witek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sorki, Remek, nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Remek, nie słuchaj wrogich opinii Na przyszły rok wydrukujemy na grubszej kredzie i damy lakier punktowy UV na fotki - zyska na przestrzenności. Tutaj demokracja nie jest wskazana. Tutaj jest dyktatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dlaczego dyskwalifikowac zdjęcia w pionie?, też często są świetne.Może warto będzie zrobic dwie wersje kalendarza - poziomą i pionową?Pozdr. Koszt, koszt. Na prawdę wydrukowanie takiego kalendarza nie jest tanie. W przypadku 2 różnych trzeba przygotować 2x więcej matryc drukarskich a to kosztuje. Poza tym muszą minimalne zamówienie to 100 szt (najmniej korzystne cenowo). W następnym spróbuję więcej wydrukować i będę miał więcej czasu na negocjacje cenowe z producentem więc miejmy nadzieję, że kalendarz będzie bardziej dostępny. Liczę jednak na Waszą pomoc - zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Remek, nie słuchaj wrogich opinii Na przyszły rok wydrukujemy na grubszej kredzie i damy lakier punktowy UV na fotki - zyska na przestrzenności. Tutaj demokracja nie jest wskazana. Tutaj jest dyktatura Witek,Same dobre i konstruktywne opinie. Miło mi, że forumowicze chcą?pomóc i chętnie wprowadzę zmiany. Dokładnie Witek - wprowadzimy pewne zmiany. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 I do mnie dotarł prawie w nienagannym stanie. Bardzo łodny dzięki Remku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Włśnie lostonosz przyniósł moje kalendarze. Stan dobry, 2 mają nieco zmiętoszone rogi, jeden trochę poocieraną pierwszą stronę. Ale ogólnie nie jest źle - znacznie lepiej niż to czego się obawiałem Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Kalendarz wielka dobroć Jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin k Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Do mnie dotarł dzisiaj, minimalnie sfatygowany , jest naprawde super, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam. Poproszę o 1 szt. OK. Wpisuję na listę Aktualna lista: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=11932&am p;am p;start=0& Uwaga! Kalendarze będą wysyłane w rurach. Koperta nie zdała egzaminu, Remku czemu zrezygnowałeś z rur? Mój wygląda jakby psu z gardła wyjęty. Pogięty dosyć mocno. Poprzecierane strony, nawet do garażu się nie nadaje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Źle. Bardzo źle. Poszedł priv. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Remku, Moim zdaniem kalendarz powinien pozostać elitarnym - 150 sztuk to max. Poza tym, więcej chętnych nie będzie (znam te klimaty z innych akcji). Koszty nie mają tu większego znaczenia. Elita, to elita. Tuby mogą okazać się najlepszym rozwiązaniem, choć w moim przypadku PP zdała egzamin. Proponuję, dajmy Ci dobre zdjęcia, a Ty zrobisz z tego cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Proponuję, dajmy Ci dobre zdjęcia, a Ty zrobisz z tego cudo! Dajcie, dajcie proszę .... a zrobimy cudo Czekam na pierwsze styczniowe. Co do zabezpieczenia myślę, że wszystko już mam rozwiązane i temat można uznać za zamknięty. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 i moj dotarl. koperta troche sponiewierana, ale same kalendarze maja sie dobrze. obędzie sie bez prasowania thx @LL jutro jade popracowac nad materiałami do nowego kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mój dotarł w stanie idealnym.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Właśnie odebrałem kalendarz. Fotki już widziałem kilka dni wcześniej, więc pierwszy szok mam za sobą, ale najbardziej zaskoczył mnie stan kalendarza w jakim do mnie dotarł...IDEALNY!! Dzięki wielkie Remku. PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Cześć,No i chyba Święta doprawiły co niektórym forumowiczom kalendarze. Zresztą pracę domową również odrobiłem. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jutro wysyłam kolejną partię bo otrzymałem kolejne wpłaty. Również zaktualizuję?listę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Lista osób, do których wysłano kalendarze: 1. Marcinesz 2. Patu 3. Matas 4. Matas 5. Fish 6. Wujek 7. Rognis_oko 8. Undre9. Wujek 10. Yglo 11. Zanderix 12. Pasiasty Irokez13. Milupa415. Standerus17. Tpe118. Kryst19. Kryst20. Kryst21. Kryst22. Kryst23. Mare724. Szewer26. Lesiewicz27. Wobler12929. Grzecho32. Marcin_k33. Luka8134. Jareckizet35. Yglo36. Yglo38. Wobler-W139. Vitacola41. PaNeK42. Andrew43. Andrew45. Wobler-W147. Maynard49. METR50. Guzu51. Guzu52. Guzu54. Szpiegu55. Rolek56. Rolek57. Mifek61. Tomaszek62. Tomaszek63. Tomaszek66. RADAR68. Barwena197769. Fario73. Lizard74. Slawek_234875. milupa477. Karuzo2778. Szwagier.janusz79. Marcinesz80. SHIT_TLER82. Jjedrzejczyk83. Tomek TJ84. Jajakub85. Rafael91. Mare792. Marcinesz94. Mifek99. Keri103. Stella104. Strzalka105. Radeqs106. przem107. LASSOjbait108. LASSOjbait109. Mons111. Krist444112. Yeah113. Mirat115. Domin116. kwasik117. Yeah118. Biosteron Lista osób, na których kalendarze czekają do odbioru (płatność uregulowana): 14. MGOR25. Włóczykij40. Mariano Italiano46. Hlehle48. Nemo58. Mario59. Mirob60. Mirob65. Tommek67. Sławek70. Xavi71. Xavi72. Krzysiek90. Friko95. Gumofilc96. Gumofilc102. Bigrafi110. Mariano Italiano Lista osób, które zgłaszały chęć a nie otrzymałem od nich żadnej informacji lub nie odnotowałem płatności. Te rezerwacje ważne są do końca tygodnia. W poniedziałek 11.01.2010 je zwalniam. 16. Tofik28. OloPe30. Kubson31. Kubson53. Czaro7364. Jeziorm_176. Raptor198181. Bolek.101. Patronservice W sprawie wszelkich zapytań, niejasności proszę o kontakt na adres kalendarz2010@jerkbait.pl. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ... z mojej strony jedna sugestia. Może warto dopuszczać do konkursu zdjęcia wykonane tylko w poziomie.Bo na stronie lipcowej pomimo świetnej fotki jakoś tak pusto jest. A ja bym nie przekreślał zdjęć w pionie. Ten, kto składa kalendarz (foto + umiejscowienie dni w danym miesiącu) powinien mieć moim zdaniem opcję umieszczenia tych dni na stronie inaczej w przypadku, gdy zdjęcie jest zrobione w pionie. Ja sam kiedyś zrobiłem prywatny kalendarz dla Dziadków z moimi córami, przy wykorzystaniu aplikacji do tworzenia kalendarzy, dołączonej na płytce do cyfrówki Olympusa - i tam była taka możliwość (i była to żadna komplikacja z punktu widzenia praco-/czasochłonności), więc na pewno jest tym bardziej w profesjonalnych programach edytorskich do ww. celów. Może trzeba po prostu zadać temat . Aha, najważniejsze - kalendarze dotarły w b. dobrym stanie . Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Marcinesz,Ja mogę zrobić WSZYSTKO tylko chodzi o to, że jak wprowadzimy jeden szablon to chcę tego konsekwentnie się trzymać by projekt był spójny. Dlatego jednak zdecydowanie wolę poziome Pozdrawiamremek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Do mnie kalendarz jeszcze nie dotarł. Remku dawno go wysłałeś? Może się przypodobał jakiemuś pracownikowi z poczty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mój dzisiaj dotarł w extra stanie. Nawet jeden róg nie był zagięty Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krist444 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dzieki Remku moj tez dotarl w idealnym stanie dzisiaj Patrzac na to jaka droge przebyl to az dziwne Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Gra!z tekturką doszedł bez szwanku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 takze i moj egzemplarz dotarl, dziekuje pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 mój egzemplarz również dotarł w stanie idealnym, kalendarz za..bisty dzięki @remek i dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do tego że powstał tak świetny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
Sorki, Remek, nie mogłem się powstrzymać
Top użytkownicy dla tego pytania
78
12
9
7
Popularne dni
17 Gru
39
12 Gru