Skocz do zawartości

Drogi kołowrotek

PePe.

Rekomendowane odpowiedzi

A tak na marginesie, choć nieco poza tematem, jeśli możesz podpowiedz dobry kij do nimfy (najlepiej we właściwym temacie) w dobrych pieniądzach (TFO ?), bo póki co kolejnym fanaberiom w stylu Orvisa Heliosa 2 nie zamierzam ulegać (choć jestem zauroczony ta wędką).

Za namiary na mocno "negocjowalne" Hatche też będę wdzięczny.

Serdeczności. Robert.

Wedka do nimfy to pojecie wzgledne, ja lowie na Batsona Switch #6 i jest super, dla ciebie pewnie jakas 10' #4, osobiscie kupil bym blank Sage One czy ESN i uzbroil w Polsce, wychodzi w czort taniej niz gotowa wedka, jak znasz kogos kto umie dobrze uzbroic ( mowie o profesjonalnych rod-builderach) to najlepsza droga, ktora podazam nieustannie od poczatkow mojego muchowania. Byly takie czasy, ze nowka Sage spod reki Romka kosztowala 1100-1200 zl ale dolar byl tani wtedy :( 

• Like 1

Hej,

Kupuje ''7'', jakos wszystko sie u mnie tanie zrobilo, wychodzi ciut ponad 300 funciakow z zapasowa szpula wiec tragedi nie ma, tyle samo kosztuje koreanski czy chinski Vision bez dodatkowej :)

Mialem w rekach kilka razy- znajomy mial dystrybucje na UK.

Pozdrawiam,

Bujo

Dwa komplety wyszły by taniej.  :D

Wedka do nimfy to pojecie wzgledne, ja lowie na Batsona Switch #6 i jest super, dla ciebie pewnie jakas 10' #4, osobiscie kupil bym blank Sage One czy ESN i uzbroil w Polsce, wychodzi w czort taniej niz gotowa wedka, jak znasz kogos kto umie dobrze uzbroic ( mowie o profesjonalnych rod-builderach) to najlepsza droga, ktora podazam nieustannie od poczatkow mojego muchowania. Byly takie czasy, ze nowka Sage spod reki Romka kosztowala 1100-1200 zl ale dolar byl tani wtedy :(

Na miejscu ma tę pracownię http://wedki.pl/content/7-aktualnosci.

Tak jak piszesz dla mnie do nimfy na co dzień 10' #4, a może nawet #3.