witek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sorki, Remek, nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WOBLER-W1 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Kaska powinna już dojść . Zatem czekam cierpliwie na 2 kalendarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Cześć,Z 10 kopert czeka na wysyłkę. Niestety 24.12.2009 kiedy zaszedłem na pocztę ... była nieczynna. Aktualizacja list niebawem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kalendarz właśnie do mnie dotarł i tu dwie wiadomości Dobra i Zła . Pierwsza ta dobra : kalendarz jest ekstra , zdjęcia piekne. Druga wiadomość Zła : kalendarz dotarł jakby przeszedł przez wojnę cały pognieciony , drut na którym się wiesza jest zgięty pod kątem 30 stopni , koperta bombelkowa niewiele mu pomogła poczta go załatwiła .Prywatnie go sobie powieszę ale na prezent by się nie nadawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kalendarze doszły w stanie nienaruszonym. Zdjęcia ładne, bardzo ładne i piękne. Nie będę pisał o moich ocenach, bo są subiektywne - a to rybka mi się podoba, a to zdjęcie jako całość, a to dynamika. Dziękuję Kolegom za pomysł i realizację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Druga wiadomość Zła : kalendarz dotarł jakby przeszedł przez wojnę cały pognieciony , drut na którym się wiesza jest zgięty pod kątem 30 stopni , koperta bombelkowa niewiele mu pomogła poczta go załatwiła .Prywatnie go sobie powieszę ale na prezent by się nie nadawał Realizując projekt kalendarza j.pl obawiałem się dokładnie ostatniego elementu układanki - poczty polskiej. Z tego co widzę jest to chyba najsłabszy element układanki I nie wiem ile byś przeznaczył czasu i $$$ na realizację całości projektu po drodze znajdzie się ktoś niezależny kto sknoci efekt końcowy. Smutne. Dajcie proszę znać jak z pozostałymi przesyłkami. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 undre Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Właśnie go odebrałem. Naprawdę super robota Remku. Wielkie dzięki. W moim przypadku Poczta Polska również się nie popisała. Dotarł dość pomięty z zagiętym rogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RADAR Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dokładnie tak jak napisał @milupa4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 No to zestresowaliście mnie i to nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jest jedyne wyjście z tej sytuacji,wysłać kalendarz w tubie kartonowej.To się wiąże z większą cena za wysyłkę,ale w tej sytuacji warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jest jedyne wyjście z tej sytuacji,wysłać kalendarz w tubie kartonowej.To się wiąże z większą cena za wysyłkę,ale w tej sytuacji warto. Biosteron. Niestety robię to pierwszy raz i wszystko musiałem zaplanować i wszystkiego muszę się uczyć - niestety na błędach Teraz, z tego co widzę, trzeba było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karuzo27 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja też właśnie otrzymałem, kalendarz świetny, ładny, bardzo dobra jakość zdjęć ale poczta zrobiła swoje.. złamała go w pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrew Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Do mnie kalendarze doszly dzisiaj w dobrej formie. Kalendarz prezentuje sie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Do mnie kalendarze doszly dzisiaj w dobrej formie. Kalendarz prezentuje sie miodzio. No to super! Cieszę się! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 I do mnie dotarł Poczta obeszła się z nim dość dobrze. Dzięki Remku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 a ja awizo mam w łapie, a kalendarz ma być po 18... już chodźki mam żeby zajrzeć czy przypadkiem wcześniej nie zajechali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Faktycznie sposób wysyłki trzeba zmienić w latach następnych U mnie też zkreszowany, ale mam pomysła jak mawiał Ferdek - się go wyprasi czymś ciężkim i będzie git PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Faktycznie sposób wysyłki trzeba zmienić w latach następnych Zmienimy. Jednak rura fi 10mm i 530mm długości. Spróbuję zrobić testy wytrzymałościowe takiego rozwiązania no i przede wszystkim ... znaleźć hurtownię takich rur. Jeśli będzie z 200 chętnych na 2011 to ... obniżymy znacznie koszt wydruku. W tym przez to, że była próba generalna wydrukowałem 100 no i koszt jednostkowy był duży. Cieszę się, że dochodzą kolejne. Nie cieszy mnie fakt w jakim stanie. Dzisiaj wysłałem kilkanaście kolejnych. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Remku, dostałem też dzisiaj drugi kalendarz. Przyszedł zapakowany w sztywne ni to pudełko ni to w kopertę (tej samej wielkości jak jerkbaitowy). Koperta poprzycierana ze wszystkich stron, ale kalendarz nawet nie zadrapany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 MAAAM wreszcie !!! jest super, ten na 2011 biorę w ciemno mój kalendarz próbowali zginać ale bardzo pogięty nie jest, na to konto na niemal samym środku jest odciśnięta jakaś stopka jak noga od pralki czy co... ale co tam, tu się wyprasi tam się wyprasi i będzie ok przyłożyłem go 3ma szybami 50x50cm a przez czas prasowania będę szukał godnego miejsca u siebie w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Remku, dostałem też dzisiaj drugi kalendarz. Przyszedł zapakowany w sztywne ni to pudełko ni to w kopertę (tej samej wielkości jak jerkbaitowy). Koperta poprzycierana ze wszystkich stron, ale kalendarz nawet nie zadrapany. Możesz zrobić zdjęcie tej koperty i mi przesłać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 undre Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 przyłożyłem go 3ma szybami 50x50cm a przez czas prasowania będę szukał godnego miejsca u siebie w pokoju [/quote Mój już leżakuje pod ciężkim pudłem. Do nowego roku powinno byc git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FISH Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Mam Jest super i jestem mile zaskoczony wykonaniem i wielkością.Duże podziękowania wszystkim osobom które brały udział w tym projekcie.Wyszło rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zmienimy. Jednak rura fi 10mm i 530mm długości. Spróbuję zrobić testy wytrzymałościowe takiego rozwiązania PozdrawiamRemek Proponuję w ramach testu, na godzinę dać psu jako zabawkę.. Jak test przejdzie pomyślnie, należy takie rozwiązanie uznać za wystarczające wobec dbałości o takie przesyłki Poczty Polskiej,która zupełnie nie doceniła Twojego, Remku, wysiłku, ani talentu uczestników konkursów, czy piękna uwiecznionych momentów. Tyle narzekania, a sam kalendarz wyszedł świetnie i już od 24h się prasuje. Jestem pełen podziwu dla projektu, wykonania i samych zdjęć. Oraz logistyki wobec przedświątecznej gorączki Czy gdzieś już nie pisałem, że zaklepuję #1 j.pl kalendarz 2011 ??? P.S. Remek, zrobiłeś co mogłeś, wyszło super, a przewidzieć wszystkiego nie sposób.. Głowa do góry ! Pozdrawiam serdecznieGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mare7 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Kalendarze dotarły w nie nagannym stanie super są pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Na tą chwilę wysłane: 1. Marcinesz 2. Patu 3. Matas 4. Matas 5. Fish 6. Wujek 7. Rognis_oko 8. Undre9. Wujek 10. Yglo 11. Zanderix 12. Pasiasty Irokez13. Milupa415. Standerus17. Tpe118. Kryst19. Kryst20. Kryst21. Kryst22. Kryst23. Mare724. Szewer26. Lesiewicz27. Wobler12929. Grzecho32. Marcin_k33. Luka8134. Jareckizet35. Yglo36. Yglo38. Wobler-W141. PaNeK42. Andrew43. Andrew45. Wobler-W147. Maynard49. METR50. Guzu51. Guzu52. Guzu54. Szpiegu55. Rolek56. Rolek57. Mifek61. Tomaszek62. Tomaszek63. Tomaszek66. RADAR69. Fario74. Slawek_234877. Karuzo2778. Szwagier.janusz79. Marcinesz80. SHIT_TLER82. Jjedrzejczyk83. Tomek TJ85. Rafael91. Mare792. Marcinesz94. Mifek99. Keri103. Stella104. Strzalka105. Radeqs106. przem107. LASSOjbait108. LASSOjbait109. Mons112. Yeah113. Mirat115. Domin116. kwasik Otrzymałem pieniądze i czekają na odbiór:40. Mariano Italiano46. Hlehle48. Nemo58. Mario70. Xavi71. Xavi72. Krzysiek95. Gumofilc96. Gumofilc102. Bigrafi110. Mariano Italiano Jeśli ktoś nie znajduje się na jednej z list to znaczy, że pieniądze jeszcze nie dotarły na moje konto. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
Sorki, Remek, nie mogłem się powstrzymać
Top użytkownicy dla tego pytania
78
12
9
7
Popularne dni
17 Gru
39
12 Gru