witek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sorki, Remek, nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 ja Cie dziekuje ...super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Domyślam się Proszę o numer konta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Oj Witek, Witek Dzięki! Co by jasność była. Projekt powstał w tym tygodniu (12 plansz miesięcy oraz okładka). Kalendarz jest formatu A3, spiralnie zbrojony , bardzo prosty jeśli chodzi o wygląd, najważniejszy i największy element to zdjęcie konkursowe. Chciałem by był czytelny. Wczoraj projekt przekazałem, od dzisiaj Witek rozpoczął przygotowywanie matryc, rozgrzewa maszyny i drukujemy. W przypadku naszego kalendarza nie będzie drogi na skróty. Wydruk będzie profesjonalny taki jak w przypadku sklepowych kalendarzy (ma być efekt). Mam nadzieję, że się spodoba i będzie wielu chętnych. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 To kiedy zaczynamy zapisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 To kiedy zaczynamy zapisy? Chyba już ja sie piszę na 2 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja też o jeden proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 nie ma innej opcji jak zamówić ten kalendarz proszę o 1 sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Rezerwacja Tzn poproszę jedną sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Cieszę się, że powoli ustawiacie się w kolejce Poproszę jeszcze o chwilę?cierpliwości. Kalendarz drukuje się od poniedziałku. Jak tylko będę go miał fizycznie na forum wstawię ogłoszenie z wszelkimi informacjami dotyczącymi dystrybucji. Pierwsza edycja kalendarza została ograniczona do liczby 100 szt. tak więc kto pierwszy ten lepszy a ... jest to historyczny pierwszy kalendarz, w którym umieściliśmy zdjęcia naszych forumowiczów. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 I tak dla podgrzania atmosfery ... ale nie proście mnie o więcej niech to będzie niespodzianka ... jedna z kartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Remek, miała być niespodzianka i tajemnica do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Jeżeli zapisy ruszyły, dla mnie też oczywiście jedna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Remek, miała być niespodzianka i tajemnica do końca No to się chyba nie udało OK. To jak otrzymam już gotowe egzemplarze to ... wszystko dokładnie opiszę - gdzie, co i jak. Dam znać. W każdym razie akcja ruszy niebawem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Wiedziałem! Wiedziałem, że Monika będzie zachętą. Ja zamawiam 5 sztuk. Nie ma zmiłuj Remek, nie ma. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 no Remku napisz tylko czy te nasze zapisy w tym wątku się liczą czy będą nowe wraz z wprowadzeniem właściwego ogłoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Wiedziałem! Wiedziałem, że Monika będzie zachętą. Ja zamawiam 5 sztuk. Nie ma zmiłuj Remek, nie ma. <_< Kryst co tak mało, zamów 10-sięć, jeden dostaniesz gratis A tak poważnie to kalendarz zapowiada się super, podoba nam się oprawa graficzna zdjęcia, ale myślimy że to nie wszystko. Coś czuję że Remek nas jeszcze zaskoczy . Już się nie możemy doczekać, myślę że to będzie wyjątkowa pamiątka. To był świetny pomysł z tym konkursem, mamy nadzieję że do 2012 ukażą się jeszcze 2 serie pozdrawiamy MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Wiesz Janek, Dałem sobie dzisiaj czadu i przejrzałem całą galerię zdjęć konkursowych. Wybór pozostawiam bez komentarza, lecz zdjęcie z Karoliną jest urocze. A jeśli chodzi o zdjęcia Moniki, to musisz popracować na doskonałością swoich zdjęć, bo Twoja żona w realu jest 100% piękniejsza, oczywiście, IMHO (a znam się na pięknie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mare7 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 ja poproszę też jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Poproszę jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 dopisuję się do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 no Remku napisz tylko czy te nasze zapisy w tym wątku się liczą czy będą nowe wraz z wprowadzeniem właściwego ogłoszenia? Tofik,Będzie specjalny adres email, na który będzie wysyłało się zamówienia. Chcę by sprawnie poszło więc będzie to obsługiwała inna osoba. Dlatego cieszę się, że się zapisujecie tutaj w wątku ale prawdziwe zapisy wystartują po wiadomości na forum - po wydrukowaniu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 To był świetny pomysł z tym konkursem, mamy nadzieję że do 2012 ukażą się jeszcze 2 serie pozdrawiamy MJ Janek,Jestem oczywiście na TAK. Można robić różne warianty kalendarzy. Oczywiście warunkiem koniecznym jest sprzedaż tego na 2010. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Kryst co tak mało, zamów 10-sięć, jeden dostaniesz gratis Janku, biorę pięć, bo na tyle mam zamówień, ale popracuję nad reklamą i może wezmę 10. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 To był świetny pomysł z tym konkursem, mamy nadzieję że do 2012 ukażą się jeszcze 2 serie pozdrawiamy MJ Janek,Jestem oczywiście na TAK. Można robić różne warianty kalendarzy. Oczywiście warunkiem koniecznym jest sprzedaż tego na 2010. PozdrawiamRemekMyślę ze masz dużą szansę sprzedać całość przed drukiem, bo tak pomyślałem to ja zamiast jednego to bym może i dwa wziął?Kryst poreklamuje to i do 40 dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jeden proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
Sorki, Remek, nie mogłem się powstrzymać
Top użytkownicy dla tego pytania
78
12
9
7
Popularne dni
17 Gru
39
12 Gru