bazyloss Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Niestety połamałem (ze swojej winy) swoją starą, czy ktoś posiada kijek na obecnej wersji (odpowiedniku) blanku jak w temacie ?Czy obecna wersja obsłuży główki 15-30g (taki max) + 3", czy jest szybsza niż wersje wcześniej produkowane ? bo słyszałem, że jest jednak różnica. Edytowane 31 Października 2012 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 a może jednak 4C71MHXF Tournament i główki do 35g, czy ktoś mial w ręku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Spróbuj Phenixa UMBX700MH-B obsłuży cały zakres jaki podałeś lub TX714MH-C 30g +guma rzucam sporadycznie ,ale 15-25g główka rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Koledzy,Co powiecie o kiju seryjnym Legend Tournament LTBC66MF Jerkbait w zamyślę po sandacza i gumki na główkach 10-30g. Mam spina na blanku 5S68MXF i jak ten LT ma się do Elity w zakresie przynęt, o których wspomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jig & worm MH jest naturalnym wyborem dla tej gramatury , która by to seria nie była ..Tu i ówdzie prezentowane przez tzw znawców majaki , jakoby blanki tej firmy predestynowane były do przeciążania .. to są tylko majaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Panowie, miał ktoś może do czynienia z St.Croix Legend Tournament Bass 68MLF 4-10 lb? Ogarnie główki 5-20 gram + guma 3 cale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 ..miałem niegdyś...dla mnie górne c.w oscylowało w granicy 15gr plus 3 cale powyżej siegałem po 12 funtowego... ale od biedy przeciążyc się go dawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dzięki, Patryk. Miałem MFkę ltb w cascie, ogarniała główki 10-30, liczyłem że MLF dojedzie do 20 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Tak zapytam co sadzicie o wedce na blanku Z LAT 90"..LEGEND ELITE...3S60MF..DNP S 18 Silwer ....jake jest realne CV? Edytowane 28 Czerwca 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dzięki, Patryk. Miałem MFkę ltb w cascie, ogarniała główki 10-30, liczyłem że MLF dojedzie do 20 gram...w cascie pewnie wygląda to ciut inaczej..jak nie podbijasz agresywnie z kija to pewnie uciagnie na stojącej te 20gr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Tak zapytam co sadzicie o wedce na blanku Z LAT 90"..LEGEND ELITE...3S60MF..DNP S 18 Silwer ....jake jest realne CV?3S to oznaczenie Avida nie Elite. Jak samoróbka to robił ją bajkopisarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 ..dokładnie, grafit 3ciej gen., SCIII... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Witam!Panowie mam pytanie odnosnie blanku castingowego st.croix legend tournament 4C610MXF Shaky HeadNa stronie producenta gotowy kij( cast) na tym blanku ma parametry 10-14lb 1/8-5/16,natomiast goly blank jest o parametrach zupelnie innych tj:10-17lb 1/4-5/16 o co kaman? Edytowane 22 Września 2015 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Zmien tytul watku, np na: st.croix legend tournament 4C610MXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Miałem ostatnio kilka zapytań w sprawie blanków, pytałem u źródła. Polecam kontakt z PanemDan LevraCustomer GuideSt. Croix RodPh: 1-800-826-7042 ext 114danl@stcroixrods.com pamiętaj o róznicy czasu i teraz jak napiszesz to zaraz będziesz wszystko wiedział Edytowane 22 Września 2015 przez shavt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Teraz Dan jak tylko będzie otwierał skrzynkę - to będzie klął, "znowu 30maili z Polski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Może od razu założyć wątek po ang i podesłać mu linka Są pewne informacje o blankach których z żadnego katalogu nie wyczytamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 To by go ubawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Witam. Poszukuję info o st croix LBC68MHF. Jakie waszym zdaniem jest jej najlepsze zastosowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Witam. Poszukuję info o st croix LBC68MHF. Jakie waszym zdaniem jest jej najlepsze zastosowanie?Patryk1255 uzbroił mi ostatnio 4C68MHF(TBC68MHF) w spinie. Przeznaczenie sandacz i szczupak na ciężko do 50g. Kijek wyszedł podobny do TBS68MXF tyle, że mocniejszy. Więcej mogę skrobnąć dopiero 1 maja ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Mam ten kij w wersji siedmiostopowej. Do jigow - mistrzostwo swiata. U mnie do kogutów i włosianek, tak nawiasem bardzo często ze sobą mylonych. Nawet Talon mhf blednie przy nim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi