Piotreq Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 To jest najlepsze. http://www.rokmax.com/shop/afw-split-ring-pliers.aspxCena też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 To tylko przykład. Dla chłopaków ściągałem z 10 sztuk z Chin i około 15-20 zł wyszło na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 ..ja używam tego...3 w jednym ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Cześć,Używam identycznych nożyczek Savage Gear co Patryk. Urządzenie 3 w 1 (nożyczki, szczypce do kółek oraz szczypce uniwersalne). Bez problemów wymieniam kotwiczki oraz kółka łącznikowe w wobkach nawet 1,5cm nad wodą i bez stresu. Są niewielkich rozmiarów (to był jeden z warunków przed kupnem), porządnie wykonane i dobrze tną żyłkę oraz plecionkę. Cena na pewno niższa, niż miałbym kupować porządne nożyczki i szczypce osobno. Jak zgubię (niestety mi się zdarza) to kupię identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja używam małego wkrętaka rozwieram kółeczko wkładam kotwe a za nią oczko z wobka,wszystko razem okrecam za pomocą paznokcia lewego kciuka tego jednego staram się za mocno nie przycinać zawsze się przydaje heheCala operacja zajmuje 30s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Co to jest "stal dentystyczna"?To taki chwyt marketingowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Czy ktoś używa takich szczypiec? Warto zainwestować ponad 150 za nie? Głownie jako wielofunkcyjne szczypce nad wodę (wyhaczanie kotwic, rozwieranie koleczek 4-7mm, ucinanie wolframow i stalek, zaciskanie tulejek na stalach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi