Skocz do zawartości

Pozłacane wędki

drago75

Rekomendowane odpowiedzi

Jednak co znaczy wilczy charakter. Facet ma odwagę i wali ile wlezie, za nic sobie mając konsekwencje i konwenanse ( chyba że kołowrotek do bazy dołożył ) :) Naprawdę podziwiam i zazdraszczam. Portal znów budzi się do życia, normalnie. 

Tym bardziej że sam okulawiony, siedzę cichutko jak myszka... choć bawię się nieźle, hehe.

• Like 2

Znam szatniarzy, którzy interesują się ...

A co? Szatniarzowi nie wolno? Zajęcie determinuje intelekt???

Swego czasu stałem za barem i czytałem książkę. Nie, ani Sartre'a ani Prousta, coś pośledniejszego, jakiegoś Pilipiuka zdaje się. W każdym razie podchodzi klientka i zdziwiona rzuca:

- To pan czyta?!

• Like 1

A co? Szatniarzowi nie wolno?

Szatniarz powinien, jeśli chce wiedzieć cokolwiek o otaczającym świecie - o tym jest mój tekst - i wielu szatniarzy to robi. Szatniarza dałem za przykład, bo akurat takiego (pana) szatniarza znam. Prócz tego znam gospodarza domu, który nie czyta, ale trochę interesuje się: zaczepia mnie i pyta mnie o treści z przeróżnych źródeł (prosząc o radę, komu wierzyć, kto ma rację, na co odpowiadam, że nie czuję się kompetentny, że do tego musi już dojść sam), więc wie, że aby cokolwiek wiedzieć należy znać różne, a ten "redaktor" nie wie. Dla tego "redaktora" to wstyd poznawać różne punkty widzenia - co po prostu jest jakimś kuriozum trudnym do skomentowania.

Nie spodziewałem się że dla kogoś może to być nieczytelne; przecież mój tekst jest wręcz łopatologiczny. Nie chce mi się dalej tego wałkować, sorry.

Punkty widzenia z gazeta .pl .. no , no ..  Prędzej szczudło podsunięte nielotowi , lubo też , kompleks  prymitywnej dysfunkcji intelelektualnej  . Tak czy siak nie ma Cię :) Jesteś zmyślony człowiek . Pofikaj sobie kjeszcze nóżką , to cię odpręży ..  internetowy folklorze .. :)

Punkty widzenia z gazeta .pl .. no , no ..  Prędzej szczudło podsunięte nielotowi , lubo też , kompleks  prymitywnej dysfunkcji intelelektualnej  .

Jak ci wbić do łba, że mój tekst nie jest o tym, że tam jest choć słowo racji (na ten temat nie wypowiadam się na Forach z zasady) - no jak? Czytać nie umiesz. I to tekstów, od których prostszy jest już tylko młotek, a pozujesz na inteligenta? 

Dla przykładu: ateista, który ma pretensje do intelektu, a zaleca nieczytanie Biblii, która ukształtowała świadomość miliardów ludzi i uważa, że to dobra droga do poznania swojego kręgu cywilizacyjnego jest idiotą. No ni mniej ni więcej, sorry. Ja takiego nie znam, daję tak kuriozalny przykład, by trafiło do ciebie przez grubą czaszkę, czym jest twój zbiór postulatów.

Daj mi już spokój, bo to są rzeczy na poziomie podstawówki - ja nie mam siły wbijać ci ich do głowy. Pozdrawiam.

No Sławku jesteś drugi na poziomie podstawówki, ja miałem ten honor być pierwszy :) .Mnie do tego poziomu sprowadził mądraliński z przedrostkiem "Don", Ty wypadłeś trochę gorzej bo przez zwykłego z podkulonym ogonem wilczyska :lol:  :lol: .

Karawana jedzie dalej, mimo słabego przyrostu naturalnego zapewne na świat przyszły jakieś mądralińskie i oszołomy :rolleyes: .

Nie bez jak baran (no przecież, że tam wyżej jest jakieś dwa plus dwa - nieważne, ważna jest okazja do wyzwania od zwierząt).

Idę stąd. Nie ten poziom . Nie ma sensu.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

No przecież wiemy od dawna - Sobecki - jak wygląda twoja ekscytująca osobowość :D Zgadzamy się jednak  na te twoje , być może olśniewające show . Jesteś przecież znanym lokalnym socjopatą , modelem oswojonym , przewidywalnym , acz  mało rozwojowym . Produkuj się więc dalej bezpiecznie - nikt ci krzywdy nie robi , ale przynajmnie postaraj się o poziom zbliżony do średniego na tym forum .. Zmień może lektury .. :)