komanch Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jak wchodzicie, albo jak najlepiej wchodzić do pontonu z "dzikiego" brzegu żeby nie nabrudzić, zabłocić podłogi itd, itp? Macie jakieś swoje sposoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr123 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Latem najlepiej w klapkach jeśli teren nie jest najgorszy. W wodzie je zdejmujesz, chwytasz w ręke i wchodzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerek48 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 witaj Powiem szczerze ja wchodząc do domu mam wycieraczkę a ty masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 witaj Powiem szczerze ja wchodząc do domu mam wycieraczkę a ty masz? Przykro mi że powódź cię dotknęła tak bardzo że po domu musisz pływać pontonem 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trzeci79 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Przykro mi że powódź cię dotknęła tak bardzo że po domu musisz pływać pontonem Z tą powodzią dobre haha .Ja latem używam klapek tak jak kolega Piotr123 opisywał.Nie zawsze w 100% uda się ale nie ma tragedii.Pozdrawiam i gratuluję poczucia humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komanch Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Z klapkami dobry "patent" ale chyba jednak tylko latem, a np w kwietniu-maju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Odbijasz się od brzegu i klękasz na balon tak, by nie upaćkać wszystkiego wokół. Odpływając od brzegu, przekręcasz się na burcie, płuczesz buciska w wodzie i lądujesz nimi na przygotowanej na podłodze szmacie. Do wyschnięcia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Ja, odkąd liznąłem trochę Capoeiry, wsiadam do pontonu rundak - fiflak - salto w tył. Już przy fiflaku całe błoto i piasek spada z butów. Edytowane 30 Marca 2015 przez Pumba 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baars Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ja, odkąd liznąłem trochę Capoeiry, wsiadam do pontonu rundak - fiflak - salto w tył. Już przy fiflaku całe błoto i piasek spada z butów.szkoda, ze tego nie widziałem, ale mam nadzieję, ze nastepnym razem będę świadkiem takiego wejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) szkoda, ze tego nie widziałem, ale mam nadzieję, ze nastepnym razem będę świadkiem takiego wejścia Wsiadałem jak poszliście po wędki do samochodu Edytowane 30 Marca 2015 przez Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komanch Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ja, odkąd liznąłem trochę Capoeiry, wsiadam do pontonu rundak - fiflak - salto w tył. Już przy fiflaku całe błoto i piasek spada z butów.Ja pierdziu poproszę o filmik intruktażowy z nastepnmego razu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kokosz77 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ostatnio pokazywal ten sposób Anderson Silva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamot Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ja podłogę mam dociętą i wyłożoną taką pianką jak karimata. Po spłynięciu zwijam ją w pontonie, wyjmuję i wytrzepuję a w domu przemywam wężem lub karcherem. Dodatkowy plus takiego zastosowania to wygłuszenie. Od tego roku zakupię taką samą wykładzinę jak stosują w łodziach i dotnę na kształt podłogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorrys7 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jednak można coś podpowiedziec a nie tylko marudzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Spinner, napisz tu albo na priv gdzie kupowałeś tą piankę i jaką. Zastanawiam się właśnie czym wyłożyć podłogę w nowej łódce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Pewnie chodzi o coś takiego http://hurtowniaizolacjipl.shoper.pl/maty_izolacyjne_samoprzylepne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamot Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Spinner, napisz tu albo na priv gdzie kupowałeś tą piankę i jaką. Zastanawiam się właśnie czym wyłożyć podłogę w nowej łódce.Mam ją od kolegi już jakieś 4 lata a gdzie on ją nabył to nie pytałem. Taka pianka to fajna sprawa bo ciężko ją zniszczyć. Ma kolor niebieski, jest miękka i zawsze wraca do pierwotnej postaci. Wygląda mi ona na piankę EVA bo polietylenowa (PE) po potraktowaniu ciężarem odkształca się na stałe no chyba, że są jeszcze takie rodzaje lub gęstości, których to nie dotyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A to poważnie aż taki problem jak się podłoga w pontonie trochę błotem ufafli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamot Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dla mnie problem mniejszy z włożeniem takiej pianki i późniejszym jej wytrzepaniem, niż z wymywaniem błota z zakamarków pontonu np z pod balonów. Dodatkowy plus to wyciszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Najlepiej trap ze sobą wozić hahaha oczywiście to żart, obuwie z jak najmniejszym protektorem i opłukanie tak jak to robi Kamil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komanch Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A sprawdza się wyłożenie podłogi tzw sztuczną trawą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Wskakujesz na plywadlo z nóżkami w górze.Podsuwasz wcześniej przygotowana reklamowke w której jest obuwie na zmianęPyk pyk i po sprawie.Po co kombinować z dodatkowym dnem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamot Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Sztuczna trawa przepuszcza wodę, podkład nie jest szczelny więc i błotko lub piach się przedostanie.Na ten sezon dotnę podłogę z wykładziny która ma podkład z granulatu i zapobiega przedostawaniu się wody i nieczystości.Coś takiego:http://allegro.pl/welurowa-wykladzina-podklad-z-granulatu-gesta-i5152340410.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komanch Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ta wykładzina mi sie podoba, nawet kolor pasuje mi do Busha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamot Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ta wykładzina mi sie podoba, nawet kolor pasuje mi do Busha Kolory są różne, grubości i wysokości runa również. Tutaj jest taka bez podkładu z granulatu i nie wiedzieć czemu droższahttp://allegro.pl/wykladzina-mata-dywan-tapicerka-cena-za-200x100-i5169216486.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Bedzie trzeba kupic i do chalupy, przyda sie kazdemu normalnemu facetowi, ktory zamiast sprzatania woli sport w telewizji... Stricte do tematu: jak wchodzic, zeby nie nabrudzic? Najlepiej nie wchodzic -z tym, ze zanieczyszczenia nawet wowczas moga sie przeniesc z pakunkow umieszconych w pontonie...albo...zwykly niefart - przelatujace kormorany... Gumo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
komanch
Jak wchodzicie, albo jak najlepiej wchodzić do pontonu z "dzikiego" brzegu żeby nie nabrudzić, zabłocić podłogi itd, itp?
Macie jakieś swoje sposoby?
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi