Skocz do zawartości

testy sprzętu wędkarskiego

pawelekk

Rekomendowane odpowiedzi

I cała CF stanęła murem

Dlaczego uważasz mnie za kogoś z CF? :lol: Piszę na ich forum, znam kilku ludzi osobiście i tyle :D Tak samo jak z j.pl, m.pl. piszę na tych forach i znam ich użytkowników osobiście.

Dla mnie to koniec rozmowy, takie pisanie z pryncypałem nie ma sensu. :o pozdrawiam serdecznie

@woblerku 129 nie było by pewnie tematu gdybyś nie zachowywał się jak AMBASADOR tego portalu/strony na wszelkich innych portalach/stronach w tym kraju :wacko: pytanie tylko po co to robisz ? bez interesownie? a może masz tam(CF) 5% rabatu ........? szkoda słów :(

obrażasz @pasiastego od pryncypała ,tzn ja, @szipegu czy @JAZ też jesteśmy pryncypałami bo uważamy inaczej niż ty i reszta ORŁÓW z fishing test???????????????????? swoimi tekstami udowadniasz tylko że się sprzedałeś jak zwykła..........

w żadnym przypadku testy(na FT) nie są obiektywne, bo albo testują coś co z góry zamierzają objechaćalbo coś co już dawno ludzie wiedzą że jest dobre i oni to potwierdzają :lol:

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Oj kolego... Zabroń nam rozpruwania woblera :D Rozpruliśmy go po to, żebyś TY nie musiał

no to zapytam tak: dlaczego nie rozpruliście rapali ? baliście się że może być opatentowany ,bo rapalę na to stać a Pana Krzyszczyka na to nie stać i gówno wam może zrobić?trafiłem kilka sztuk rapali i salmo które też chodziły inaczej niż reszta stada i czy go prułem po to żeby coś komu udowodnić?czy ktoś inny tak zrobił? nie,wy jesteście pierwszymi którzy się do tak bez sensownej rzeczy wzięli :wacko: wobler ma łowić ryby i nic nam do tego co ma w środku,można to (rozbebeszyć)woblera na użytek własny,ale żeby zdjęcia w sieci pokazywać to już brak ogłady i smaku :wacko: zdarzyło się mi że salmo thrill rozerwał mi się przy braniu bolenia,zdarzyło mi się że rapala husky jerk pękła na pół przy zderzeniu z rzecznym kamieniem......robiłem jakieś zdjęcia i dawałem do sieci ??????????NIE,ponieważ coś takiego może się zdarzyć i żaden producent nie jest w stanie tego wykluczyć,tym bardziej ktoś kto robi woblery hand made . wpadki zdarzają sie największym i to nie może wpłynąć na ocenę produktu w żadnym przypadku :D

I cała CF stanęła murem

Dlaczego uważasz mnie za kogoś z CF? :lol: Piszę na ich forum, znam kilku ludzi osobiście i tyle :D Tak samo jak z j.pl, m.pl. piszę na tych forach i znam ich użytkowników osobiście.

Dla mnie to koniec rozmowy, takie pisanie z pryncypałem nie ma sensu. :o pozdrawiam serdecznie

@woblerku 129 nie było by pewnie tematu gdybyś nie zachowywał się jak AMBASADOR tego portalu/strony na wszelkich innych portalach/stronach w tym kraju :wacko: pytanie tylko po co to robisz ? bez interesownie? a może masz tam(CF) 5% rabatu ........? szkoda słów :(

obrażasz @pasiastego od pryncypała ,tzn ja, @szipegu czy @JAZ też jesteśmy pryncypałami bo uważamy inaczej niż ty i reszta ORŁÓW z fishing test???????????????????? swoimi tekstami udowadniasz tylko że się sprzedałeś jak zwykła..........

w żadnym przypadku testy(na FT) nie są obiektywne, bo albo testują coś co z góry zamierzają objechaćalbo coś co już dawno ludzie wiedzą że jest dobre i oni to potwierdzają :lol:

Widzę, że masz niski poziom inteligencji, sprawdź co oznacza słowo pryncypał, a później się wypowiadaj. Zobacz jakie bzdury wypisujesz. Człowieku zastanów się!

Słyszałem, że pracujesz z Panem Krzyszczykiem i masz swój udział z jego przynęt ;) Teraz rozumiem te wszystkie teksty w temacie.