witek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sorki, Remek, nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dotarły w całkiem niezłym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Do mnie również dotarł - lekko sfatygowany ale cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek TJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Do mnie też dotarł w stanie bdb.Jutro bedzie wisiał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dzięki za informację! Trzymam kciuki za pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yglo Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam,dotarły i do mnie, calutkie, nieuszkodzone, piękne Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jareckizet Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kalendarz dotarł jest super (prasowanie przez ściereczkę troszkę pomogło)poczta polska przesyłki świąteczne to chyba fadromą ładuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 domin Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kalendarz dotarł szybko, cały, niesfatygowany. Dziękuję Bardzo mi się podoba. To bez wątpienia najlepszy kalendarz o tematyce wędkarskiej jaki widziałem i jaki zapewne powstał. No i teraz go mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 METR Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mam mam Jest super zdjęcia rewelacja ! Troche pomarszczony i na pół złożony ale bąbelki pomogły niewątpliwie Gratulacje dla autorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stella Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kalendarz dotarł w bardzo dobrym stanie. Przepiękne zdjęcia. Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam,Kalendarz dotarł w niezłym stanie (lekko zgięty), jest świetny.Podziękowania dla Remka za całokształt i dla współautorów.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Coraz lepsze wiadomości. Dzisiaj wyszły kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Potwierdzam, oba doszły już w poniedziałek. Były lekko - niezauważalnie zgięte. Wszystko w jak najlepszym porządku. Dzięki i gratuluję pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzecho Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Do mnie też dotarł Jest rewelacyjny.Niestety poczta się nie spisała, ale co tam jutro trafia na ścianę w pracy pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek TJ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 No to Ci co mają czekają na 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jutro jak się wyrobię będzie info o ....... nowej edycji 2011. Szykują się zmiany na bazie doświadczeń ale myślę, że w 2011 celujemy w wypas, że tak powiem kompletny. Trzeba było zrobić ten pierwszy by się czegoś nauczyć. Co przyniesie nowy?- na 100% inaczej wysyłany - spróbujemy na twardszym papierze- spróbujemy polakierować- wyglądu chyba nie będę zmieniał - tutaj liczę na waszą pomoc - czy dodajemy coś jeszcze czy zostajemy tylko przy dniach i numerach- szybciej kończymy - koniec listopada ma być wydrukowany i rozpoczniemy dystrybucję- wydrukujemy większy nakład by zmniejszyć koszty produkcji (100szt jest drogie) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WOBLER-W1 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 remku, dziękuje ! Dzisiaj doszły do mnie kalendarze . Wprawdzie lekko pogięte ale prawie nie zauważalnie . Piszesz o nowej edycji w przyszłym roku , jestem jak najbardziej za , ale mam taką uwagę abyśmy - wszyscy chętni - wypowiedzieli się na temat chęci zakupu już do końca września , a do końca października można by zrobić przedpłaty które na 100% potwierdziły by zamówienia . To dało by Ci konkretną informację na temat ilości zamówienia i ewentualnych kosztów druku . Jeśli chodzi o wysyłkę i jakąś tubę to można ją zrobić z rury kanalizacyjnej fi 110 . Kupując rury 2 metrowe można je pociąć na kawałki i w ten sposób koszty spadną . Innym wyjściem było by dodanie tektury usztywniającej ale nie takiej falistej jak teraz a w moim przypadku miałem w kopercie 2 kawałki nie sklejone które później przesunęły się w jedną stronę koperty . Chodzi raczej o pełną sztywną tekturę która miała by 2 do 3 mm grubości . Taka tektura uniemożliwia zwijanie koperty i nie tak łatwo się załamuje .Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Swój kalendarz dostałem w świetnym stanie.Bardzo dziękuję tym którzy przyczynili się do jego powstania.Co do następnego wydania to trzeba się zastanowić co można by było dodać by był bogatszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SHIT_TLER Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 mój też doszedł w całkiem niezłym stanie tylko pierwsza strona straciła w paru miejscach kolor jakby coś na niej stało ale następne już są ok i już wisi na ścianie i mój taki mały pomysł do nowej wersji: może na każdej stronie oprócz tego głównego zdjęcia można by było dorzucić kilka małych tak po bokach?? na pewno byłoby to fajne zwiększenie tego co można pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dotarł i do mnie, w stanie igła.Dzięki wielkie Remku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 I mnie dzis listonosz obudzil przynoszac zamowione 3 sztuki. Wszystko OK z nimi Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karuzo27 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 a ja przyznam że kalendarz idealnie się wyprostował (pod 100 litrowym akwarium ) także nie widać juz na nim prawie żadnych odkształceń i on sam też idealnie prosto zwisa. Co do kalendarza 2011 ja chciałbym podrzucić pomysł na jedną stronę kalendarza (np główną) na której udałoby się zmieścic miniaturki (takie jak teraz) tylko że wszystkich zdjęc jakie brały udział. Myślę że przy takiej ilości jaka była w tym roku mogłoby się to udać. A i osobom biorącym udział w konkursie miłoby było spojrzeć przynajmniej na jakiś kawałeczek swojego wkładu Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje Ci Remku za ten wspaniały projekt! To teraz najfajniejszy kawałek na mojej ścianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 undre Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Jutro jak się wyrobię będzie info o ....... nowej edycji 2011. Szykują się zmiany na bazie doświadczeń ale myślę, że w 2011 celujemy w wypas, że tak powiem kompletny. Trzeba było zrobić ten pierwszy by się czegoś nauczyć. Co przyniesie nowy?- na 100% inaczej wysyłany - spróbujemy na twardszym papierze- spróbujemy polakierować- wyglądu chyba nie będę zmieniał - tutaj liczę na waszą pomoc - czy dodajemy coś jeszcze czy zostajemy tylko przy dniach i numerach- szybciej kończymy - koniec listopada ma być wydrukowany i rozpoczniemy dystrybucję- wydrukujemy większy nakład by zmniejszyć koszty produkcji (100szt jest drogie) ... ... z mojej strony jedna sugestia. Może warto dopuszczać do konkursu zdjęcia wykonane tylko w poziomie.Bo na stronie lipcowej pomimo świetnej fotki jakoś tak pusto jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 ... z mojej strony jedna sugestia. Może warto dopuszczać do konkursu zdjęcia wykonane tylko w poziomie.Bo na stronie lipcowej pomimo świetnej fotki jakoś tak pusto jest. Zdecydowanie sluszna uwaga. Tez tak to widze. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dlaczego dyskwalifikowac zdjęcia w pionie?, też często są świetne.Może warto będzie zrobic dwie wersje kalendarza - poziomą i pionową?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wobler-W1 - z rurami PCV będzie bardzo trudno. Wysyłek jak do tej pory było kilkadziesiąt. Liczę na to, że w następnym roku będzie jeszcze więcej - będę próbował wszelkimi sposobami obniżyć koszt kalendarza i poszczególnych komonentów. Tak więc rury to dla mnie problem logistyczny i mnóstwo czasu na przygotowanie takiej liczby kalendarzy. Bazując na doświadczeniach Waszych (przykro mi, że się tak stało) ostatnie partie kalendarzy idą bardzo mocno zabezpieczone. Myślę, że problem można już uważać że jest roziązany. Oczywiście w następnym roku, a mam trochę czasu sytuacja zniszczenia kalendarza nie będzie miała miejsce - wypróbuję do tego czasu i rury i twarde tekturowe pudła. karuzo27 - niestety nie będę mógł dodać wszystkich zdjęć z danego miesiąca. Mimo, że to A3 to nie ma tam wcale dużo miejsca. Poza tym w niektórym miesiącach jest kilkadziesiąt zdjęć konkursowych więc ich pomieszczenie może być ciężkie. Przyjmuję jednak pomysł i z początkiem lutego (po rozstrzygnięciu konkursu styczniowego) zaproponuję Wam kilka opcji. Zdjęcia w poziomie - TAK, to moje niedopatrzenie. Kiedy je wstawiałem dokładnie o tym samym pomyślałem. W tym roku będzie dopuszczona tylko jednak orientacja Dziękuję Wam za wszelkie uwagi i propozycje. Wszystkie wezmę?pod rozwagę. W 2011 nauczeni doświadczeniem wprowadzimy kolejne zmiany i usprawnienia. Dziękuję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
Sorki, Remek, nie mogłem się powstrzymać
Top użytkownicy dla tego pytania
78
12
9
7
Popularne dni
17 Gru
39
12 Gru