tofik Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 I cała CF stanęła murem Dlaczego uważasz mnie za kogoś z CF? Piszę na ich forum, znam kilku ludzi osobiście i tyle Tak samo jak z j.pl, m.pl. piszę na tych forach i znam ich użytkowników osobiście. Dla mnie to koniec rozmowy, takie pisanie z pryncypałem nie ma sensu. pozdrawiam serdecznie@woblerku 129 nie było by pewnie tematu gdybyś nie zachowywał się jak AMBASADOR tego portalu/strony na wszelkich innych portalach/stronach w tym kraju pytanie tylko po co to robisz ? bez interesownie? a może masz tam(CF) 5% rabatu ........? szkoda słów obrażasz @pasiastego od pryncypała ,tzn ja, @szipegu czy @JAZ też jesteśmy pryncypałami bo uważamy inaczej niż ty i reszta ORŁÓW z fishing test???????????????????? swoimi tekstami udowadniasz tylko że się sprzedałeś jak zwykła..........w żadnym przypadku testy(na FT) nie są obiektywne, bo albo testują coś co z góry zamierzają objechaćalbo coś co już dawno ludzie wiedzą że jest dobre i oni to potwierdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Oj kolego... Zabroń nam rozpruwania woblera Rozpruliśmy go po to, żebyś TY nie musiałno to zapytam tak: dlaczego nie rozpruliście rapali ? baliście się że może być opatentowany ,bo rapalę na to stać a Pana Krzyszczyka na to nie stać i gówno wam może zrobić?trafiłem kilka sztuk rapali i salmo które też chodziły inaczej niż reszta stada i czy go prułem po to żeby coś komu udowodnić?czy ktoś inny tak zrobił? nie,wy jesteście pierwszymi którzy się do tak bez sensownej rzeczy wzięli wobler ma łowić ryby i nic nam do tego co ma w środku,można to (rozbebeszyć)woblera na użytek własny,ale żeby zdjęcia w sieci pokazywać to już brak ogłady i smaku zdarzyło się mi że salmo thrill rozerwał mi się przy braniu bolenia,zdarzyło mi się że rapala husky jerk pękła na pół przy zderzeniu z rzecznym kamieniem......robiłem jakieś zdjęcia i dawałem do sieci ??????????NIE,ponieważ coś takiego może się zdarzyć i żaden producent nie jest w stanie tego wykluczyć,tym bardziej ktoś kto robi woblery hand made . wpadki zdarzają sie największym i to nie może wpłynąć na ocenę produktu w żadnym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 I cała CF stanęła murem Dlaczego uważasz mnie za kogoś z CF? Piszę na ich forum, znam kilku ludzi osobiście i tyle Tak samo jak z j.pl, m.pl. piszę na tych forach i znam ich użytkowników osobiście. Dla mnie to koniec rozmowy, takie pisanie z pryncypałem nie ma sensu. pozdrawiam serdecznie@woblerku 129 nie było by pewnie tematu gdybyś nie zachowywał się jak AMBASADOR tego portalu/strony na wszelkich innych portalach/stronach w tym kraju pytanie tylko po co to robisz ? bez interesownie? a może masz tam(CF) 5% rabatu ........? szkoda słów obrażasz @pasiastego od pryncypała ,tzn ja, @szipegu czy @JAZ też jesteśmy pryncypałami bo uważamy inaczej niż ty i reszta ORŁÓW z fishing test???????????????????? swoimi tekstami udowadniasz tylko że się sprzedałeś jak zwykła..........w żadnym przypadku testy(na FT) nie są obiektywne, bo albo testują coś co z góry zamierzają objechaćalbo coś co już dawno ludzie wiedzą że jest dobre i oni to potwierdzają Widzę, że masz niski poziom inteligencji, sprawdź co oznacza słowo pryncypał, a później się wypowiadaj. Zobacz jakie bzdury wypisujesz. Człowieku zastanów się! Słyszałem, że pracujesz z Panem Krzyszczykiem i masz swój udział z jego przynęt Teraz rozumiem te wszystkie teksty w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Widzę że poziom dyskusji osiągnął poziom testów - zamykam wątek. Przepychanki słowne proszę kontynuować na innych portalach albo poprzez wiadomości prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi