Krzysztof Kacprzak Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Mam taki odpływ...jest dedykowany do montowania w pawęży pontonów jako odpływ wody z pokładu.Proszę o opinie jak sprawuje się taki odpływ jak na zdjęciach....czy nie przecieka w funkcji otwarty, nie zaciera się itp.Budowę ma to to całkiem przyzwoitą...tylko nie wiem jak w praktyce.... i wolałbym nie wiercić takiej dużej dziury bez pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Od 4 lat nikt nie narzekał, sam spuszczam wodę z pokładu i też nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dokładnie taki sam miałem zamontowany w pontonie Kolibri KM 330D z Tokarex-u , trzy sezony rzecznego używania i nic niepokojącego się z nim nie działo.Jednak.... czasami trzeba było lekko zaaplikować WD-40 na element , który zamykał i otwierał odpływ.W pozycji ''otwarty'' w stanie zanużonym przepuszczał do wewnątrz wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Kacprzak Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dzięki. Zamontuje go na jakiejś prostej łódce jednopłaszczowej i przetestuje ....w końcu dziurę fi 40 też da się zalepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysztof Kacprzak
Mam taki odpływ...jest dedykowany do montowania w pawęży pontonów jako odpływ wody z pokładu.
Proszę o opinie jak sprawuje się taki odpływ jak na zdjęciach....czy nie przecieka w funkcji otwarty, nie zaciera się itp.
Budowę ma to to całkiem przyzwoitą...tylko nie wiem jak w praktyce.... i wolałbym nie wiercić takiej dużej dziury bez pewności.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi