komanch Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jak wchodzicie, albo jak najlepiej wchodzić do pontonu z "dzikiego" brzegu żeby nie nabrudzić, zabłocić podłogi itd, itp? Macie jakieś swoje sposoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 ...albo...zwykly niefart - przelatujace kormorany... GumoOby nie na balon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 szkoda, ze tego nie widziałem, ale mam nadzieję, ze nastepnym razem będę świadkiem takiego wejścia Aż byś się zdziwił jaka moc drzemie w gościu. On na prawdę trenował Capoeire . Ja wsiadam w woderach, na balon. Odpalam silnik ze stopami w wodzie. Przepływam tak z 50m, buty myją się same. Następnie wodery przebieram na trampeczki i wsio. A na wyjazdach zagranicznych mam to w dupie bo i tak po powrocie ponton trzeba umyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Aż byś się zdziwił jaka moc drzemie w gościu. On na prawdę trenował Capoeire . Ja Ci tu zaraz dam podśmiechujki urządzać, lepiej napisz jaką pomadkę polecasz na spierzchnięte usta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komanch Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Tutaj jest taka bez podkładu z granulatu i nie wiedzieć czemu droższaAkurat przy tej bez podkładu z granulatu napisali, że doskonale nadaje się m.in. do łodzi,w sumie to lepiej żeby przepuszczała wodę czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piernik Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Lepiej , żeby wykładzina przepuszczała lub odprowadzała wodę po warstwie spodniej..Tutaj jest profesjonalna wykładzina do łodzi:http://allegro.pl/wykladzina-samochodowa-kamping-lodz-camper-i5197775846.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamot Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Akurat przy tej bez podkładu z granulatu napisali, że doskonale nadaje się m.in. do łodzi,w sumie to lepiej żeby przepuszczała wodę czy nie? Tak, wiem. Czy lepiej? Chyba wedle uznania. Ta wykładzina jest na pewno bardziej giętka po to żeby dobrze okleić nią każdy zakamarek łodzi. Niby wykładzina przepuści wodę, ale pokład do którego jest przyklejona już nie. Kiedyś tam dzwoniłem i podpytywałem, zadzwoń i pogadaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ja Ci tu zaraz dam podśmiechujki urządzać, lepiej napisz jaką pomadkę polecasz na spierzchnięte usta Powiem Ci, że ostatnio gdzie bym się nie wypowiedział to stwarzam dym, zagrożenie i tym podobne. Więc boję się zakładać temat o pomadce bo konsekwencje mogą być poważne. Lepiej poczytać o technicznych szczegółach rozkładania szmaty w pontonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamot Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Lepiej poczytać o technicznych szczegółach rozkładania szmaty w pontonie.Ty nie musisz rozkładać, wchodzić i udzielać się w tym temacie. Jak Cię to boli to polecam taką maść na ból...wiesz czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Nie wiem czego. Ja sobie normalnie z kolegą moim Pumbą żartuję. Fakt, że publicznie w wątku o szmacie do pontonu, ale chyba lepiej tutaj niż w jakimś konkretnym topicu nie?Pamiętaj tak jak napisał Gumofilc zanieczyszczenia mogą już być w pontonie i szmata nic nie pomoże. Można np. mieć brud między palcami albo słomę w butach i co wtedy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klamot Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Przerabiam temat z wyłożeniem podłogi od chyba 4 lat i nie mam problemu z zabrudzeniami środka pontonu. Można np. mieć brud między palcami albo słomę w butach i co wtedy?A często tak masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komanch Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Przerabiam temat z wyłożeniem podłogi od chyba 4 lat ....A co byś powiedział o takiej macie?http://allegro.pl/guma-wykladzina-gumowa-3mm-metro-ryfel-kolor-szary-i5156093799.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
komanch
Jak wchodzicie, albo jak najlepiej wchodzić do pontonu z "dzikiego" brzegu żeby nie nabrudzić, zabłocić podłogi itd, itp?
Macie jakieś swoje sposoby?
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi