NorbertO Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witajcie, W maju wybieram się nad ww. 'pojezierze' (połączenie z jez. Vanern). Może ktoś z forumowiczów był/łapał w tamtych rejonach w połowie maja ?Do tej pory moje wypady to głównie szkiery i 'jako takie' rozeznanie mam na co, gdzie, kiedy itp.Natomiast jeśli chodzi o jeziora w tamtym rejonie to będzie mój pierwszy raz.Prośba o info dot. przynęt (kolory,rodzaje ?) + wytycznych do szukania miejsc - głównie szczupak/okoń/sandacz - w rejonie są podobno salmonidy, ale chyba nie ma co na nie się nastawiać Właściwie za każdą informację będę wdzięczny. Z góry dzięki. Pozdrawiam,NorbertO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Cześć, poszukuję info o tej wodzie . Kolega jak widać nie doczekał się odpowiedzi , ale może coś się zmieniło i Ktoś Coś wie ? Żeby zawęzić wypowiedzi interesują mnie sprawy związane z wędkarstwem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi