Skocz do zawartości
  • 0

Kalendarz jerkbait.pl 2010 jest zajebiaszczy

witek

Pytanie

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Oj Witek, Witek :D Dzięki!

Co by jasność była. Projekt powstał w tym tygodniu (12 plansz miesięcy oraz okładka). Kalendarz jest formatu A3, spiralnie zbrojony :D, bardzo prosty jeśli chodzi o wygląd, najważniejszy i największy element to zdjęcie konkursowe. Chciałem by był czytelny. Wczoraj projekt przekazałem, od dzisiaj Witek rozpoczął przygotowywanie matryc, rozgrzewa maszyny i drukujemy. W przypadku naszego kalendarza nie będzie drogi na skróty. Wydruk będzie profesjonalny taki jak w przypadku sklepowych kalendarzy (ma być efekt). Mam nadzieję, że się spodoba i będzie wielu chętnych.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Cieszę się, że powoli ustawiacie się w kolejce :D Poproszę jeszcze o chwilę?cierpliwości. Kalendarz drukuje się od poniedziałku. Jak tylko będę go miał fizycznie na forum wstawię ogłoszenie z wszelkimi informacjami dotyczącymi dystrybucji. Pierwsza edycja kalendarza została ograniczona do liczby 100 szt. tak więc kto pierwszy ten lepszy :D a ... jest to historyczny pierwszy kalendarz, w którym umieściliśmy zdjęcia naszych forumowiczów.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Wiedziałem! Wiedziałem, że Monika będzie zachętą. Ja zamawiam 5 sztuk. Nie ma zmiłuj Remek, nie ma. <_<

Kryst co tak mało, zamów 10-sięć, jeden dostaniesz gratis :lol:

A tak poważnie to kalendarz zapowiada się super, podoba nam się oprawa graficzna zdjęcia, ale myślimy że to nie wszystko. Coś czuję że Remek nas jeszcze zaskoczy :D . Już się nie możemy doczekać, myślę że to będzie wyjątkowa pamiątka. To był świetny pomysł z tym konkursem, mamy nadzieję że do 2012 ukażą się jeszcze 2 serie :lol:

pozdrawiamy MJ

• 0

Wiesz Janek,

Dałem sobie dzisiaj czadu i przejrzałem całą galerię zdjęć konkursowych. Wybór pozostawiam bez komentarza, lecz zdjęcie z Karoliną jest urocze. A jeśli chodzi o zdjęcia Moniki, to musisz popracować na doskonałością swoich zdjęć, bo Twoja żona w realu jest 100% piękniejsza, oczywiście, IMHO (a znam się na pięknie).

• 0

no Remku napisz tylko czy te nasze zapisy w tym wątku się liczą czy będą nowe wraz z wprowadzeniem właściwego ogłoszenia?

Tofik,

Będzie specjalny adres email, na który będzie wysyłało się zamówienia. Chcę by sprawnie poszło więc będzie to obsługiwała inna osoba. Dlatego cieszę się, że się zapisujecie tutaj w wątku ale prawdziwe zapisy wystartują po wiadomości na forum - po wydrukowaniu.

Pozdrawiam

Remek

• 0

To był świetny pomysł z tym konkursem, mamy nadzieję że do 2012 ukażą się jeszcze 2 serie :lol:

pozdrawiamy MJ

Janek,

Jestem oczywiście na TAK. Można robić różne warianty kalendarzy. Oczywiście warunkiem koniecznym jest sprzedaż tego na 2010.

Pozdrawiam

Remek

• 0

To był świetny pomysł z tym konkursem, mamy nadzieję że do 2012 ukażą się jeszcze 2 serie :lol:

pozdrawiamy MJ

Janek,

Jestem oczywiście na TAK. Można robić różne warianty kalendarzy. Oczywiście warunkiem koniecznym jest sprzedaż tego na 2010.

Pozdrawiam

Remek

Myślę ze masz dużą szansę sprzedać całość przed drukiem, bo tak pomyślałem to ja zamiast jednego to bym może i dwa wziął?

Kryst poreklamuje to i do 40 dojdzie