Kadet Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Rolka 4x7x2,5Pinion 7x14x5Lewa strona koła przekładni 7x14x5Prawa strona koła przekładni 7x11x3Knob 4x7x2,5Wałek worma dwie sztuki 3x6x2,5Dzięki za wyczerpującą odpowiedż.Tak na marginesie dodam, że wyrwałem nówkę Applause'a z 2005r. Ech...kiedyś to robiono młynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dzięki za wyczerpującą odpowiedż.Tak na marginesie dodam, że wyrwałem nówkę Applause'a z 2005r. Ech...kiedyś to robiono młynki. No wykonanie starszych wypustów zdecydowanie lepsze niż obecnie, nie tylko detale ale i bebeszki. Gdybyś potrzebował któreś z łożysk do jakiegoś młynka to mam większość na stanie a nietypowe na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi