Zyga102 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam, Czy któryś z kolegów łapał na to cudo .... . Nagroda na targach i pokazują piękne parametry. Ciekaw jestem Waszej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masajet Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Też jestem ciekawy opinii ale przed sezonem będzie ciężko się dowiedzieć coś więcej o tej lince. Sam z ciekawości zamówiłem szpulkę w rozmiarze 0,16mm.Testy dopiero w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti-zander Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Podpinam się do kolegów.Czy ktoś z Was już miał okazję użyć tej linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobskip Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Znajomy używa tej plecionki w rozmiarze 0,12 do lekkiego spinningu (do 15g) i bardzo sobie chwali. Czy inni użytkownicy forum mogliby podzielić się swoją opinią na temat tej linki? Rozważam zakup grubszej wersji pod casting. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Cienkie średnice są stosunkowo śliskie, ale te grubsze już strasznie sznurkowate. Wytrzymałość trzymają całkiem dobrze - znajomy wyciągnął suma ok. 40kg na linke 0,12 raczej bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekow Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 WitamZakupiłem rozmiar 0,1/11.9kg-300m i jestem zawiedziony grubością, która jest porównywalna do 0,15/7.9kg Berkley Exceed (tu mój zawód ale exceed o rozmiarze 0,1 to tylko 5.9kg wytrzymałości liniowej więc tajemnica wytrzymałości tkwi w tzw. przegrubieniu).Co do oceny wizualnej i organoleptycznej: - wytrzymałość wyższa a jednocześnie miększa i wyjątkowo śliska w porównaniu do tej 0.15 excced-a (domeną serii exceed była śliska powłoka niestety szybko ścieralna), tutaj zastosowano oryginalne czarne włókna dyneema, które same w sobie są śliskie i kruczoczarne, skrobana nie traci koloru i prawie się nie strzępi. Niestety zamówiłem plecionkę przez internet nie mając możliwości jej pomacać by wybrać rozmiar, tym razem kupiłbym cieńszą, choć tak naprawde w opakowaniu 300m, które otrzymałem nie było załączonej próbki na zewnątrz opakowania więc pewnie zerwał ją sprzedawca lub producent nie umieszcza??? . Chętnie odsprzedam swoje 300m po atrakcyjnej uzgodnionej cenie (niestety rozpakowałem i odciąłem jakieś 0.3metra do porównia z innymi linkami) lub wymienię na rozmiar 0.08/300m. co do wypowiedzi kolegi dobskip nie zgodzę się, ktokolwiek używa 0.12 do lekkiego spiningu (trzymając moją w ręku) Znajomy używa tej plecionki w rozmiarze 0,12 do lekkiego spinningu (do 15g) i bardzo sobie chwali. Czy inni użytkownicy forum mogliby podzielić się swoją opinią na temat tej linki? Rozważam zakup grubszej wersji pod casting. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi