te najnowocześniejsze koncepty zbrojeń mi nie leżą nie to żebym im coś zarzucał czy cuś, ale po prostu mi nie leżą i już. Wydają mi sie one jakimś trendem zmierzającym do ochudzania wszystkiego co sie da, co nie koniecznie jest mądre ale z drugiej strony z prawie każdego trendu czy mody wedkarskiej coś fajnego zostaje,- to ja poczekam i popatrzę, nie muszę w tym eksperymecie uczestniczyć. Stary juz jestem to cierpliwości mi nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Słusznie prawisz, czasem kij jak ma cięższe uzbrojenie to dobrze wpływa na walory rzutowe lekkimi wabiami .Mam coś takiego i raczej nie miałbym ochoty go przezbrajać np. w tytany i o mniejszej średnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witajcie ! Potrzebuję przelotki niestety mnie znam modelu.Potrzebna mi w tym rozmiarze jak pierwsza przed kołowrotkiem Znacie może ten model lub może ktoś ma jakąś zbędną to chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 LV 25 co do pierścienia to trudno określić.Napisz z jakiego kija. Podaj na pw adres , mam jakiś zapasik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 PW poszło dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 jakiś czas temu brałem w tym sklepie przelotki uchwyty itp ceny naprawde fajne pod linkiem asortyment sklepu http://www.cmw-angeln.de/CMW/Katalog_files/CMW2011PDFKOM.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Całkiem całkiem niezła oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Polecam.Drobnica i blanki dwuskładowe do 210cm... za 10 eur kurierem pod drzwi. Realizacja zamówienia 3-4 dni. Jak narazie przez 3 lata zero pomyłek i opóznień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq73 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 może ktoś wie coś na temat pochodzenia ichnich blanków CMW.Przymierzam się do muchowego switch-a u nich w dobrej cenie, jednak chciałbym się cokolwiek o tych blankach dowiedzieć. Szukałem trochę po sieci ale nic nie znalazłem - pewnie dlatego że ja z niemieckiego to zero kumania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 napisz po angielsku moze zrozumieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No bardzo fajne ceny ma ten sklep Komplet 10 przelotek fuji alconite tylko 100 zł a uchwyt fuji gun smoke 18 35 zł.Szpulka nici to koszt niecałych 12 zł A orientujecie się może ile kosztuje wysyłka z tego sklepu ale na terenie niemiec ? Tak się składa że mój znajomy mieszka w niemczech a pracuje w polsce więc mógłbym troskę zaoszczędzić na wysyłce Die H?he von Nachnahmegeb?hren richtet sich nach den jeweiligen Tarifen derDeutsche Post z.Zeit 2.00 Euro Zahlkartengeb?hr der Post Czy to oznacza że za wysyłkę do Niemiec opłata wynosi 2 ojro ? Szprecha ktoś tu po niemiecku ;D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A to tylko jeden ze sklepów w DE gdzie ceny na komopnenty sa mniejsze ok 30% niz w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 yglo to jest polandia robisz exclusive wedke to exclusive placisz ps. w niemczech tez jest clo podatki i inne pierdoly zwiazane ze sciaganiem komponentow do kraju i jakoś ceny moga być 30% niższe nie wspominając już o ich zarobkach a reszta na priv ps. do polski kosztuje 10 euro u nich może być faktycznie 2 euro po kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Przejrzałem kilka rzeczy na szybko i wcale nie wychodzi taniej a drożej nici po 20zł w Polsce 15złuchwyty po 34zł w Polsce 28 złkorek w plastrach 4,20 w Polsce 3,80wiec gdzie te 30% taniej bo nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A czy ten sklep ma na stanie wszystko co na stronie? Żeby nie było tak że mi podpiszą że nie ma połowy rzeczy z koszyka. Jak macie inne adresy sklepów w de linkujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi