AdasCzeski Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Znany wielu kolega Zorro ma dziś urodzinki. Mnie osobiście zawsze służył pomocą i ogólnie (no by za dużo nie słodzić) brat łata z niego. Nie chcę broń Boże pomniejszyć roli i "pomocności" innych kolegów, zajmujących się... no właśnie i tu istota... "dzielimy się na": ADMINISTRATORZY | SUPER MODERATORZY | MODERATORZY | BLOGGERZY | TWÓRCY | LUREBUILDING TEAM | FOTOGRAFICY | Forumowicze | +Forumowicze Może czas dodać nową "kategorię" nie wiem... majsterkowicze, rzemieślnicy, reelfixing team, , Wszak jest to działka ewidentnie pomagająca wielu, może czas tą pracę docenić. Jak myślicie? P.S. Nie komunikowałem niniejszej "inicjatywy" Zorro. Może się ucieszy.... Edytowane 28 Marca 2015 przez AdasCzeski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Adaś skoro już wprowadzać mamy nowe kategorie to może jeszcze zrobić kategorie PYRY ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jest kategoria zyczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 yyy... ale mi nie o życzenia idzie... i to chyba sensownie żem wyraził, a o "kategorię" dla tych co to rozbierać i do środka zaglądać lubią... nie tylko dla Zorro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (... ) a o "kategorię" dla tych co to rozbierać i do środka zaglądać lubią... nie tylko dla Zorro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 if u know what i mean... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 dla tych co to rozbierać i do środka zaglądać lubią... kat. "Ginekolog" pasuje idealnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puszek7 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jestem za. Mi także wiele pomogli przy rozbieraniu moich zabawek. I sądzę, że tych majsterkowiczów przez duże M. warto by było jakoś wyróżnić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 hmmm, a nie jest tak, że Pan Zorro jest bytem samym w sobie oryginalnym i powinien mieć zupełnie odrębną kategorię?! typu "Super Mario Bros" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 O kurde...Z jednej strony, to nie bardzo wiem co powiedzieć... I zaszczyt, i zażenowanie, no i, kurna, ego też połechtane mocno, i tak jakoś miło człowiekowi... Ale z drugiej strony, a weżta się odwalta...Bo z trzeciej, jak mi całkiem już sodówa uderzy i pomniki koło ołtarzyków każę sobie poustawiać...? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qowax001 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) O kurde...Z jednej strony, to nie bardzo wiem co powiedzieć... I zaszczyt, i zażenowanie, no i, kurna, ego też połechtane mocno, i tak jakoś miło człowiekowi... Ale z drugiej strony, a weżta się odwalta...Bo z trzeciej, jak mi całkiem już sodówa uderzy i pomniki koło ołtarzyków każę sobie poustawiać...?Jeśli takie kategorie miałyby wejść na forum to ja poproszę zapisac mnie do kategori "kaszaniarze" bo jak coś ma być dobre to musi być tanie ! Edytowane 30 Marca 2015 przez Kombajnista_z_PGRu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AdasCzeski
Znany wielu kolega Zorro ma dziś urodzinki.
Mnie osobiście zawsze służył pomocą i ogólnie (no by za dużo nie słodzić) brat łata z niego.
Nie chcę broń Boże pomniejszyć roli i "pomocności" innych kolegów, zajmujących się... no właśnie i tu istota... "dzielimy się na":
ADMINISTRATORZY | SUPER MODERATORZY | MODERATORZY | BLOGGERZY | TWÓRCY | LUREBUILDING TEAM | FOTOGRAFICY | Forumowicze | +Forumowicze
Może czas dodać nową "kategorię" nie wiem... majsterkowicze, rzemieślnicy, reelfixing team,
,
Wszak jest to działka ewidentnie pomagająca wielu, może czas tą pracę docenić.
Jak myślicie?
P.S. Nie komunikowałem niniejszej "inicjatywy" Zorro. Może się ucieszy....
Edytowane przez AdasCzeskiOdnośnik do komentarza
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi