Skocz do zawartości

Sklepy Rodbuildingowe - info / promocje / gdzie kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Tu jest mały problem :D  po tym jak złamałem jakieś 20cm w nerwach wywaliłem "ułamańca" do rzeki :D :D potrzebuję czegoś na szczyt o średnicy 40mm... poprostu znalazłem sie w takiej sytuacji ze zostałem z jednym kijkiem na pontonie..więc ułamałem dziada do ostatniej przelotki, ktora słuzyła do konca wypadu jako szczyt :)

Edytowane przez Czoper

Ludzie zwariowałem, lakier za darmo rozdaje :P

W imieniu sklepu BEST RODS CENTER i producenta lakieru firmy RodDancer rozdajemy próbki lakieru.

Oto moja propozycja:

Mam do rozesłania 20 próbek lakieru ThreadMaster firmy Roddancer. Lakier jest całkowicie za darmo.

Jedyna opłata to 8 zł za przesyłkę.

Jedyny warunek - lakieru nie wolno odsprzedawać.

Próbki zawierają dwie strzykawki 10ml lakieru, czyli w sumie 20 ml.

Jednemu chętnemu przysługuje tylko jedna próbka.

Lakier wysyłany jest w kopercie bąbelkowej i zabezpieczony kartonem przed uszkodzeniem.

Chętni zgłaszają się na Pw i żeby nie śmiecić tutaj to tam dostana numer konta i dane do wpłaty za transport.

W opisie przelewu bardzo proszę wpisać hasło PRÓBKI, ORAZ ADRES NA JAKI MAM WYSŁAĆ lakier.

Promocja trwa maks do czwartku, bo potem wyjeżdżam na urlop :)

O wyczerpaniu próbek poinformuję.

uwaga! Maks jeden zestaw na osobe.!!

post-48013-0-62248400-1369502566_thumb.jpg

post-48013-0-89507000-1369503656_thumb.jpg

Edytowane przez robbox4

Witam, lista zamknięta, wszyscy którzy napisali na pw dostana dane do wpłaty 8 zł za transport.

Bardzo prosze podawać w opisie przelewu hasło Próbki, oraz adres na jaki ma być wysłana próbka.

Dziękuję wszystkim zainteresowanym.

Niedługo inne próbki w promocji.

Między innymi Nici, inne lakiery i rożne dziwne rzeczy.