Skocz do zawartości
  • 0

Jak wchodzić żeby nie nabrudzić? :)

komanch

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja, odkąd liznąłem trochę Capoeiry, wsiadam do pontonu rundak - fiflak - salto w tył. Już przy fiflaku całe błoto i piasek spada z butów.

szkoda, ze tego nie widziałem, ale mam nadzieję, ze nastepnym razem będę świadkiem takiego wejścia :)

• 0

Ja podłogę mam dociętą i wyłożoną taką pianką jak karimata. Po spłynięciu zwijam ją w pontonie, wyjmuję i wytrzepuję a w domu przemywam wężem lub karcherem. Dodatkowy plus takiego zastosowania to wygłuszenie. Od tego roku zakupię taką samą wykładzinę jak stosują w łodziach i dotnę na kształt podłogi.

• 0

Spinner, napisz tu albo na priv gdzie kupowałeś tą piankę i jaką. Zastanawiam się właśnie czym wyłożyć podłogę w nowej łódce.

Mam ją od kolegi już jakieś 4 lata a gdzie on ją nabył to nie pytałem. Taka pianka to fajna sprawa bo ciężko ją zniszczyć. Ma kolor niebieski, jest miękka i zawsze wraca do pierwotnej postaci. Wygląda mi ona na piankę EVA bo polietylenowa (PE) po potraktowaniu ciężarem odkształca się na stałe no chyba, że są jeszcze takie rodzaje lub gęstości, których to nie dotyczy.

• 0

Sztuczna trawa przepuszcza wodę, podkład nie jest szczelny więc i błotko lub piach się przedostanie.

Na ten sezon dotnę podłogę z wykładziny która ma podkład z granulatu i zapobiega przedostawaniu się wody i nieczystości.

Coś takiego:

http://allegro.pl/welurowa-wykladzina-podklad-z-granulatu-gesta-i5152340410.html

• 0

Bedzie trzeba kupic i do chalupy, przyda sie kazdemu normalnemu facetowi, ktory zamiast sprzatania woli sport w telewizji... :)

Stricte do tematu: jak wchodzic, zeby nie nabrudzic? Najlepiej nie wchodzic -z tym, ze zanieczyszczenia nawet wowczas moga sie przeniesc z pakunkow umieszconych w pontonie...albo...zwykly niefart - przelatujace kormorany... :)

Gumo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...