DelTor0 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Lowne ale potrafia sie posypac po braniu ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Ze smukłego ogonka z balsy w rapali original 11 pstrąg uderzający z boku potrafił wyrwać koncowke stelażu i wywołać efekt jak na zdjęciu z Shad rapem.Kiedyś łowiłem pstrągi na woblery to miałem takich inwalidów.Od paru lat nie praktykuje, nie mam czego "pokazać" .Najbardziej trwałe woblery z tych, które lubię i używam są wykonane z ABS.Ale wiadomo, że w Polsce plastikowy wobler to wciąż temat mocno kontrowersyjny, choć Rapala robi co może by to propagować na coraz większą skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 "some plastic is fantastic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Ok , myślałem , że może wiesz coś więcej z racji "jerkowej profesji", a pytanie rzuciłem ogólnie.Kiedyś to zgłaszałem , bo zaczynało mnie już irytować. Slider lub wobler Salmo kosztuje nie tak mało , a wystarczyło czasami lekkie "ukąszenie" pajka i moment po pięknym wyglądzie.Po przedziurawieniu zewnętrznej warstwy ochronnej bardzo szybko zaczynał obłazić lakier wraz z warstwą holo .Kilka razy słyszałem jak Piotr Piskorski mówił żeby takie przypadki zgłaszać i wysłać do firmy bo to dla nich ważne żeby fizycznie taki wobler mieć a w zamian odeślą taki sam nowy. Spróbuj Edytowane 24 Maja 2018 przez MichałM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Dzięki za info . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi