przemofight Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ja również chętnie poznam propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 tomaszek11 jak masz na sprzedaż to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-RARE-351-522-SHIMANO-STELLA-MILLENIUM-4000SS-LIMITED-EDITION-BOXED-PAPERS-/171241556825?nma=true&si=JYMZ2k0EU%2Funn8KnRG02RL11ldE%3D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 PEWNIE TAKA!!!A jak stwierdzic czy jest to ta wersja numerowana limitowana? Z tego co widze nr jest tylko na pudelku, kolowrotek nie ma nabitych zadnych nr na stopce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A jak stwierdzic czy jest to ta wersja numerowana limitowana? Z tego co widze nr jest tylko na pudelku, kolowrotek nie ma nabitych zadnych nr na stopce?Nie ma numerów,ale sam sobie raczej nie dorobisz plakietki z numerem i napisów na dekielku. ;-) . Można było też w Shimano za opłatą zamówić dekielek z inicjałami,było na rynku kilka sztuk,głównie japońskie nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Nie ma numerów,ale sam sobie raczej nie dorobisz plakietki z numerem i napisów na dekielku. ;-) . Można było też w Shimano za opłatą zamówić dekielek z inicjałami,było na rynku kilka sztuk,głównie japońskie nazwiska. Moja Milena ma zamiast numerków pierwszą literę imienia i nazwisko pierwszego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Moja Milena ma zamiast numerków pierwszą literę imienia i nazwisko pierwszego właściciela Czyli ktoś sobie właśnie zamówił inicjały na tym dekielku bez napisów,bo w komplecie dostarczanym są dwa-z numerem seryjnym w torebce i "czystym" zamontowanym na kołowrotku-mowa o wersjach z numerkami,jak w innych-tego nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 adriano ciesze się,że Milenka łowi Milenka,SW08,Stella 4000F/H,oraz Force 3000/3500 to moje ulubione kołowrotki. Ja od siebie dodam iż Milenki,F-ki oraz stelki 08SW i im pokrewne to bardzo wdzięczne zabawki do modyfikacji.Do Milenki po małej wymianie "osadzenia szpulki-od sw 08" pieknie pasuje szpulka własnie od stelli 4000SW 08, do SW 08 pasuje oczywiście i odwrotnie,czyli szpulka od Milenki pasi do SW 08,tak samo jak od modelu 98/H 4000 JDM Korbki przyznam nie podmieniałem,znaczy knoba,za to mam zmienioną korbę cała od stelli PG 4000 SW 08,ramię pasuje pięknie m0.JPGm1.jpgm2.jpgm3.jpgm4.jpg aha nakrętki musza być orginalne od szpuli zakładanej aktualnie,poza milena i F bo tam sa takie same Przemku, Czy tego typu zamiennosc szpul wystepuje rowniez w rozmiarze 2500 czy tylko w 4000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 nie bawiłem się niestety 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 W rozmiarze 2500 i 1000 szpule pasują zamiennie od: Millenium, Stelli F i Twin Powera Mgs. Oczywiście w swoich rozmiarach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtor Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam,Właśnie dokonałem zakupu Stelli Millennium w Japonii. Przyznam się, że trochę z łakomstwa . No i dzięki informacjom z forum . Mam już 3 Stelki (4000F + szpula; 3000FB; 4000FB+szpula). Szpule od 4000F według tego co pisaliście będą pasowały. Cena wydaje się dobra. Mam nadzieję, że stan techniczny jest taki jak w opisie i na zdjęciach. Sprzedawca wydaje się pewny. Kontakt mailowy bardzo dobry. http://www.ebay.com/itm/381303474938 Jak dojdzie do mnie, dam znać na forum.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 North to potentat jesli idzie o uzywany sprzet, choc towar u niego na zdjeciach jest nieco "przekolorowany" przynajmniej u mnie tak bylo.Szpule naturalnie od stelli `98 3000/4000 pasuja.. przyjajmniej gabarytowo, bo estetycznie to nijak ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtor Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) North to potentat jesli idzie o uzywany sprzet, choc towar u niego na zdjeciach jest nieco "przekolorowany" przynajmniej u mnie tak bylo.Szpule naturalnie od stelli `98 3000/4000 pasuja.. przyjajmniej gabarytowo, bo estetycznie to nijak ;/Trochę ich zdjęć kołorotków oglądałem. Na pewno są trochę "podrasowane". Pisałem z nimi i zapewniali, że poza kilkoma minimalnymi ryskami kołowrotek jest wizualnie idealny, technicznie bez najmniejszego zarzutu. Stan określili jako "excellent +". Jak zobaczę, to uwierzę. Tylko, że wtedy będzie już trochę za późno, ew. odsyłka itd. Niestety takie są zakupy w internecie, szczególnie przedmiotów unikalnych. Jest na Allegro Milena 2500, ale wizualnie stan jest kiepski.Przypominam regulamin JB.PL:4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. pzdr Edytowane 29 Lipca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Akurat ta milenka 2500SS na allegro w pracy niczym sie nie rozni od nowej.. sprzedawca jest jej tak pewny, ze zapewnia bezproblemowy zwrot, gdyby technicznie rozczarowala ;/ Wielki North takich zapewnien nie daje.. tak ze wiesz Naturalnie clo i vat masz pewny nie wiem co masz na mysli "zoptymalizowana"tak ze milego krecenia Edytowane 22 Lipca 2015 przez blackabyss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Prawie każda milena,nawet nowa ma jakieś ryski,mniejsze lub większe,chyba,że nie była wyjmowana z pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtor Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Akurat ta milenka 2500SS na allegro w pracy niczym sie nie rozni od nowej.. sprzedawca jest jej tak pewny, ze zapewnia bezproblemowy zwrot, gdyby technicznie rozczarowala ;/ Wielki North takich zapewnien nie daje.. tak ze wiesz Naturalnie clo i vat masz pewny nie wiem co masz na mysli "zoptymalizowana"tak ze milego krecenia Przypominam regulamin JB.PL:4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Ja potrzebowałem modelu 4000, więc tej 2500 nawet nie rozpatrywałem. Absolutnie nie podważam słów sprzedawcy, ale z mojego własnego doświadczenia wynika, że po zakupie od prywatnego sprzedawcy sprawa zwrotu właściwie jest przegrana jeśli on zmieni zdanie. Wiem, przećwiczyłem przy zakupie drogiego roweru (policja, prokuratura, ponownie prokuratura,sąd itd.), a i tak na koniec zostałem (pomimo ewidentnej, jednoznacznej winy sprzedawcy, który mnie oszukał wysyłając rower o zupełnie innej specyfikacji) z nie tym rowerem, który wylicytowałem ("to prawda, że sprzedający Pana oszukał, ale to jest trochę za małe oszustwo, żeby uznać je za oszustwo" sic!. "Gdyby Panu wysłał worek cegieł, to byłoby inaczej, a tak to właściwie niech Pan się cieszy, że dostał Pan rower"). Jak najdalej od wszystkich organów wymiaru sprawiedliwości Ale odbiegłem od tematu. Jak będę miał Milenę w rękach napisze kilka słów. Edytowane 29 Lipca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Przypominam regulamin JB.PL:4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Ale oczywiście liczę się z tym, że wycenią po swojemu.Ja potrzebowałem modelu 4000, więc tej 2500 nawet nie rozpatrywałem. Absolutnie nie podważam słów sprzedawcy, ale z mojego własnego doświadczenia wynika, że po zakupie od prywatnego sprzedawcy sprawa zwrotu właściwie jest przegrana jeśli on zmieni zdanie. Wiem, przećwiczyłem przy zakupie drogiego roweru (policja, prokuratura, ponownie prokuratura,sąd itd.), a i tak na koniec zostałem (pomimo ewidentnej, jednoznacznej winy sprzedawcy, który mnie oszukał wysyłając rower o zupełnie innej specyfikacji) z nie tym rowerem, który wylicytowałem ("to prawda, że sprzedający Pana oszukał, ale to jest trochę za małe oszustwo, żeby uznać je za oszustwo" sic!. "Gdyby Panu wysłał worek cegieł, to byłoby inaczej, a tak to właściwie niech Pan się cieszy, że dostał Pan rower"). Jak najdalej od wszystkich organów wymiaru sprawiedliwości Ale odbiegłem od tematu. Jak będę miał Milenę w rękach napisze kilka słów. Przypominam regulamin JB.PL:4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Edytowane 29 Lipca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 North to potentat jesli idzie o uzywany sprzet, choc towar u niego na zdjeciach jest nieco "przekolorowany" przynajmniej u mnie tak bylo.Szpule naturalnie od stelli `98 3000/4000 pasuja.. przyjajmniej gabarytowo, bo estetycznie to nijak ;/U mnie ze Stelką też tak było. Uchwyt młynka trochę srebrną farbę puszczał. Ale poza tym malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Kupiłem w przeszłości parę kołowrotków od northa i towar był zawsze zgodny z opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtor Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Kupiłem w przeszłości parę kołowrotków od northa i towar był zawsze zgodny z opisem.To dobra informacja dla mnie. Odezwę się po otrzymaniu Stelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtor Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Przypominam regulamin JB.PL:4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Edytowane 29 Lipca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jakby ktoś chciał z numerkiem:http://www.ebay.de/itm/Shimano-Stella-4000SS-Millennium-Edition-NR-332-522-NEU-NEW-/201389517641?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item2ee3c02b49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 przy tej cenie to chyba jedynie do gabloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 przy tej cenie to chyba jedynie do gabloty E tam Do roboty ją zagonić Frajda złowienia nieporównywalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 E tam Do roboty ją zagonić Frajda złowienia nieporównywalna Do ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Do ? Tak dokładnie poprostu zabrać na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi