Skocz do zawartości

Witajcie, pomoc w dobraniu patyka-thx

bar888

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Chciałem skorzystać z  radu kogoś  kto  znajdzie  czas  aby  ,podpowiedzieć  kilka  punktów  odnośnie  jaki patyk kupić , wędkować  zacząłem  w  czerwcu  zeszłego  roku ,dość  intensywnie taki mi się wydaje , do pażdziernik  po  sr. 8h dziennie  spining  tylko.Pierwszy kijaszek to  d.a.m 180cm.cw-20-60g  20 letni łapałem  na  ten kij okonki,szczupaczki ,sandaczyki,bolenie,

Zajarany opiniami  i  yt kupiłem  inazume do 18g-240cm-świetnie  się  wędkuje.-NA  obrotówki - gumy do  12g.  ok.,ale

Chce  kupić  nasępny  kijaszek  ,  ,jaki  dobrąć  kij szczupakowaty  o dł 220-240cm aby  móc  łowić  na  gumy  10-15cm z  gigami 10-15g -aby  guma  dobrze  się  prezentowała -gumy  same  ważą  około 23gram  plus  głowka  10-15g. Narazie  podpatrzyłem    to   http://www.wedkarskiraj.com.pl/wdka-spinning-240m-p-7516.html budżet  to około 250 pln. Możecie  wrzucić    opinie  rady propozycje.

POZDRO.

jak prowokacja ,jesteście przewrażliwieni ,wypowiedż,obejżało  60 sób  zerow  wpisów  ,wystarczy napisąć  mam kij gdzie  gymy  cięższe  się  zachowują   spoko  to  taki i taki  kij ,wędkuje na  takich  główka  i  po  temacie-szukałem może  jest  podobny temat  ale  nie  znalazłem.

Znalazłem kijaszek Shimano Beast Master Spinning DX 2,40m MH  c.w 14-40 ,kołowrotek  spro red 10400 - zastosowanie  (przedewszystkim zalew) obrotówki 4i5,gumy  15-22g z  główkami  7-13g .Spoko  to  forumu

no my się też cieszymy , że to forumu pomogło , tylko łowić  :)

Edytowane przez pabik