witek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sorki, Remek, nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Najważniejsze to dobry humor i wiara w nieosiągalne! <_< <_< <_< A przede wszystkim dobra zabawa i brak stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 A czy to ważne? Kupujesz UNIKAT. Za 50 lat Twoje dzieci zarobią na tym fortunę! <_< <_< <_< <_< Oczywiście im niższy numer kalendarza tym wyższa cena za te 50 lat A ja tak wysoki mam numer... hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Słuchajcie - chciałem mieć kalendarze w rękach i dopiero później wysyłać swoje namiary, ale myślę, że czas zacząć. Jutro wyślę do Was wszystkich dane do przelewu, kwotę oraz dalsze instrukcje Muszę gdzieś koperty kupić no i komitet kolejkowy na poczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Nie zazdroszczę Ci Remku...Byłem dziś wysłać kilka listów na poczcie <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 A ja dziś też byłem i był względny spokój - ludzie chyba poopłacali już rachunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Nie zazdroszczę Ci Remku...Byłem dziś wysłać kilka listów na poczcie <_< <_< <_< Poradzę sobie ... jakoś. Spróbuję podejść do tego systematycznie i metodycznie pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam,właśnie będzie jakieś spotkanie jerkowe np: po nowym roku? Będzie w styczniu (tak planuję) i to bardzo atrakcyjne Temat - Dzika Wisła. Pracuję nad pewną osobą , która współpracuje z National Geographics i spotkaniem z pokazem slajdów fantastycznych zdjęć o Wiśle. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Oczywiście im niższy numer kalendarza tym wyższa cena za te 50 lat No to będzie pięęęęęękna przebitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Seria limitowana jak Pirelli Zobaczymy jak będzie w następnym roku. A właśnie robimy na 2011? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 A właśnie robimy na 2011? Rezerwuję #1 mam Was ! <_< Mogę wpłacić nawet zaliczkę Cholera, wspaniała piramida finansowa się kroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Trzeba podrzucic Sw.Mikołajowi a napewno sobie poradzi i kazdy dostanie szybko swoj kalendarz z limitowanej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafael Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Muszę gdzieś koperty kupić Smile no i komitet kolejkowy na poczcie Laughing Witam, Remku ja jeszcze tylko w kwesti wysyłki. Nie wiem jaką przewidziałeś ale kiedyś dostałem kalendarz z pewnego sklepu Pocztą Polską w tzw. bąbelkowej kopercie. Niestety był tak pognieciony, że nadawał sie tylko na wycinanki dla mojej córci. Tak więc z mojej strony proponuję wysyłkę w jakiejś kartonowej kopercie lub pudełku. Koszt wysyłki będzie trochę wyższy ale kalendarze dotrą w stanie niezmienionym przez rączki pocztowców. A na Poczcie jescze przez miesiąc będą mieli niezły kocioł, nawet nie chcę myśleć jak będą tam latały te koperty z naszymi kalendarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Seria limitowana jak Pirelli Zobaczymy jak będzie w następnym roku. A właśnie robimy na 2011? Oczywiście!!! Może uda mi się w końcu zrobić jakąś znośną fotkę i wystartować w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Muszę gdzieś koperty kupić Smile no i komitet kolejkowy na poczcie Laughing Witam, Remku ja jeszcze tylko w kwesti wysyłki. Nie wiem jaką przewidziałeś ale kiedyś dostałem kalendarz z pewnego sklepu Pocztą Polską w tzw. bąbelkowej kopercie. Niestety był tak pognieciony, że nadawał sie tylko na wycinanki dla mojej córci. Tak więc z mojej strony proponuję wysyłkę w jakiejś kartonowej kopercie lub pudełku. Koszt wysyłki będzie trochę wyższy ale kalendarze dotrą w stanie niezmienionym przez rączki pocztowców. A na Poczcie jescze przez miesiąc będą mieli niezły kocioł, nawet nie chcę myśleć jak będą tam latały te koperty z naszymi kalendarzami Dobry pomysł. Dzisiaj spróbuję takie koperty znaleźć. Problem jest taki, że nie wiem jakiej faktycznej wielkości będzie kalendarz. Ale max A3 więc takich kopert będę szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 W sumie znalazłem tuby pakowe. Dzisiaj sprawdzę jak to wygląda. Kalendarze będą wysyłane poleconym priorytetowym. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stella Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam. Poproszę o 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam. Poproszę o 1 szt. OK. Wpisuję na listę Aktualna lista: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=11932&am p;start=0& Uwaga! Kalendarze będą wysyłane w rurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Rezerwuję #1 mam Was ! <_< Mogę wpłacić nawet zaliczkę Cholera, wspaniała piramida finansowa się kroi Myślałem, że pomysłodawca otrzymuje #1 dożywotnio każdego roku :unsure: :lol: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 strzalka Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Poproszę 1 sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Rezerwuję #1 mam Was ! <_< Mogę wpłacić nawet zaliczkę Cholera, wspaniała piramida finansowa się kroi Myślałem, że pomysłodawca otrzymuje #1 dożywotnio każdego roku :unsure: :lol: ... No niestety, muszę -z przykrością- Cię zmartwić.Nie, nie jest tak jak myślałeś <_< PS Chociaż pomysł świetny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 No i przegapiłem... Też proszę o wpis na listę rezerwową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czaro73 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Cze...A może można zsynchronizować przekazanie kalendarzy z spotkaniem styczniowym, wtedy odpadnie problem z pocztą ?Ja wstępnie pisałbym się na taki układ. Nr 53 Pozdr Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Komunikaty: 1. Strzalka, Radeqs - dodałem Was do listy2. Tak będzie można odebrać na spotkaniu styczniowym - w mailu zwrotnym do mnie należy napisać zaznaczyć - odbiór na spotkaniu - wtedy płaci się tylko za kalendarz. Płacimy jednak na konto razem z wszystkimi (przedpłata). 3. Muszę przesunąć termin przesłania do Was komunikatu. Witek wymyślił inny sposób pakowania i muszę to sprawdzić jak będę miał kalendarz - poniedziałek rano. Nowy sposób obniżyłby koszty wysyłki (chcę byście zapłacili jak najmniej). Okazało się bowiem, że kalendarz jest usztywniony grubą i twardą tekturą więc zwinięcie go do rury byłoby trudne (musiałabym mieć rurę o średnicy min 10mm, a to podroży koszt). W poniedziałek sprawdzam alternatywny sposób. Wtedy będę znał prawdziwe koszty wysyłki - chcę być precyzyjny Przepraszam Wszystkich za pkt 3 ale ... pierwszy raz to robię i nie mam doświadczenia. W następnym roku będzie wszystko wiadome. Teraz nie chę iść na łatwiznę i napisać Wam tyle i tyle, a później kombinować. Mam nadzieję, że jeszcze chwilę wytrzymacie i mnie rozumiecie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MATAS Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Remku, czy mógłbyś mi odpowiedzieć na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Remku, czy mógłbyś mi odpowiedzieć na priva? Tak. Mógłbym i odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
Sorki, Remek, nie mogłem się powstrzymać
Top użytkownicy dla tego pytania
78
12
9
7
Popularne dni
17 Gru
39
12 Gru