Qowax001 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam czy ma ktoś dostęp do piaskarki która ogarnie wypiaskowanie felg stalowych 22,5' od ciężarówki ? Mam 7 sztuk do ogarnięcia i nie chce mi się bawić szczotkami i papierem ściernym. Oczywiście bez problemu zapłacę jakąś rozsądną kwotę za udostępnienie sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Myślę ,że raczej bedziesz musiał te felgi zawieźć najlepiej do firmy zajmującej się antykorozją w Warszawie pewnie sporo takich firmBo sprzęt do piaskowana to duża sprężarka + wsyp + agregat + korundkoszt wypiaskowania felg to groszowa sprawa http://www.livree.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Myślę ,że raczej bedziesz musiał te felgi zawieźć najlepiej do firmy zajmującej się antykorozją w Warszawie pewnie sporo takich firmBo sprzęt do piaskowana to duża sprężarka + wsyp + agregat + korundkoszt wypiaskowania felg to groszowa sprawa http://www.livree.pl/dzięki za link , mamy wlasna piaskarke we Francji , śmiga pod sprezarka bijaca ósemke lub pod sprężarka z ciągnika siodłowego, do piaskowania używalem zawsze zwyklego piachu przesianego i dobrze wysuszonego i wystarczał.Teraz akurat musze nowe opony na luźne felgi założyć to chciałbym je ogarnąć na początku przyszłego tygodnia, pewnie skończy się na recznym przygotowaniu do malowania czego wolalem uniknac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Przy piaskowaniu nie tak ważne jest ciśnienie jakie wytwarza sprężarka a jej wydajność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi