Jeziorm 1 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Może ktoś z was wie gdzie kupię gumki do wstepnego zamontowania przelotek, ewentualnie z czego je zrobić? Chodzi dokładnie o takie jakie zastosował nasz kolega Dąbek111 http://jerkbait.pl/topic/9485-dabek-111-i-skutki-uzaleznienia/page-13 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 W wedkarskim do spławikow nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardzin Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 może spróbuj z gumą wentylową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Tomasz za małe średnice będą dardzin no chyba musze poszukać takich gum , nie wiem czy to jeszcze dostępny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Kiedyś miałem właśnie takie większe do splawikow zywcowych Może w modelarstwie? Edytowane 18 Marca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardzin Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 portal aukcyjny -> "guma wentylowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 siema, wentylek kupisz w sklepie rowerowym lub na jakimś ryneczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 te wentyle moga byc ok, ale z tego co pamietam to one srednicy nie mają zbyt duże (byc moze mocno sie rozciągną) ale jak nie spróbuje to nie bede wiedział dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja używam koszulek termokurczliwych (do kupienia w sklepach elektrycznych) są OK. po podgrzaniu można otrzymać każdy rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Wentyle są super do kijków UL i L,do solidniejszych blanków warto rozbroić procę np.do zanęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) z wędkarskiej procy można zaadoptować,guma mocna i bardzo rozciągliwa(możliwość dokupienia samej gumy w różnych średnicach)....o kolega wyżej troszkę szybszy był jednak zamysł ten sam pzdr Edytowane 18 Marca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dokładnie procę rozbroił kumpel swojemu synowi. No ale nie wszyscy muszą być zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 szczególnie młody może czuć się poszkodowany czasem taka proca zanętowa wcale nie służy do strzelania zanętą (jak sama nazwa wskazuje )lecz zgoła innymi "kamieniami",tudzież kulkami od łożyska.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Guma do procy wedkarskiej jest ok ( dzisiaj testowane), ale bliżej szczytu trzeba użyc czegoś węższego, może właśnie guma wentylowa.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Gumy do procy wędkarskiej są dostępne w różnych średnicach - rzuć okiem na ofertę np. Stonfo (oczywiscie pusta w środku " hollow" ). Poza tym jeszcze takie cienkie "gumki" to amortyzatory do tyczki karpiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 http://allegro.pl/guma-gumy-gruby-wentyl-proca-wentyle-procy-rurka-i3118727188.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam polecam wszystkim co robią sami wędeczki stronkę http://www.getbitoutdoors.com/catalog/Category pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 My także witamy Cię w naszym zacnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 piszę bez wielkiej nadziei, ale może ktoś ma: Fuji NOG 10 ( przelotka w ramce "N" [ kolor CHROM ] rozmiar "10" wkład alu-oxy ) ps. oczywiście chodzi mi o to czy ktoś ma w kraju, w szufladzie coś takiego - gdzie kupić na świecie to ja wiem tylko sciaganie jednej przelotki z zzagranicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 http://fishingrod.pl/przelotki/muchowe/fuji-nog-stripping.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Królu Złoty ! zaraz piszę do Serdżia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 W razie czego może być jeszcze w Rodmasie,brałem kilka zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 dla siebie juz znalazlem, Krzysiek szuka dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Nie obrazisz się, jeżeli się podepnę? Potrzebuję Fuji FST 6, tuba 2,6mm. Może ktoś ma... A jakby miał i taką i taką, to w ogóle byłoby super - jedną przesyłką by poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zbyszek Kawalec rulezz jestem po rozmowie, przelotki mam odlozone - bedzie konczone na 4.5 nawet wyedytowałem temat pod kątem Twojego zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi