Skocz do zawartości

Który wybrać???

jacavip

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wlasnie dostalem wiadomosc ze moge sobie wybrac jeden z ponizej wymienionych kolowrotkow jako prezent z USA :D Moglibyscie mi doradzic ktory z nich jest wedlug was najlepszy (ja poki co sklaniam sie w strone abu):

-Abu Garcia Cardinal 300 Spinning Reel

-Pflueger Trion GX-7 Spinning Reel

-Daiwa Regal Xi Spinning Reel

-Okuma Hardstone Spinning Reel

-Penn Silverado Spinning Reel

- Shimano Sonora Spinning Reel

Pozdrawiam

no mnie tez podobaja sie te quantumy i mitchelle ale troche glupio mi tak akurat o nie sie upominac bo tak jak wspomnialem ten kolowrotek bedzie prezentem i poprostu ktos przyslal mi liste z ktorej mam jeden sobie wybrac.Dlatego prosze o rade i pomoc w wykonaniu najlepszego wyboru z podanych.

pozdrawiam

p.s.

@pitt

czy te kolowrotki sa naprawde na tyle slabe ze tak mi je odradzasz??

pozdro

Dzieki Rognis wezme to pod uwage, szczegolnie tego Pfluegera, chociaz nie ukrywam ze napalilem sie na tego Abu Cardinala. Teraz bede mial tylko problem z rozszyfrowaniem pojemnosci szpuli.Jezeli ktos moglby mi pomoc przetlumaczyc na przyklad te dane z cabelasa(dla Abu i Pfluegera) z ich na nasze to bylbym wdzieczny. Z gory dzieki i pozdrawiam

Widze ze jakos nie jestescie zachwyceni tymi kolowrotkami ktore mam do wyboru, jednak najgorsze jest to ze strasznie nakrecilem sie na tego quantuma kinetica o ktorym wczesniej napisal mi pitt (pitt to wszystko twoja wina:) ) a niestety w BPS zostaly juz tulko takie z malutkimi szpulami (a ja zaczalem juz kombinowac ze powiem ze moge dolozyc jakas kase do tego prezentu i zeby kupic tamten:( ) .Takze teraz zostal mi ten quantum np. w Cabelasie za 80$ i naprawde sam juz nie wiem co robic bo musialbym dokladac jakies 30$ - 40$. Poradzcie czy warto......