Skocz do zawartości
  • 0

Jak wchodzić żeby nie nabrudzić? :)

komanch

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

szkoda, ze tego nie widziałem, ale mam nadzieję, ze nastepnym razem będę świadkiem takiego wejścia :)

Aż byś się zdziwił jaka moc drzemie w gościu. On na prawdę trenował Capoeire ;) . Ja wsiadam w woderach, na balon. Odpalam silnik ze stopami w wodzie. Przepływam tak z 50m, buty myją się same. Następnie wodery przebieram na trampeczki i wsio. A na wyjazdach zagranicznych mam to w dupie bo i tak po powrocie ponton trzeba umyć.

• 0

Akurat przy tej bez podkładu z granulatu napisali, że doskonale nadaje się m.in. do łodzi,

w sumie to lepiej żeby przepuszczała wodę czy nie? 

Tak, wiem. Czy lepiej? Chyba wedle uznania. Ta wykładzina jest na pewno bardziej giętka po to żeby dobrze okleić nią każdy zakamarek łodzi. Niby wykładzina przepuści wodę, ale pokład do którego jest przyklejona już nie. Kiedyś tam dzwoniłem i podpytywałem, zadzwoń i pogadaj.

• 0

Ja Ci tu zaraz dam podśmiechujki urządzać, lepiej napisz jaką pomadkę polecasz na spierzchnięte usta ;)

Powiem Ci, że ostatnio gdzie bym się nie wypowiedział to stwarzam dym, zagrożenie i tym podobne. Więc boję się zakładać temat o pomadce bo konsekwencje mogą być poważne. Lepiej poczytać o technicznych szczegółach rozkładania szmaty w pontonie.

• 0

Nie wiem czego. Ja sobie normalnie z kolegą moim Pumbą żartuję. Fakt, że publicznie w wątku o szmacie do pontonu, ale chyba lepiej tutaj niż w jakimś konkretnym topicu nie?

Pamiętaj tak jak napisał Gumofilc zanieczyszczenia mogą już być w pontonie i szmata nic nie pomoże. Można np. mieć brud między palcami albo słomę w butach i co wtedy?

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...