platynowłosy Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam Panowie Czytałem fajny artykuł o męskich brodach (historia, tradycje, trendy itd).Zastanowiło mnie jedno zdanie.: U Amiszów, brodę mają prawo i obowiązek nosić TYLKO żonaci mężczyźni....Panowie, wiecie dlaczego?Ja nie wiem, i dlatego pytam... PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Może tak sobie ułatwiają życie ... taka obrączka naturalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W takim razie strach pomyśleć jaki odpowiednik obrączki noszą kobiety 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Zastanowiło mnie jedno zdanie.: U Amiszów, brodę mają prawo i obowiązek nosić TYLKO żonaci mężczyźni.... I goscie po 40-stce. Posiadanie brody oznacza ze stales sie mezczyzna. Niektore zgromadzenia maja tez troszke inne zasady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ja ostatnio zgoliłem sobie zarost i czuję się nagi heheh muszę znów zapuścić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Co ciekawe, posiadanie wasow jest zabronione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W takim razie strach pomyśleć jaki odpowiednik obrączki noszą kobiety Może Conchita Wurst jest Amiszką? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 A ja myślałem, że będzie spowiedź odnośnie rzutów multikiem Ostatnio zrobiłem pokaźną brodę rzucając 210gr, na szczęście nie odstrzeliłem dało radę sprawnie odplątać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 U Amiszów, brodę mają prawo i obowiązek nosić TYLKO żonaci mężczyźni.... Na znak żałoby? A może to nie broda tylko coś im się przykleiło po pierwszej nocy poślubnej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Może Conchita Wurst jest Amiszką? Eeee tam. Marna pozorant(ka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Przy okazji - uwaga na baby z wąsami!!!Czasem bywa to nie wąs , a Dirty Sanchez... http://www.infohip.com/forwards/pictures/dirtysanchez.htm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ja sobie zapuściłem bródkę ala Walter White Tylko jeszcze na łyso się ogolę (i tak niewiele brakuje) i zdjęcie na awatar w sam raz. Z podpisem Tread Lightly 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi