lokoko83 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Rzecz w tym że szukam czegoś cięższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 A swoja drogą ma ktoś może dostęp do tańszych rapali, modele takie jak w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ja rowniez sie zawiodlem na rapali, wobek po pierwszej rybie, bolen ok 80cm , myslalem ze sie wypial jak go chcialem podebrac, okazalo sie ze strzelilo oczko do mocowania kotwiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Panie luzuj hamulec! :D :D wtedy wytrzyma!a tak na serio też bym się w......ił na bolenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Panie luzuj hamulec! :D :D wtedy wytrzyma!a tak na serio też bym się w......ił na bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja rowniez sie zawiodlem na rapali, wobek po pierwszej rybie, bolen ok 80cm , myslalem ze sie wypial jak go chcialem podebrac, okazalo sie ze strzelilo oczko do mocowania kotwiczkiKuzde na jakie Wy linki lowicie "kotwiczne chyba " jak takie solidne druty pekaja gratki dla bolka ma .................... Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez PocoLoco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Kij 3-18gr plecionka browning nie pamietam jaka wytrzymalosc, ciensza niz berkley whiplash "0.06mm" i stren "0.10mm" przypon fc 0.31mmP.sumie sie obchodzic z hamulcem w kolowrotku, szybko i bezpiecznie holowac ryby Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Kij 3-18gr plecionka browning nie pamietam jaka wytrzymalosc, ciensza niz berkley whiplash "0.06mm" i stren "0.10mm" przypon fc 0.31mmP.sumie sie obchodzic z hamulcem w kolowrotku, szybko i bezpiecznie holowac ryby To był żarcik! bez spinki.Ale tak serio taki producent a takie g...o wypuszcza!nawet Jaxon ma mocniejsze woby(przynajmniej nie słyszałem o takim przypadku) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witek,mogę Ci jakieś wobki podrzucić bo mnie bolki omijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Mariusz bo musisz czesciej jezdzic, jak ci namawiam to albo imprezy albo brak checi, a bolki żrą .... pozatym wiesz ze lowie tylko na jeden model woba, a ta rapalka to bylo za sandaczem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Pije bo chcę jakoś odreagować te porażki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Rapala zlewa klientów, tak ogólnie rzecz biorąc. Wysyłałem w odstępie kilku dni 7 maili w jednej kwestii, i nawet zwrotki w stylu dziękujemy za uwagi lub idź się p...l nie dostałem. Wysyłałem na adres info@rapala.fiChromolę ich, delikatnie mówiąc. Nigdy więcej nie kupię nic od tych przetrąconych członków mających w głębokim poważaniu klienta kupującego ten szrot za ciężko zarobione pieniądze, w skali roku pi razy oko za średnią krajową. Mało, dużo, nie obchodzi mnie to. Brak odpowiedzi jest gorszy niż odpowiedź negatywna.Jak mawia mój znajomy:"Idziesz na mnie z siekierą, więc na pewno nie jestem Ci obojętny."Zostałem olany zimnym moczem kilkukrotnie - dziękuję Wam Rapala-Finland, świetne podejście do klientów.Słój im w zupę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Andrzej, niestety nie uzyskam wahadłem takiej pracy jak pływającym woblerem...Bardzo dużo brań następuje w momencie zaprzestania zwijania, czyli wtedy, gdy minnow zaczyna się wynurzać Jeszcze nikt nie wymyślił chyba takiego wahadła Chyba da się zrobić...wahadło w stylu Larsen z wałkiem pianki PU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamilton Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Muszę też się poskarżyć na rapalę. Niestety do mojej rapali x-rap zaczęła wpływać woda, chociaż nie ma żadnych pęknięć ani uszkodzeń mechanicznych. Trudno usunąć tę wodę ze środka. Mam wrażenie, że przynęta gorzej przez to pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Następny wyścigowiec pod osłoną nocy natrzaskał 5 postów w 15 minut by jak najszybciej dotrzeć do mety - giełdy. :/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamilton Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Odtworzyłem swoje posty, które zniknęły z powodu awarii serwera, zatem nie wiem w czym problem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Rapala tail dancer 11 cm po spotkanie z 4kg zembatym, na szczęście dla ryby ster urwał się już w podbieraku bo wobler siedział tak głęboko że ryba by nie przeżyła. Brak drutu łączącego korpus z oczkiem do mocowania agrafki to kompletne nieporozumienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 szczupaczek ok 40cm załatwił mojego max rap long range minnow.widać pęknięcie gdzie naciągnął wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Taki troche sebile z cieczą w środku;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No cóż. Ewidentnie jakość coraz niższa. Poza tym dawno powiedziałem że u Rapali chyba bardziej liczy się dobry marketing niż dobra jakość. Ale tak to w życiu bywa, kasa ponad wszystko. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 tak łatwo się nie poddam,złowił dopiero kilka kajtków,nawet dobrze nie opanowałem techniki prowadzenia bo to dość trudny wobek i przez to ciekawy.na końcu pęknięcia wywierciłem otworek część wody wychlapałem resztę musi wyparować i klejenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pranagal Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Rapala dalej dobrze się sprzedaje bo to legenda ale mając z mojego pudełka ryby wolna zagryzać te stare niektóre maja już 17 lat jeszcze rok i będą pełnoletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Nie czułem nawet ataku, może lekkie skubnięcie a do pontonu doholowałem sam ster. Korpus wypłynął po chwili.Wobler z dystrybucji USA. Mieliście podobne rozczarowania ?! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) ... właśnie ten sposób myślenia "ludzi od robienia pieniędzy" zabija dobre produkty .... "co kropelka sklei sklei , żadna siła nie rozklei " Edytowane 20 Maja 2018 przez miramar69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi