DavidPike Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Dobra zamknijcie ten temat, nie chce już takich odzywek do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Dobra zamknijcie ten temat, nie chce już takich odzywek do mnie.A jak "kolega" poprosi jeszcze o usunięcie z forum to już... pełnia szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Widzicie coście narobili? Wziął i się obraził ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DavidPike Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 A proszę Cię bardzo. Usuńcie mnie z tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Dobra zamknijcie ten temat, nie chce już takich odzywek do mnie.Jak widać, kulturę osobistą ma się w genach, lub nabywa się przez całe życie... DavidPike, całe życie przed Tobą, aby nabyć kultury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 To ty zarejestrowałeś się na forum, więc powinieneś dostosować się do obowiązujących tu regulaminów i zwyczajów.Jeśli zaś chcesz tak jak już raz napisałem ustawiać forum pod siebie, to wybacz ale chyba musisz założyć własne.Obecność tu jest dobrowolna, więc jeśli nie podoba ci się to nie masz obowiązku logowania się. Koniec tematu - zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi