BOB1 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Miło mi słyszeć A co do tych opinii o korku to chodzi o to, że uchwyt nie jest klejony z pierścieni korkowych tylko jest to okleina korkowa. U mnie nic złego się z tym nie dzieje i gdyby nie "dym" w jakimś wątku to nawet bym się nie zorientował. Zgodzę się że renomowana firma Dragon nie powinna sugerować nabywcy , że dostaje pełny korek w wysokiej klasie. Natomiast folię zdecydowanie zdejmij! Wilgoć, temperatura + folia to pewny grzyb na korku. Sczernieje i dopiero będzie dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Słusznie - zdejmę w wolnej chwili. Także kijek i ja polecam - po pierwszym teście nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Wrzuciłem ugięcie Ultimy. Kiedyś ktoś mnie prosił a w końcu zapomniałem. Teraz kolejna osoba, więc wrzucam:http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugi%C4%99%C4%87/page-9#entry1773667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Proponuję coś upolować na giełdzie w cenie 500-700 zł przy odsprzedaży strata max 100zł. Kij kupiony w sklepie za 200-350zł to już niestety problem, który ciężko bez dużej straty odsprzedać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Podpisuję się z zaznaczeniem jednak, że nie koniecznie za 500-700 Ja czekałem na ultimę i black rock używkę. Nie trafiło się, więc w końcu kupiłem nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Nie wiem jak ostatnio ale nie dawno, można było kupić nową Ultimę na A... w cenie używki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Podpisuję się z zaznaczeniem jednak, że nie koniecznie za 500-700 Ja czekałem na ultimę i black rock używkę. Nie trafiło się, więc w końcu kupiłem nówki.W tej cenie chodziło mi o coś z wyższej półki: Talon, ATC, St. Croix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Koledzy jak się sprawuje ultima ? Jestem w trakcje kupna kij bedzie pod slydrr 10 +większe jerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Ultima cały czas wyśmienicie Rzucałem sliderem 12 S czyli pewnie ok 70g i spox.100g delikatnie też.Jerki 40 i 50g to już zupełnie miło i przyjemnie.Choć częściej stosuję gumy..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Dzięki kolego ultima juz jedzie dzis bedzie macanko.Testy może w tygodniu się uda zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jak by ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż mało używanego w dobrym stanie casta DAIKO Gallet GLC 70H, 7'0" od 5/16-1oz ale wagą bardzo zaniżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ultima dotarła wykonani i wyglad bardzo mu się podoba.Jestem bardzo zadowolony , dziękuje koledzy za pomoc.Kij jeszcze nie testowany nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob61 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jaki minimalny ciężar rzuci ta "ultima" ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zwykle stosuję Slidery 10 i 12 ale jak byłem tylko z tym kijem i trzeba było zejść niżej to i 20g dawało radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jaki minimalny ciężar rzuci ta "ultima" ?Na chwile obecną nie pomogę bo nie byłem nad wodą ale może popołudniu sprawdzę i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob61 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zwykle stosuję Slidery 10 i 12 ale jak byłem tylko z tym kijem i trzeba było zejść niżej to i 20g dawało radę Znaczy się na upartego Slider 7F i Drunk 7F jakoś polecą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Nie pamiętam jaka waga tych jerków ale przy tak skupionej masie zapewne takJesteś z Wawy to wpadnij , pożyczę Ci i przetestujesz Edytowane 13 Grudnia 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob61 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Jeden ma 17 a drugi 20g więc powinno być nieźle,w tym roku to już czasowo nie bardzo ,ale dziękuje za propozycję. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez bob61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Mógłbyś skoczyć na kilka testowych rzutów na j.Czerniakowskie od którego mieszkam b. niedalekoSiemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Pierszy wyjazd z Ultimą i zakres do 80 gr całkiem niezle co do dolnego zakresu nie wypowiem się bo nie miałem moźliwosci .Ogólnie jestem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 a nie mówiłem...ach, acha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Racja dobry seryjny kijek za rozsądą kase nie wiem czy nie kupię jeszcze jednej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ma ktoś z forumowiczów Savage Gear Black Savage Trigger 2.20m 30-70g? Interesuję mnie czy ogarnie ona przynęty do 80 gram. ( głównie chodzi o tą gumę Guma Savage Gear 3D LineThru Roach 18cm , 80gram) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) .. Edytowane 7 Maja 2017 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Jest osobny wątek o wędkach SG tam może coś znajdziesz.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi