daroo2009 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witajcie. Mam maly dylemat, kupilem wedke morska pod dorsze typu interline, wiec nadszedl czas zakupu multika i w tym miejscu mam dylemat, sposrod kilku modeli wybralem 2 ABU Ambassadeur 7000i Penn Squall 20 Ktory waszym zdaniem lepszy? Wychodze z zalozenia ze czasem lepiej zapytac jak kupic cos co ladnie wyglada i nic poza tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Bałtyk/norge? Łowienie z rzutu/opuszczanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Nie norge ale morze polnocne konkretnie Dunskie tereny. Spore glebokosci jakies 80-100m a co do rzutu i puszczania to jak to na kutrze raz tak raz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Multiki, które podałeś nie mają hamulca rzutowego, są do spuszczania.Ja ogarniam temat revo toro nacl 51, jak finanse pozwolą to wyszły nowe modele calcutty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Oo widzisz cale szczescie ze sie poradzilem. Juz patrze co mniej wiecej moge tu u siebie dostac w rozsadnej cenie, to moze mi podpowiesz co z tego bys wybral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Abu Ambassadeur STXAbu Ambassadeur C4Abu Ambassadeur SXCos z tego Twoim zdaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Z tych trzech C4, pozostałe za słabe. Swoje top typy wymieniłem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wiem ale one troszke przydrogie na kuter jezdze sporadycznie wiec szkoda mi utopic tyle pieniedzy Kurcze tylko ta c4 tylko na prawa reke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Kurcze tylko ta c4 tylko na prawa reke...Śmiała teza, poszukaj po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wiem wiem ja szukam po dunskich sklepach i mowilem o tym sklepie w ktorym aktualnie planowalem zakupy, tam posiadaja tylko na prawa. Szukam wlasnie jakiegos innego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi