Myku87 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jak myślicie czy ten zestaw będzie dobrze spasowany? Chcial bym spróbowac od nowego roku swoich sił ze sliderami i innymi bezsterowcami. Jaką plecionkę do tego zestawu powinienem nazimąć?Z góry dziekuje za pomoc. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Moim zdaniem jest OK. Plecionkę polecam 20lb. Na początek może być nawet grubsza, w razie czego oszczędzisz kilka przynęt jeśli pójdzie coś nie tak z multiplikatorem (nie odstrzelisz przynęty). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku87 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Fluorokarbon czy tytanowe przypony lepiej sie sprawdzają? Jakiej średnicy powinny byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja używam tytany z Dragona. Kiedyś kupowałem w BPS/Cabelas ale te Dragonowskie są na prawdę bardzo dobre. Wymieniam w nich (może teraz zmienili ale nie wiem tego) tylko agrafki, bo seryjnie dołączane były kiepskie (pękały). FC jest też bardzo dobry! Ja kupuję ten najgrubszy 20kg i najdłuższy 40cm z Dragona. Powód - nie chce mi się?robić samodzielnie (choć kiedyś robiłem - materiał przyponowy 60-80lb Sufxa). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi