admin Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Cześć,Jak kotwiczycie? Jaką kotwicę?polecacie? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 No dobra a do czego przywiązujecie kotwicę dziobową? Do tego kółka pod uchwytem do noszenia czy do samego uchwytu?No i jeszcze jedno - nasłuchałem się kiedys o tym jak to Wisełka potrafi ponton na kotwicy potraktować tak, że nosem wodę nabiera i jak się w porę nie odetnie linki kotwicznej to kaplica...Słyszał ktoś coś o takich historiach? S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 hmmm z tym nabieraniem wody to musiał być jakiś ceraciak...nie wierzę by ponton morski klasy C mógł by zostać przyczepiony...ja zainstalowałem rolkę dziobową oraz knagę i w ten sposób blokuję linkę kotwiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Jak kotwiczycie? Jaką kotwicę?polecacie?
Pozdrawiam
Remek
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi