szewer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam, Czy jest gdzieś szansa kupienia jeszcze tego kija w starej wersji?I jeszcze jedno, jak poznać starą on nowej.Słyszałem że stare są mocno niedoszacowane wagowo, a nowe mają wyrzut zbliżony do opisu na kiju.Jeśli się myle to sprostujciePozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 stare avidy sa dostepne tylko z dugiej reki, dystrybucja zeszla jakies 2 lata temu ... te nowe tez sa niedoszacowane (sa po prostu inaczej opisane niz europejski chrust), z tym, ze blanki wykonano w IPC i maja inny charakter (sa uleglejsze niz poprzednicy) i byc moze dlatego w niektorych rekach wydaja sie blizsze opisu (cokolwiek by to mialo oznaczac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Mało prawdopodobne jest natrafienie na ten starszy model . Starszy model miał blank 0.580 / 7.5 wagi 2.5 oz , a nowe od 2008 0.550 / 6.0 i też 2.5 oz .. Oba 3/8 - 1 1/2 i 25 lbs . Ten nowy będzie się głębiej giął i lepiej ładował , cała różnica .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 nowy oryginalnie (fabrycznie) zbrojony bedzie mial najprawdopodobniej naklejke IPC (integrated Poly Curve - czy jakos tak. stare byly robione bez tej technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 stary avid - st.croix avid ac66hf to bardzo udany kij, bardzo dużo namieszał w moim podejściu do łowienia szczupaków pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam , Nie miałem co prawda starej wersji w ręku , ale wiem , że kijem w nowszym wydaniu też można spokojnie przekraczać opisowy c.w. Moim zdaniem najbardziej komfortowo obsługuje się przynęty w zakresie 20-60g , choć 70 czy 80g też można (bez obawy o sprzęt). PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 stary avid - st.croix avid ac66hf to bardzo udany kij, bardzo dużo namieszał w moim podejściu do łowienia szczupaków pzdrGrzecho widzisz grzesiu, a jak sie do niego przymierzales to sie zastanawiales czy to w ogole ma sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dzięki chłopy, troche mi się wyjaśniło Powiedzcie mi jeszcze co onacza różnica w opisie, AVC66HF od AC66HF???Czy ten pierwszy jest nowszą wersją? PozdroSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 To samo . Dawniej było oznaczeniem serii kijów AC , od 2008 jest AVC .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 widzisz grzesiu, a jak sie do niego przymierzales to sie zastanawiales czy to w ogole ma sens faktycznie trochę mi to zajęło , ale jak już się przymierzyłem to już nie chcę łowić pajków na nic innego pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 nowe serie wykonane w technologii IPC maja w nazwie dodatek w opstaci literki V staa seria nie ma tego dodatku w nazewnictwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dobre wędki o szerokim spektrum zastosowania. Łowiłem starszym i nowszym modelem. Starszy ma dłuższą rękojeść, tego chłopaki nie napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Starszy model ma już przykrótkawą rękojeść, a nowy ma jeszcze krótszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi