Skocz do zawartości
  • 0

Kalendarz jerkbait.pl 2010 jest zajebiaszczy

witek

Pytanie

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Słuchajcie - chciałem mieć kalendarze w rękach i dopiero później wysyłać swoje namiary, ale myślę, że czas zacząć. Jutro wyślę do Was wszystkich dane do przelewu, kwotę oraz dalsze instrukcje :D

Muszę gdzieś koperty kupić :D no i komitet kolejkowy na poczcie :lol:

• 0

Witam,właśnie będzie jakieś spotkanie jerkowe np: po nowym roku?

Będzie w styczniu (tak planuję) i to bardzo atrakcyjne :D Temat - Dzika Wisła. Pracuję nad pewną osobą :D, która współpracuje z National Geographics i spotkaniem z pokazem slajdów fantastycznych zdjęć o Wiśle. :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Muszę gdzieś koperty kupić Smile no i komitet kolejkowy na poczcie Laughing

Witam,

Remku ja jeszcze tylko w kwesti wysyłki. Nie wiem jaką przewidziałeś ale kiedyś dostałem kalendarz z pewnego sklepu Pocztą Polską w tzw. bąbelkowej kopercie. Niestety był tak pognieciony, że nadawał sie tylko na wycinanki dla mojej córci.

Tak więc z mojej strony proponuję wysyłkę w jakiejś kartonowej kopercie lub pudełku. Koszt wysyłki będzie trochę wyższy ale kalendarze dotrą w stanie niezmienionym przez rączki pocztowców. A na Poczcie jescze przez miesiąc będą mieli niezły kocioł, nawet nie chcę myśleć jak będą tam latały te koperty z naszymi kalendarzami :wacko:

• 0

Muszę gdzieś koperty kupić Smile no i komitet kolejkowy na poczcie Laughing

Witam,

Remku ja jeszcze tylko w kwesti wysyłki. Nie wiem jaką przewidziałeś ale kiedyś dostałem kalendarz z pewnego sklepu Pocztą Polską w tzw. bąbelkowej kopercie. Niestety był tak pognieciony, że nadawał sie tylko na wycinanki dla mojej córci.

Tak więc z mojej strony proponuję wysyłkę w jakiejś kartonowej kopercie lub pudełku. Koszt wysyłki będzie trochę wyższy ale kalendarze dotrą w stanie niezmienionym przez rączki pocztowców. A na Poczcie jescze przez miesiąc będą mieli niezły kocioł, nawet nie chcę myśleć jak będą tam latały te koperty z naszymi kalendarzami :wacko:

Dobry pomysł. Dzisiaj spróbuję takie koperty znaleźć. Problem jest taki, że nie wiem jakiej faktycznej wielkości będzie kalendarz. Ale max A3 więc takich kopert będę szukał.

:D

• 0

Rezerwuję #1 :lol: mam Was ! <_<

Mogę wpłacić nawet zaliczkę :mellow: Cholera, wspaniała piramida finansowa się kroi ;)

Myślałem, że pomysłodawca otrzymuje #1 dożywotnio każdego roku :unsure: :unsure: :unsure: :lol: :lol: :lol: ...

:mellow: No niestety, muszę -z przykrością- Cię zmartwić.

Nie, nie jest tak jak myślałeś <_< :lol: ;)

PS Chociaż pomysł świetny...

• 0

Komunikaty: :D

1. Strzalka, Radeqs - dodałem Was do listy

2. Tak będzie można odebrać na spotkaniu styczniowym - w mailu zwrotnym do mnie należy napisać zaznaczyć - odbiór na spotkaniu - wtedy płaci się tylko za kalendarz. Płacimy jednak na konto razem z wszystkimi (przedpłata).

3. Muszę przesunąć termin przesłania do Was komunikatu. Witek wymyślił inny sposób pakowania i muszę to sprawdzić jak będę miał kalendarz - poniedziałek rano. Nowy sposób obniżyłby koszty wysyłki (chcę byście zapłacili jak najmniej). Okazało się bowiem, że kalendarz jest usztywniony grubą i twardą tekturą więc zwinięcie go do rury byłoby trudne (musiałabym mieć rurę o średnicy min 10mm, a to podroży koszt). W poniedziałek sprawdzam alternatywny sposób. Wtedy będę znał prawdziwe koszty wysyłki - chcę być precyzyjny

Przepraszam Wszystkich za pkt 3 ale ... pierwszy raz to robię i nie mam doświadczenia. W następnym roku będzie wszystko wiadome. Teraz nie chę iść na łatwiznę i napisać Wam tyle i tyle, a później kombinować. Mam nadzieję, że jeszcze chwilę wytrzymacie i mnie rozumiecie.

Pozdrawiam

Remek