mrWhite7 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja używam go już trzy lata , zaraziłem nim Piotrka Matusiaka i prywatnie paru kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Artur jeszcze ze 3 badyle na ProKote i też odbezpieczam swój.Jestem ciekawy jaki będzie efekt po tym cudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Będzie ok zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Panowie dzisiaj odwiedziłem jedną z pracowni w celu zakupu przelotki szczytowej pod szczytówke 4mm...Udzielono mi informacji, że o tak dużej średnicy "nie mam szansy nigdzie dostać!! " tracić nadzieję czy ktoś pomoże ??Czoper Edytowane 27 Maja 2013 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jaki pierścień ? jaki typ ramki ? Napisz coś więcej albo wstaw zdjęcie uszkodzonej lub zdjęcie pozostałych to pewnie coś poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Tu jest mały problem po tym jak złamałem jakieś 20cm w nerwach wywaliłem "ułamańca" do rzeki :D potrzebuję czegoś na szczyt o średnicy 40mm... poprostu znalazłem sie w takiej sytuacji ze zostałem z jednym kijkiem na pontonie..więc ułamałem dziada do ostatniej przelotki, ktora słuzyła do konca wypadu jako szczyt Edytowane 24 Maja 2013 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Przyznam że orginalny rodzaj naprawy uszkodzonego kija ale w końcu to forum rodbuildingowe tylko aby inni się nie uczyli takiego reperowania sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Kij juz raczej posłuży do poganiania "bydła" heh...ale szkoda mi go dziada żeby leżał..może kiedyś w chwili desperacji sięgne po niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Adrenalina emocje no i 80km od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja tak 2 razy nad woda reperowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Ludzie zwariowałem, lakier za darmo rozdaje W imieniu sklepu BEST RODS CENTER i producenta lakieru firmy RodDancer rozdajemy próbki lakieru. Oto moja propozycja: Mam do rozesłania 20 próbek lakieru ThreadMaster firmy Roddancer. Lakier jest całkowicie za darmo.Jedyna opłata to 8 zł za przesyłkę. Jedyny warunek - lakieru nie wolno odsprzedawać. Próbki zawierają dwie strzykawki 10ml lakieru, czyli w sumie 20 ml. Jednemu chętnemu przysługuje tylko jedna próbka. Lakier wysyłany jest w kopercie bąbelkowej i zabezpieczony kartonem przed uszkodzeniem. Chętni zgłaszają się na Pw i żeby nie śmiecić tutaj to tam dostana numer konta i dane do wpłaty za transport.W opisie przelewu bardzo proszę wpisać hasło PRÓBKI, ORAZ ADRES NA JAKI MAM WYSŁAĆ lakier.Promocja trwa maks do czwartku, bo potem wyjeżdżam na urlop O wyczerpaniu próbek poinformuję.uwaga! Maks jeden zestaw na osobe.!! Edytowane 25 Maja 2013 przez robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 25 Maja 2013 przez Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 25 Maja 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 siemka ja poproszę jedną próbkę lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jeżeli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor71 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 zostalo jeszcze 10, na ten moment wstrzymujemy przyjmowanie zamówień, wznowienie w niedziele po 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwojtas Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Poproszę próbkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Mineła godzina 17 więc i ja się melduje na listę zainteresowanych lakierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Też bym poprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ja również poproszę próbkę lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam, lista zamknięta, wszyscy którzy napisali na pw dostana dane do wpłaty 8 zł za transport. Bardzo prosze podawać w opisie przelewu hasło Próbki, oraz adres na jaki ma być wysłana próbka. Dziękuję wszystkim zainteresowanym. Niedługo inne próbki w promocji. Między innymi Nici, inne lakiery i rożne dziwne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) .... eh spózniony Edytowane 26 Maja 2013 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi